Kalas!

Igår var jag och firade mina två kompisar Jessica och Fredrik som fyllde år :) de bjöd på jättegoda tårtor och bakelser! Mums, så jag fick ta hem lite och tänkte bjuda mig på efterrätt på jobbet :) sitter redan här men börjar faktiskt om 20 minuter, usch jag har ont i magen...


Oj

Igår bloggade jag inte eftersom jag mådde illa på bussen och ville bara vila. Men idag känner jag mig mycket piggare och sitter nu och äter lunch :) snart dags att dela ut post!


Höst

Man märker att det börjar bli höst nu när det är kyligt ute. Idag är det fint väder med sol men ändå var det fem grader när jag gick hemifrån... Så jag tog fram mina iPhone-vantar som jag köpte för nån månad sen :)


Hejdå Gröna Lund

Idag har jag varit på Gröna Lund för sista gången iår. De stängde nämligen idag. Vi sa hejdå till Extreme som försvinner nästa år, man fick en liten presentpåse när man åkt den, i den låg en kopp och en magnet, sen en liten påse godis.
När jag kom hem räknade jag ihop alla mina åkband: 4 blåa, 4 gula, 3 gröna och 5 röda, alltså 16 gånger har jag varit där och åkt grejer :) så jag räknade ut hur mycket jag tjänade på det om jag inte skulle ha köpt ett åkband... 4805 kr! Det är ju jättemycket så det var bog veklingen värt för det har varit en rolig säsong, så tack!


Siri


Sep. 21, 2012

God morgon! Igår blev det inget bloggande eftersom jag låg hemma från jobbet med migrän. Det är så tråkigt att bara vara hemma hela dagen!! Men skönt att kunna vila på nåt sätt...
Från dagen innan då det var SÅ mycket post! Har aldrig varit med om liknande, vi fick ju dela ut gratistidningar också ;). Men nu är jag i alla fall på väg tillbaka till mitt kära jobb.


Morgon

Jag är så hungrig! Tur att jag har med min frukost på bussen nu då. När jag gick hemifrån (för en kvart sen) var det fortfarande mörkt ute... Men nu börjar de ljusna, skönt det :) det var inte bara mörkt, det var iskallt!! Jaja godmorgon på er alla där ute!


Toblerone

Tänkte bara lägga in en liten bild från när vi vann en toblerone på Gröna Lund i lördags ;)


Varning för pyjamasparty!

I lördags firade vi Fredrik som fyllt 22 år med pyjamasparty! Jag hade med mig min nya kamera och jag säger bara herregud! Spårad fest, läppstift överallt, fylla, femkamp och skrik... Bilderna säger nog ganska mycket.


Konserten

Var underbar. Med rösten på både Chris Daughtry och Chad Kroeger så smälter man ju bort <3


Nickelback och Daughtry

Ikväll blir det konsert! Jag ska se Nickelback och Daughtry! Åh jag älskar verkligen de banden, har gjort spellistan på youtube för att lyssna på vägen till jobbet :)


Avicii på jobbet

Just nu sitter jag baklänges på bussen och läser, vet inte om det är världens bästa grej men alla dumma människor tar ju min plats...
Men det var inte det jag skulle skriva om nu, utan mitt jobb igår. Det var lite kul att när jag läste på ett brev stod det avicii music. Sen Tim Bergling. Så jag delade alltså ut post till avicii igår :) lite mindre kul att cykeln välte och all post ramlade ur... Tack och lov så var det inte min klantighet den här gången, utan stödet klarade inte av den tunga posten. Och jag jobbade tolv timmar, så idag förtjänar jag lite "sovmorgon" tycker jag :)


Nykter helg

Fy vad jag är trött! Borde verkligen lägga mig tidigare varje natt.. Jag var i alla fall ute i helgen, nykter. Jag Madde och Emma skulle till Sommar! för att se Familjen spela där. Men var så opepp på att ta mig in till stan så tidigt som sju så vi möttes hos mig istället. Sen åkte Emma hem och jag och Madde gick då till Hellströms och senare stan. En trevlig nykter kväll :)


Teddy!

Igår var jag på Gröna Lund för första gången på länge. Senast jag var där hade jag shorts på mig, men nu frös jag även med jeans, kofta och skinnjacka. Hösten är här... Hur som helst så var det typ helt öde där, för att åka extreme som brukar ha jättelånga köer så fick man vänta in så det var minst tio pers som ville åka. Och vi var de enda två som åkte slänggungan och bläckfisken, men lite skönt ändå att inte behöva köa alls :)
Vi vann iaf en gosig nalle som vi döpte till Teddy. Jag saknar honom :(


Rosévin

Sitter på bussen igen, haha spännande, hoppas jag inte jobbar över idag :) igår ställde jag iordning lite i mitt rum, presenter från min och Emmas fest stod fortfarande på golvet, men jag gav de plats, åtminstone alkoholen, det står lite annat kvar på golvet.
Jag tycker att det var lite roligt att jag på min "önskelista" hade skrivit att jag önskar mig alkohol och rosa grejer. Det jag fick som hade med alkohol att göra, var rosévin :D


I söndags

Sitter på bussen och har ont i revbenen! Tror det är träningsverk, eller jag hoppas det i alla fall... Annars läser jag min underbara bok :)
I söndags var jag med Matilda, vi åkte spontant till Farsta centrum, sen till fridhemsplan för att köpa skittles eftersom de tydligen har slutat sälja det på english shop i Söderhallarna :( sen gick vi hem till mig och spelade diablo hehehe, trevlig söndag i alla fall :)


Frukost

Igår bloggade jag verkligen i sista minuten, precis innan jag hoppade av bussen till jobbet slickade jag iväg inlägget, men nu sitter jag på bussen igen, börjar om en halvtimme. Och vem orkar ära frukost så tidigt? Så jag har gjort frukost till min bussresa :) äter och läser hunger Games samtidigt, trevlig morgon :)


Sommar!

Var på klubben sommar! i lördags med Madde och Jessica :)


RSS 2.0