bilder

Den första är hemma, resten är när jag är hos M och provar hennes kläder... :)

chokladmousse

Idag har jag:
1. knappt sovit
2. ont i halsen så att tungan svider
3. asförkyld med lock i öronen

Ingen bra dag för mig, tur att jag flyttade Svenska B-talet tills imorrn då...

Nej, nu ska jag, snart, gå och röra ihop en chokladmousse!


peace out

är hungrig!

Sitter just nu i skolan och har Multimedia A, jag ska göra ett rymdskepp som rör sig när man håller ner knapparna.Är bara sugen på en chokladmousse!


hollywood whore

Igår fyllde mamma år, grattis till henne!

Sen var dagen så jävla kul, jag åkte till stan med M och T, när vi skulle tillbaka tänkte vi ta bussen. Den kom om ganska lång tid så vi sprang till Ica för att köpa en toffifee, den kostade 19.90 och M hade bara 18.50 kr. T erbjöd då en enkrona, men jag hade ingenting! Så jag rotade i alla mina fickor och när jag tog upp mitt busskort ramlade en 50-öring ner, jag visste inte ens att jag hade den där. Så jävla tur det var.

Sen skulle vi till busshållplatsen som låg innan den vi var vid från början, men vi gick till fel och M ringde sin pappa och frågade var den andra låg, så vi gick dit (uppför typ 1000 trappor), bussen kom efter en stund. Vi satte oss längst bak, när vi stannade vid hållplatsen vi var på innan, kunde inte dörrarna längst bak (vid oss) stängas. De öppnades o stängdes, öppnades o stängdes, om och om igen. När den äntligen hade slutits igen skrek vi "Jaa!" men så öppnades de igen, vi garvade asmycket, det såg så kul ut!

När vi klev av gick en gammal man med någon dragväska om oss och satte på sin gamla radio på Rock Klassiker. Vi sa hejdå till M som skulle äta, men just då gick mannen över gatan där hon skulle gå. Så hon tänkte gå på andra sidan för han såg lite läskig ut, fast då vände sig istället mannen om och gjorde någon slags gest med handen, hjälp! Vi gick till andra sidan av vårt hus istället så tog hon den andra vägen. Men det var nog den längsta resan från stan till hem som jag kommer på nu, men jävligt kul var det!

Ganska lång text, men dagen var askul, läs den gärna, det handlar inte om vad jag gjorde i skolan eller vad jag åt till lunch, haha, aja. Ha det bra! Puss!

I'm coming down, bring me up, take it off, let's just touch

Äter citronpaj just nu, här är lite bilder från i lördags...


Foto: Freja (jag)
Modell: T
Foto: Freja (jag)
Modell: Freja (jag)
Redigering:
Lovisa
Foto: Freja (jag)
Modeller: jag, D och T
Redigering:
Lovisa
Foto: Freja (jag)
Modeller: Lovisa och T
Redigering: Lovisa

Foto: Freja (jag)
Modell: Jag
Redigering:
Lovisa
Foto: Freja (jag)
Redigering:
Lovisa
Foto: Freja (jag)
Modell:
Lovisa
Redigering: Lovisa
Foto: T
Modell: Jag
Redigering:
Lovisa
Foto: Freja (jag)
Modell: T
Redigering: Lovisa


men lägg av

Läste i aftonbladet nyss att butiker i Sandviken inför 18-årsgräns på energidrycker, LÄGG AV, säger jag bara.Klicka här för att läsa

Bild från Aftonbladet

saknad och ångest

Godmorgon... typ. Är ledig idag i alla fall, ligger på mage med datorn i sängen och äter godis. Köpte det på Hemköp igår i stan, det var även skivrea på Megastore så köpte två skivor, en till min syrra och en till mig, sammanlagt 118:-

 

Jag har bestämt mig för att sakna något och ångra något inte är kul, så jag ska försöka sluta med det. Det är frustrerande, ett exempel (lite dåligt, men ändå), om man träffade en kändis och tänker tillbaka och ångrar att man inte gjorde det, sen saknar man det bara... Aja, ska nog fortsätta på min engelska nu.

it's just one of those thing you'll have to get over it

Idag var jag ledig (studiedag) och imorrn, är inte skolan härlig ibland! Men jag var ju såklart tvungen att göra lite engelska så jag inte känner mig för stressad inför allt som kommer snart... Dålig uppdatering, jag vet! Skärp dig nu Freja!


fredag den 13:e

Nu var det dags igen, fredag den trettonde, otursdagen... Inget har hänt mig... än, man blir ju bara glad av det fina soliga vädret idag! Jag tar och visar lite bilder istället. Jag tror bilderna är från kanske två dagar sen, skorna är för någon vecka sedan.


The Real Joe Jonas'sRednessDen där lappen ska alltid vara ivägensen köpte vi lite godisHa en bra helg!


HAHAHA VILKEN GLAD TANT

Ett gäng äldre kvinnor ~70 sitter och småpratar vid ett bord i väntan på maten.

Kvinna 1: Gun är så himla snäll och mysig!
Kvinna 2: Ja, verkligen snäll och mysig!
Kvinna 3: Gun är död!


Oh my god, jag skrattade för mig själv! Tjuvlyssnat såklart:

http://www.tjuvlyssnat.se/malmo/%e2%80%9cja-jag-tyckte-val-att-hon-varit-lite-kall-pa-sistone%e2%80%9d

snöflinga

Jag var glad och allt trots mitt jobbiga schema, sen tittade jag ut och kom på att det var snö... Gud vad man kan bli deppig av det då... När ska vintern ta slut?!


nickelback

Den här låten gillar jag :)
Jag gillar Nickelback i allmänhet, men just nu tänkte jag lägga ut just den här.
NICKELBACK - Gotta be somebody

bilder igen

Igår när jag skulle blogga funkade inte internet så jag stängde av datorn, men orkade inte sätta på den igen, aja, jag visar lite bilder från igår på förmiddagen då jag var på begravning (R.I.P farfar), senare eller imorgon kanske jag visar bilder från när jag var hemma hos M på kvällen, jag testade hennes fina kläder, vill ha dem, om du läser det här M, ge mig dem! :D HAHA


Älskar dig farfar
Vilda syskonen Andersson

Don't ask...
Min lillebror är så störd, men så söt!
"Jag känner mig så ensam" - bevis på hur ensam min lillasyster var

sol idag

Idag var det härligt väder! Sol typ hela dagen, lite kallare, men solen gjorde mig glad... och pigg, vilket jag verkligen inte varit de senaste dagarna. Jag vet inte vad det är med mig! Jag är trött varje dag, på morgonen, i skolan och på eftermiddagen, idag ska jag fan sova klockan nio bara för att inte vara trött imorgon!


sov

Herregud, har aldrig varit så här trött efter skolan. Jag läste, sen somnade jag! I en timme, aja, ska försöka bli lite piggare nu... Har tråkigt...

internet

Internet funkar här hemma nu!

inget internet

Sitter i skolan nu, internet har inte funkat hela helgen hemma, tyvärr... När jag kommer hem kommer jag inte heller kunna använda internet. Vad ska man göra då? TV? Nej, för den ska ju också strula! Man vill ju inte se ettan, tvåan, fyran eller barnkanalen.

RSS 2.0