åh erik

Kommer ihåg hur mycket jag älskade honom förra året. I år är idolerna inte så bra enligt mig... Eller jag har inte hittat nån jag gillar så mycket.


Erik Grönwall Idol 2009


Igår var jag i alla fall på bio med F. Vi såg Resident Evil: Afterlife. I 3D, tänk en skräck i 3D. Aja, den var faktiskt ganska bra. Jag åt naturgodis och drack en Bonaqua till bion, nyttig! Fast det fanns ju en mentos inblandad. Haha.


3 690 m

Ungefär den här promenaden tog jag för några dagar sen. Har inte klarat av den nu eftersom det är så kallt, borde klä mig bättre. Tänker inte visa var jag bor, så visade ungefär. Det var i alla fall över 3,5 km.


så awkward och söt


Remembering Heath Ledger


serie - film

TV-serier jag vill se som långfilm:

Skins (kommer snart!!!)
Friends
Full House
Dead Like Me (finns, men vill se en ny version med riktiga Daisy Adair)
Bones

Sen finns det ju massa serier som skulle va lite kul att se som långfilm, men lockar inte mig lika mycket som de ovan:

Desperate Housewives
Grey's Anatomy
Glee


typ..

grattis

Kom just hem från F (nej inte jag) som fyllde nitton år idag. Där bjöds det på jättegoda bakelser och tårta! Som vi sen fick ta med oss hem... Hihi. Så imorgon blir det lyxfrukost :) Tack och Grattis på han :D

(bilden tagen från nätet)


Imorgon blir det att leta lite mer jobb och ta min dagliga promenad. Brukar promenera till Globen, över bron från Skanstull och så, men det var bara för kallt idag så jag gick till Skanstull istället. Få se om jag står ut med att gå till Globen imorgon! Kom igen Freja!
Sen i helgen vet jag inte än, jag och kompisar har pratat om att gå ut, så hoppas verkligen alla kan det! Jag vill ut! Hehe, bye!

 


idag

Idag har jag tagit en promenad till Skanstull och tittat på kläder. Men eftersom jag inte har något jobb så har jag inga pengar. Innan det tittade jag igenom gamla skolfoton och hittade en bild på mig när jag var två år, jätteliten!



Nu sitter jag vid tv:n och datorn och registrerar mig på jobbsidor.


stay-at-home-night

Ja, tydligen blev det ingen utgång för mig ikväll (eller nu är det nästan morgon), så jag stannade hemma själv och tittade på min nya/gamla favoritserie Dead Like Me. Åh, vad jag älskar och saknar den serien, varför las den ner...
Nu sitter jag hemma helt själv och ska nog sova när som helst och inte vakna för sent imorgon (orkar bara inte slösa hela dagen med att sova). Finns det något mer att säga? Nej. Skulle inte tro det, godnatt suckers <3

home alone

Sitter nu hemma själv hos pappa och äter på en hamburgare. Ska snart bege mig hemåt och, jag vet inte vad, kanske utgång, kanske slappa, får se :) Jag vet inte nånting just nu, jag vill ha November, kan vi inte bara skippa Oktober?


svårt att komma hem

Jag var och åt middag hos pappa idag/ikväll. Sen såg jag andra halvan av Idol. När jag skulle åka hem för att sedan komma till en tom lägenhet (tydligen var den inte det!), gick allt fel. Först fick jag vänta 12 minuter på tunnelbanan. Sen stannade den en kvart i Blåsut och eftersom jag lyssnade på musik hörde jag inte i högtalarna vad som hände. Men till slut fick alla kliva av tåget och vänta några minuter på att en annan tunnelbana skulle komma på andra sidan perrongen.
När den äntligen kom åkte jag till Skanstull för att fortsätta med buss. Då åkte det förbi tre stycken blinkande polisbilar. Sen kom två ambulanser. Alla hade jättebråttom. Jag undrar vad som hade hänt. De åkte åt mitt hems håll också... Men här har det inte hänt nåt i alla fall.
Så nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på How I Met Your Mother. Tog just slut, aja... Godnatt.

<3

Går inte att beskriva mer än <3

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

klockan ett på natten...

1. Det första du tvättar i duschen? - benen
2. Gillar du kaffe? – njaem, kanske ibland
3. Hur mår du just NU? – ganska trött
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?- ?
5. Berätta om din senaste dröm – finns två inlägg tidigare, harrypotterland <3 
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? – nä
7. Vad vill du ha just nu? – pengar och ett jobb
8. Har du räknat till 1000 någon gång? – jepps
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? – jag slickar aldrig på den...
10. Använder du smileys? - när jag är glad :)
11. Har du träffat någon kändis? – ganska många faktiskt
12. Gillar du keso? – jaaaa
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? – kommer inte på nån just nu
14. Hur många länder har du besökt? – spanien, italien, danmark, räknas finland om jag bara kryssade dit? Jag sov ju typ när vi var i hamnen
15. Är dina föräldrar stränga? – nej
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? – jag vill testa, men vågar inte
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? – orkar inte gå och kolla
18. Brukar du hyra film? – ja lite då och då
19. Var kommer du vara på lördag? – vill vara med nån ute, men har inget planerat än
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? – jag var inte där, men jag kommer ihåg nyheterna
22. Vad åt du till lunch? – ica-pizza
23. Har du lockigt hår? – nje
24. När grät du senast? – jag vet faktiskt inte
25. Har du gått in i en vägg någon gång? – ?
26. Favoritårstid? – sommar
27. Vem höll du senast i handen? - ingen
28. Sover du med TVn på? – nej! måste ha mörkt och tyst
29. Tycker du att du är gammal? - haha,
30. Är du mörkrädd? – nä
31. Gillar du ditt liv just nu? – gör jag väl?
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? – nej
33. Har du bra syn? – usch nej
34. Var är dina föräldrar just nu? – inte hemma här i alla fall, är heeelt ensam
35. Vad har du på dig just nu? - mjukisbyxor, mjukiströja och mjukisstrumpor
36. Vad var det senaste du köpte? – concealer och ögonbrynspenna (idag)
37. Hatar du mer än 3 personer? – har inte så mycket hat inom mej just nu
38. Använder du sushipinnar? – när jag äter asiatiskt
39. Äger du ett vapen? - hjälp
40. Gillar du ditt hår? – jo, önskar att det var längre bara
41. Gillar du dig själv? – aa
42. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? - vet inte
43. Hur ofta använder du MSN? - varje dag, vilket gjorde mig deprimerad när jag fick virus, som nu är borta <3

7 potters

Haha jag älskar den här bilden! Hur Harry ser ut i allas kläder XD Kapitel från sjunde boken, scen från Harry Potter 7 del I. Orkar inte vänta på filmen längre, den borde komma nu!


Källa: Mugglenet


the forbidden journey

                                                     
Ååååh, jag drömde att jag var i USA! Jag och min familj bodde i ett hus som låg granne med Harry Potter-land! Det är nog den bästa drömmen jag har haft någonsin! Precis utanför vår veranda åkte "The flight of the Hippogriff", en berg- och dalbana med en hippogriff. Sen lite längre bort låg kvasten (Gröna Lunds kvasten), lite random, men den passar faktiskt in på Harry Potter-land. Pappa köpte ett åkband till mig så jag fick åka allt jag ville. Men vi skulle tyvärr åka in till Washington DC (varför vet jag inte). Så jag fick inte åka hur länge jag ville, jag hann med att åka Kvasten och Hippogriffen, det var jättekul, sen rymde jag för att åka "Harry Potter and the forbidden journey", som åker in i Hogwarts.
När jag kom fram dit hade allt stängt eftersom det var sent eller något, jag vet inte. Men då kom Filch (vaktmästare på Hogwarts i Harry Potter) dit för att öppna åkattraktionen för bara mig. Jag pratade svenska med honom, vilket var konstigt, men han sa att han hade lärt sig svenska. När jag kom in genom dörren tog det jättelång tid att komma fram, man fick gå igenom massa tunnlar och så. Till slut var jag framme, då skulle man hoppa på lösa stenar så man inte ramlade ner i lavan. Man skulle hoppa fram till målet som tog mig vidare till nästa ställe. Precis innan jag var framme höll jag på att ramla, då försvann allt och var bara gräs. Filch sa att det var en illusion och att det skulle vara så.
Sen helt plötsligt var jag i Washington med min syster och träffade massa människor som vi pratade engelska med. Jag kommer ihåg att jag nämnde Yay May och sa att jag älskar att titta på Ellen Show. Sen hade jag en jätteful pojkvän som var ett huvud kortare än mig och alla amerikanska tjejer var avundsjuka på mig.
Random dröm, men allt var så härligt och Harry Potter och åh <3

 


introducing me

Haha, ååh jag är tönt, tycker att Nick Jonas låt som han sjöng i Camp Rock 2 är lite bra, den påminner om Jason Mraz - I'm Yours.
Lyssna själv:


Nick Jonas - Introducing Me


PPP <3


"I'm Harry Potter, school is for losers, I'm totally awesome"


godnatt

Ja, idag fyllde min äldsta lillasyster 17 år då! Grattis på dej!
Nu har jag inte så mycket att göra, under kvällen kom jag in i en "fan vad tråkigt jag har just nu"-period. Men efter att ha loggat ut från allt och satt på Vänner på dvd, har den gått över. Så nu tittar jag på Vänner och är inne på Failbook. Får åtminstone upp humöret innan jag lägger mig, och det blir nog snart, är ganska trött.
Jag vill ju bara gå på fest/krogen. Men det är så dyrt! Vill träffa folk!
Godnatt människor :)

audition på båt

Jag drömde att jag var på kryssning med några kompisar. Säkert för att jag har tjatat så mycket att jag vill åka igen. Men den här kryssningen var inte likadan som den brukar. Utan de spelade in en film där. Så regissörerna frågade Emma och mig om vi ville vara med som antingen kafégäster eller servitriser. Han frågade oss för att vi hade varit med i en film innan (det har vi inte), då vi spelade samma sak.
Sen när jag hade spelat min scen gick jag upp på översta däck och ställde mig längst fram med en kompis, vet inte vem, och tittade hur båten körde. Helt plötsligt åkte vi in i nåt slags område med massa höga, svarta torn som stack upp ur vattnet. Vi var skiträdda att krocka med dem eftersom kaptenen svängde undan från dem precis i sista sekund.
Sen kom vi fram till land (nån slags mellanlandning) för att, jag vet inte, vila från båten kanske? Det här kanske var Finland om det var samma kryssning som jag åkte på i juni. Där fanns det i alla fall en massa fotobås. Såna man tar bilder till t.ex. ID-kort ni vet. I dem fick man filma sig själv som en audition inför filmen som pågick ombord. Emma och jag var stolta och tänkte att vi redan är med i filmen så vi behöver ju inte göra en audition. Så vi stod och tittade på alla andra istället.

Lite weird dröm, men skulle kunna vara verklig (förutom de stora svarta tornen i vattnet).



15 år

Haha, jag lägger ut gamla bilder i brist på nya. Vad liten jag var här (oktober 2006)


that's just the way i roll

Det är så här jag kör när jag förfestar:


hår

Har jag verkligen haft så här långt hår? Vad hände? Den här bilden är tagen 2007, tre år sedan. Då var mitt hår långt, sen blev jag blond. Grr.


krax

Usch, ända sen i måndags har jag varit sjuk, eller rättare sagt förkyld, och det blir bara värre på kvällarna! Åh! Jag vill bri frisk nu! Fast idag såg jag film med Emma :) Sen åt jag pizza hos pappa, sen blev jag sjukare -.-
Nu har jag satt på Grey's Anatomy på dvd bara för att roa mig med nånting en sjuk fredagskväll. Egentligen skulle jag gått ut!! Åh!
Okej hejdå. Krax.

november 19th

Herregud vad jag längtar! Tyvärr måste vi gå igenom hela oktober innan :( Jag vill ha 19e november nu! Harry Potter-premiären, vill se både i 3D och vanlig, sen vill jag ha 20 november, då blir det konsert! Med Avenged Sevenfold <3333


boredomnessthingy

Jag har nu dragits med en hora till virus på msn. Och nej, jag var inte så där lättlurad som klickade på en länk som kom från en random helt plötsligt. Viruset hade ungefär samma namn som det vi pratade om, och jag läste inte ordentligt. Dumma mej. Men nu får jag ta en paus från MSN, och försöka få bort det. Aja, så nu blir det förhoppningsvis bättre uppdatering på bloggen :D Jag och min syrra hade lite "photoshoots" nån vecka innan vi åkte från landet, så lite bilder på mig från den kan jag lägga :) Går det bra?


























Hihi, T fick också vara med på en bild :)


brown sugar

Varför kan jag inte vara såhär solbränd nu? (ignorera mitt vita ansikte)


Random bild jag vet, men min solbränna syns bra.


cassie+sid

Igår gjorde jag en Sid/Cassie-video (Skins). Jag tänkte posta den men fick migrän :(:(
I alla fall, tänkte visa den nu. Gjorde den i Windows Movie Maker, sucks! Varje gång jag la in en ny bild var jag tvungen att se om hela filmen eftersom låten började alltid på ett random ställe annars. För att få det rätt var jag tvungen att se om allt. Så ibland chansade jag, men aja. Blev väldigt nöjd med resultatet trots omständigheterna :)
Saknar Final Cut Pro från skolan! Här är videon:



Cassie/Sid - Fix You (säsong 1)

Gjord av mig.


fix you

Jag har blivit lite smått beroende av den här låten:



Coldplay - Fix You


RSS 2.0