singing la da da da da

Idag var jag och syster i Nacka hela dagen. Eller jag jobbade på morgonen, men direkt när vi åkte hem drog vi in till Götgatsbacken och Nacka och jag har aldrig shoppat så mycket, men sommaren gör mig glad och jag kände mig rik :)

Två par ballerina från Belle Shoes. Ett par av dem delar jag med syster, hon köpte också, det var 3 för 2.

Solglasögon från Bianco.

Skärp från H&M.

Trekvartsärmad tunn tröja från Vero Moda.

T-shirt från Åhléns.

Jeansshorts från Bik Bok.

Blommig klänning från New Yorker.

Tunika från Vero Moda.

Blommig klänning från Vero Moda.

Och smink som var slut.

Det var allt. Allt gick på 1284kr.
Mindre än jag trodde, men det är bra gjort.
Ses senare!

jag är trött

Jag vet att det är dålig uppdatering nu på sommaren, men jag kan försöka så gott det går.
Igår var jag och växlade pengar till euros, nu är det bara åtta dagar kvar! Och imorse jobbade jag. När jag kom hem var alla syskonen här, chockad blev jag. Nu är jag jättetrött, tror det är för att det är så varmt ute och för att jag vaknar fem varje morgon. Men får väl lägga mig ännu tidigare ikväll.
Om ett tag packar jag mina grejer och åker till mamma och sover där. Då kan jag vakna någon kvart senare åtminstone. Det blir skönt. Fast den lägenheten är djävulsvarm. Jaja, nu tror jag jag är hungrig eftersom jag mår illa och vaknade precis från en tupplur (brukar aldrig sova på dagarna annars). Jag vill vara ledig nu!
(Jag försöker öppna en kork med tänderna?)
Jag på landet när jag var där själv med Matilda. De bilderna dyker nog upp på bloggen så småningom. Jag orkar inte koppla in min hårddisk just nu bara.

get your heart on

Idag köpte jag Simple Plans nya skiva! Jag är så seg. Den kom ju ut förra veckan. Men äntligen har jag den, och nu lyssnar jag på Summer Paradise. Jätteunderbar låt <3


Och skivans omslag ser ut som på "videon" ovan.
Simple Plan - Summer Paradise


midsommarbilder

God kväll! Idag har jag varit på landet och kom precis hem. Imorgon jobbar jag. Tidigt. Och jag har ingen lust att pendla mellan Årsta Havsbad och Skarpnäck klockan sex på morgonen. Så nu när jag ändå är här tänkte jag faktiskt lägga lite bilder från midsommaren i förrgår. Den var ju som sagt underbar med sol och värme. Idag var också en ganska underbar dag, om man borträknar morgonen.
Glad sommar!

borta

Åh jag som hade tänkt blogga i torsdags om konserten med Foo Fighters. Men eftersom jag jobbade då så hann jag inte. Jag fick till och med jobba till fyra så jag kom hem fem och fick reda på att vi skulle åka till landet då. Vi brukar alltid åka på midsommaraftonen. Men men, det var väl skönt att ha hela midsommar där. Jag tog med min cykel och cyklade från Västerhaninge till landet. Det tog 25 minuter, så nu står den där ute. Jag är hemma för att ikväll ska jag ut med kompisar! Det ska bli kul, hoppas bara det inte börjar regna och åska som det har gjort lite då och då sen imorsen. Nu är det i alla fall sol. Igår på midsommar var det också underbar sol. Jaja, nu måste jag fixa grejer (äta).
Ses imorgon eller senare. Hoppas på att kunna lägga bilder imorrn innan jag åker tillbaka till landet.

the foos

Och ikväll blir det konsert med Foo Fighters :) Ska dra till stadion snart.


Foo Fighters - Best of you


jessicas pics

Igår fick jag lite gamla bilder på mig som Jessica skickade :) Tack Jess!

 
 
 
 
 
 
 
 

Sen insåg jag att på 10,5 av 16 bilder dricker jag eller har druckit. Haha! Ett halvt poäng till dagen efter på kryssningen.
(Säg till om jag ska ta bort nån)


senaste/om mig/10 snabba

Snodde denna från Jessica, hihi:

Senaste person som
Sov i din säng: Ehm, jag?
Du pratade med: Pappa.
Du delade en drink med: Matilda, nu i helgen på landet, fast delade vi..?
Du gick på bio med: Vad var det för film jag såg nu igen? Harry Potter 7 del 1 kanske? För andra gången, med familjen, rätta mig om jag har fel.
Du gick på stan med: Räknas Haninge Centrum? Matilda, annars kommer jag inte ihåg.
Skällde på dig: Har ingen aning.

Senaste

Låt du hörde:
Chris Medina - What are words
Film du såg: St. Trinians 2
Mat du åt: Pasta med laxröra
Fest: I lördags, eller det var inte så mycket fest i det hela.
Känslan: Glad faktiskt.
Ilska: Jag är inte så argsint just nu.
Resa: Västkusten förra sommaren, sen kommer jag ju åka till Frankrike om 2 veckor...
Glädje: Fick veta att jag ska ut i helgen, haha, jag blir jätteglad av sånt, det betyder att jag får träffa vänner <3
Boken du läste: Harry Potter 3 högt för mina syskon i söndags. Annars lyssnar jag på Harry Potter 7 på ljudbok istället för musik när jag åker till stan/jobbet.
Personen du träffade: Bestämt träff med Matilda. Annars är det syster, pappa och pappas tjej som är här nu.
Personen du pratade i telefon med: Jobbet, eller det kanske inte är en person, Fredrik.
Personen du fick sms av: Fredrik.
Gången du åt en 7-eleven korv: Jag tror aldrig jag har ätit 7-elevenkorv... Senast jag åt korv med bröd måste varit på dagen när Therese skulle ha sin 20-årsfest. Jag var i stan med Matilda och tog kort, så vi blev hungriga.
Gången du var utomhus: Idag, vid femtiden.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Om man ska räkna hela familjen, måste det ha varit på lillasysters födelsedag i Februari, eftersom mina föräldrar är skilda.
Saken du köpte:
Några tidigare inlägg, idag köpte jag två tidningar.

Om dig

Namn: Freja
Ålder: 19
Födelsedag: Juli
Syskon: Två småsystrar och en lillebror
Sysselsättning: Jobbar
Hårfärg: Öhm, guld?
Ögonfärg: Brungröna
Husdjur: Nope
Körkort: Ska försöka ta tag i igen!
Bästa film: Harry to the Potter! Vad annars tror ni? ;)
Bästa Tv-serie Skins, True Blood, Desperate Housewives
Favorit Djur: Tiger (A) haha, har gillat det sen jag var liten, vit tiger :)
Tatuering: Vill göra en, vet vart men inte precis hur
Piercing: Nej, inga annorlunda, bara ett hål per öra
Favorit mat: Grillat kött med klyftpotatis och vitlökssmör på det!
Bästa vän: Jag vill inte välja :( Men Matilda, du var kvar när alla andra lämnade, älskar dig.
Snyggaste kändisen: Svår svår! Haha, har en liten soft spot för Rupert Grint i min period nu :)


10 snabba
Kväll/dag
Hemmakväll/fest
Kött/Fisk
Brunett/Blondin
Sommar/Vinter
Öl/Cider
Stockholm/Göteborg
Tunnelbana/Buss
Twitter/Facebook - Tumblr
Dator
/Tv

what are words

Den här låten som min syster lagt på sin blogg för en tid sedan är så sjukt fin. Det tåras ju i ögonen när man lyssnar, och tittar.


Chris Medina  - What are words


magazines

God eftermiddag. Nu ser den i alla fall god ut. För bara 45 minuter sen åskade det och ösregnade! Precis när jag skulle gå hem från jobbet också. Jag blev ringd klockan 8.11 av jobbet så jag satt en stund uppe och väntade. På vägen hem köpte jag i alla fall två tidningar och lite godis på Pressbyrån vid Centralstationen. Jag blev så sugen på godis för de hade balkar, det är sällsynt nu för tiden tyvärr. Mitt favoritgodis så länge jag kan minnas, iallafall ända tillbaka från dagistiden. Tidningarna köpte jag självklart för sina Harry Potter-specialare. Jag funderar på att göra ett kollage om den sista filmen med allt jag hittar i tidningar. Hmm, får tänka vidare på saken...

 
 


linkin park

Nu kommer här bilder från konserten i tisdags den 14e Juni, som var ganska awesome. Men jag tog inte mycket bilder med kameran eftersom den är så gammal och dålig. Jag filmade mest. Det var så underbart för Chester Bennington (sångaren) ställde sig på nån upphöjning precis bredvid scenen så jag hamnade skitnära när folkmassan sprang åt det hållet.








Min favoritbild





Peaces out!


it all ends here

Seriöst, jag har aldrig sett en så bra trailer som den här. Den bästa genom tiderna, och det kommer vara den bästa filmen genom tiderna tror jag också, jag måste se den igen och igen, men nu måste jag verkligen duscha. Titta själva och dö av längtan till den 13e Juli.


Harry Potter and the Deathly Hallows part 2


this song saved my life

Så fin text <3



Simple Plan - This Song Saved My Life


förlåt

Jag har inte bloggat på jättelänge eftersom jag har varit på landet med Matilda helt själv och lagat mat och allt helt själv, är stolt. Men imorgon hoppas jag på att kunna uppdatera och skriva om dagarna och konserten. Nu är det bara för lite tid för jag ska duscha och sova snart.
See you soon, I promise.

hello freckles

Idag har jag jobbat 8-16 och har stått ute på rast hela dagen, så jag tror jag har drabbats av smått solsting. Sen har jag fått tusen fräknar! Sött :)
Sen efter jobbet shoppade jag lite bh:ar, som jag inte vill exposa för omvärlden på bloggen. Men jag köpte också en bikini som jag gärna visar upp. Underdelen ser likadan ut. Sen sov jag med flätor så mitt hår är alldeles krusigt.

 
 


igår på hellströms

Jag och syster kom precis hem från Gröna Lund, och jag var jättesugen på Fazer-choklad! Så köpte min favorit: Fazer Cashew. Igår var jag med Jessica, Emma, Jennifer, Mickan och Madde på Hellströms. Det var faktiskt jättekul, fast allt stängde tidigt så vi åkte hem tidigt. Det var några killar som satte sig med oss och vi började prata med dem. Haha, en av dem, Niklas (?) satt kvar när de andra skulle ut och röka, då kom två andra killar som sa att Niklas och jag säkert var värsta paret, då sa Niklas "Ja, vi har varit ihop i tre månader nu". Den andra killen trodde inte på oss, varför ens säga det först? Haha. Jaja, cashew:


somrig utgångoutfit

Ja, så här såg jag ut när jag gick ut ikväll:


Det är så varmt ute så inga strumpbyxor behövdes inatt


NICE, RÄTTVIK, LONDON

Jag har en fullspäckad sommar/höst framför mig! Och det är inget annat än underbart. Som rubriken säger, dessa ställen ska jag till. Och inte bara det, jag ska till landet som vanligt, med Matilda, redan nästa vecka har vi bestämt. Och ja allt är så underbart just nu. Detta är mitt underbara schema:



14 Juni: Linkin Park i Globen
15/16-19 Juni: Årsta Havsbad med Matilda
22 Juni: Foo Fighters på Stadion
6-10 Juli: Nice, Frankrike med Fredrik
12/13 Juli: Midnattsvisning av Harry Potter och dödsrelikerna del 2
25 Juli: Jag fyller 20 år!
30 Juli-6 Augusti: Rättvik med många underbara vänner
8-11 September: London med Emma

LOVE IT!


Jag bor i Stockholm, och här är de ställen utanför Stockholm som jag ska till, bara med vänner



SAD

Jag grät när jag såg den här bilden...


:'(

Okej, nu ska jag packa lunchlåda, läsa Harry Potter för syskonen och sen sova, TTYL!


rainy day

Åh nej, ingen uppdatering klockan tolv som vanligt?!?!?! Så tänkte ni väl? ;)
Det var för att jag cyklade hem idag i det underbara (hum hum) regniga vädret. När jag kom hem bytte jag mina blöta kläder och så ringde mobilen. Det var jobbet. De ville ha mig i Vårberg klockan tolv, så jag bokstavligt talat slängde i mig maten och sprang till tunnelbanan. Var bara en kvart försenad. Men men, imorgon är det mer planerat, får ta med mig lunchlåda och äta på Posten.
När jag kom hem tänkte jag iallafall visa en fin bild på mina blöta genomskinliga strumpbyxor och berätta om min konversation med min cykel som gick ungefär så här:
Cykeln: Neeej, snälla Freja, lämna mig inte i regnet!
Jag: Tyvärr kära cykel, jag måste, jag kan ju inte dra in massa smuts från dina hjul...
Den blev ledsen :(
Här är min ledsna cykel (fast den har nu en korg och en lampa där fram som inte är med på bilden):



Fick förresten en fråga i bloggen, istället för att svara i kommentarer som jag gjort innan, kan jag lika gärna börja göra så här, att jag svarar i ett inlägg, annars kanske ni missar svaret!

Frågor och svar:
Sussi  om VACATION:
Wow! Där var jag 1978! Hur går det med den andra resan då?!
Svar: Nej det blev för lite tid för det tyvärr, men Frankrike är helt okej för mig! :D

L om gröna lund:
vad Kul, hur är nya blå tåget? verkar spännande!:-D
Svar: Det är jättekul! Själv tycker jag det är roligare än förra, den här är mer uppbyggd och med mer effekter.

VACATION

Gissa var det här är:



Dit ska vi åka i Juli!
Om en månad kommer jag ligga och lata på stranden i...

NICE! Frankrike, franska rivieran! Åh underbart, sen bor vi på ett 4* hotell.
Vuxenpoäng (hatar verkligen när man säger så) för att jag bokade resan och betalade den själv.
Yum.


sol

Goddagens! Har just duschat och tvättat mitt underbara flottiga hår. Så nu sitter jag på balkongen för att sola och få lite färg och för att torka håret. Sen ska jag fixa mig lite och åka in till stan för att boka resa, vad blir det för land nu då? Det får ni veta när jag kommer hem!

 
Vi vill åka till stranden och sola och bli bruna! Så Italien eller Frankrike ligger i tankarna, själv har jag aldrig varit i Frankrike, Italien var jag däremot i år 2006. Men utomlands med en kompis, det blir första gången! Solsvejs!


harry potter shippers

Så kul och sant! :D







nationaldagen

Idag är det, som nog alla vet, Sveriges nationaldag. Då ville jag inte bara sitta hemma, särskilt inte eftersom det är så underbart väder, 25 grader i skuggan! Det är ju sommar nu på riktigt! Jaja, så jag och Fredrik åkte till stan och bara gick runt, skulle kollat slottet men det var för mycket folk där... Sen åt vi på McDonalds och sen hem. Jag fick en flagga av någon SL-grej. Haha, den var rolig.
Nu äter jag Cheez Balls, det är så gott!

 
Du gamla du fria... cheez balls <3


skins

Hej igen. Min syster pratade om Skins och grejer och att hon vill se om alla säsonger och se den nya. Åh nu fick jag känslan att jag måste göra det också. Generation ett har jag sett om några gånger, så måste se på Generation 2 snart! Det är så bra! Saknar gamla Skins...












sookeh

Igår tittade jag och Matilda på True Blood som sagt! Det är så bra! I början tänkte jag att jag inte orkar se det eftersom alla tjatar så mycket, men sen efter några minuter in på avsnitt ett går det inte att sluta titta! Åh jag tror mitt favoritcitat är från Sookie när hon härmar Bills sätt att säga hennes namn. Ni som sett det förstår, annars kanske det här inlägget inte är så kul.


Sookie Sookeh


penis

Nu sitter jag hemma och väntar på att Matilda ska fixa klart sig så vi sen kan se True Blood. Jag har inte så mycket att göra än att lyssna på musik och äta min klubba. Sen har jag ju inga pengar kvar så den här helgen blir ännu en nykter stannahemmakväll. Om tre veckor så... Då kommer lönen! Fan jag kommer inte få så mycket, jaja, inte uttala sig om det för tidigt. Goodday!


Haha, åh jag asgarvade åt den här sidan igår när jag var trött


strawberries&chocolate

Jag sitter och äter jordgubbar med choklad, yum!

 
Tog kort medan jag åt...


godmorgon

Jag vaknade ganska sent idag, vid elva kanske. Så då åt jag resterna av mina tunnbrödsrullar från igår, mums! Sen duschade jag och nu sitter jag här. Ska höra om lite grejer idag, åh jag hoppas det går! Annars ska jag göra andra roliga saker ändå. Men vet inte hur dagen kommer att bli riktigt än, jag vet bara att det är 22.5 grader ute, underbart <3

Här är förresten en bild av när jag och Matilda fotade för någon vecka sen! Denna har jag nu på Facebook.


fredag

Idag har jag och syster varit hemma själva nästan hela dan. Eller ja, resten av familjen åkte till landet vid två kanske? Men vi tog i alla fall en promenad till Globen och köpte mat för dagen och bytte ett par pyjamasshorts som inte fanns i stan, Haninge, Götgatsbacken eller Skanstull, så tack Globen <3
Maten vi köpte var tunnbrödsrulle med rostbiff och pepparrotsröra, så gott! Sen åt vi jordgubbar. Och allt det gjorde vi på balkongen medan vi satt och blev bruna.

 
bilder från syster


dagens metro

Åh nu börjar det närma sig Harry Potter här! Kolla vad som stod i dagens Metro:

 
Sommarens biomåsten, jag håller med!


klämdag

Godmorgon!
Nu är det så här roligt att det är många som har klämdag, i alla fall mina syskon och pappa som ligger och sover. Men jag har gjort mig iordning för att åka till jobbet nu vilken minut som helst, ska vara hemifrån fem över sex tror jag, så hinner jag förhoppningsvis med en tunnelbana till Gullmars. Juste, tänkte kolla sl.
Men jag var ju på Gröna Lund igår, haha jag kan bevisa det på mitt åkband och Guldkort ;)

 
Vi Guldkortsmedlemmar får exklusiva åkband.


gröna lund

Vad ska jag göra denna lediga tråkiga dag? Jo, jag och syster drar till Gröna Lund! Jag var ute och cyklade och kom på den idén av det underbara vädret. Smart va?


hemma igen

Nu är jag hemma efter jobbet på posten igen. Cyklade hela vägen dit och hela vägen tillbaka. 40 minuter tog det ungefär imorse. Är stolt för det :) Nu känner jag hur musklerna i benen bara värker. Under min cykeltur tillbaka började det regna lite smått, men nu är det sol. Sen stannade jag vid H&M i Ringen för att byta ett par pyjamasshorts som har hål i sig, men det fanns inga kvar, så ska åka till nåt annat H&M nån dag innan den sjätte. Men hon i kassan var jättesnäll och sa att jag kunde få den nedsatt om jag inte hittade några mer shorts.
Jaja, nu äter jag i alla fall naturgodis, och väntar på min lunch som fick bli pommes frites och fiskpinnar. Min lillasyster är också hemma så ska äta med henne.

 
Jag och min (mammas) cykelhjälm. Vill ju inte cykla längs Nynäsvägen utan hjälm!


om 13 dagar

Om 13 dagar ska jag gå och se Linkin Park! Åh det är nära nu, helt själv ska jag också gå, men har alltid velat se dem och äntligen får jag det! :D Hoppas det blir bra då.


RSS 2.0