restaurant

Ja, jag antar att jag borde skriva lite här då. Nu är det så att det senaste som skrevs här skickades in med ett mms. Och det var från utgången i lördags. Jag åkte hem till Fredrik med Therese och alla. Sen mötte vi Emma i Gamla Stan. Vi gick till nåt ställe som hette Festen. Men var bara där en halvtimme. Eftersom det var paniktrångt och konstigt och jag vet inte vad. Jag kanske bara inte hade lust den kvällen. Så ja, vi gick därifrån. men då ville Emma och jag äta på restaurang. Så vi gick in på Vapiano och beställde pasta. I och för sig hade jag ätit exakt likadan mat hemma innan, men det är så gott med riccotta-ost! Mums!
Jaja, det var den lilla historien. Igår var det ju Första Advent också, jag tände ljuset sent på kvällen... Sen fick jag tända ett ljus på jobbet (förskola) idag också.
Hej svejs.

Salami e ricotta con rucola

dsc01945 (MMS)

Salami e ricotta con rucola


winter wonder land

Idag har det snöat hela dagen. Snön har tillochmed lagt sig på gatorna i stan, eller ja, Södermalm, stan vet jag inget om. Men det är snöyra och minus tre grader. Fast jag frös inte, så det var ganska mysigt ändå.
Min syster och jag gick ut och tog lite bilder nyss.


cellis phonis

Var det en tjej eller en kille som du ringde senast? -  Jobbet, det var en kille som svarade.
Vad står det i ditt nionde sms? - Idag. Alla dagar framåt.
Vem ringde dig senast? - Dolt nummer, jobbet.
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? - Bild från Avenged Sevenfold-konserten.
Vilket språk är din mobil på? - Svenska.
Vad heter din ringsignal? - Don't Wanna Think About You.
Hur många sms har du i din inkorg? - Det orkar jag inte räkna, vet bara att det äldsta är från Juli 2009. Orkar aldrig radera.
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? Vissa människor är lättare än andra att hata. - Matilda.
Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner? - Inte direkt.
Ogillar du nr 5? - Nej, har inget med den att göra.
Har du varit ihop med nr 1? - Ihop?
Vad har din mobil för färg? - Svart.

m. shadows

Juste, jag var ju på konsert i lördags också. Avenged Sevenfold. Ett band som är ganska nytt för mig, men de var verkligen skitbra live! Och publiken var ju helt galna, trodde seriöst att golvet skulle gå sönder under mig. Sångaren är ju som tagen från en dröm. M. Shadows. Tänkte visa de två bästa bilder jag fick från honom. Stod väldigt långt bak så kvalitén är dålig. (Förbandet var Corroded)


jessicas kalas i bilder forts.

Som jag sa, så kom bilderna senare. Visste bara inte att det skulle ta så lång tid. Men har inte haft mycket tid alls på senaste. Har jobbat och sånt.
Det snöar ute, härligt härligt. Eller inte. Det är fortfarande för tidigt för snö tycker jag. Kan den inte vänta bara några veckor nu. Aja, så får man leva när man bor i Sverige. Men här kommer bilderna.


Har man en studsmatta så hoppar jag självklart på den. Och som ni ser var det ju lite frostigt den kvällen.

Jag och Emma posar snyggt!

jessicas kalas i bilder





Kommer mer snart, min dator vill inte samarbeta med mig just nu.


IKVÄLL <3


Med Mattis, Freddie, Toris och Toni.


dagen efter

Dagen efter Jessicas fest. Ofixade och lata <3




harry potter dn

Idag om ni har DN, kan ni öppna den och läsa om Harry Potter-land. Härlig artikel! Sen är det en frågesport för att se hur mycket man kan om Harry Potter. 25 frågor och såklart hade ju jag rätt på alla. Sen kan man även vinna biljetter till filmen, har ju redan biljetter, men det skadar väl inte att tävla om dem?
Åh Harry Potter <3

utgångsfreja

Hej! Det här är utgångs-Freja. Vid den här tidpunkten har jag druckit ett antal glas öl på Hellströms, Rosenhof och Harry B James. Det är därför jag är hemma så tidigt. Mådde inte världens! Men nu mår jag bra. Jag ska gå och ta en knäckemacka med keso. Mums! Synd att vi inte har någon avokado kvar. Sen ska jag salta den mycket med örtsalt. Mumsigt eller hur!?
Matildis ringdis, och jag vet inte hur jag ska göra för hon är upptagen. Nu ringde hon!


4 dagar kvar...



Nu är det så här att jag var ute igår. Med Jessica och Mickan. Vi var på the Bridge och hade det skoj. Jag sa något som: Kan de inte spele Grease?! Sen vad kommer? Jo, You'r the one that I want! Så då dansade vi. Sen någon timme senare kom den igen.
Nu sitter jag med min lilla lillasyster och datanördar. Har inte så mycket att skriva. Ikväll ska jag ut med Matilda för hon fyller år imorrn! Det ska bli kul! Men får snåla med pengarna, är så fattig att jag fått låna 100kr av mamma. När jag får lön blir det att betala tillbaka skulder och sen köpa present. För det måste jag ju. Snart fyller min lillebror år och då är det Harry Potter! Herregud, bara 4 dagar kvar nu. Spännande. Det kommer vara min favoritdag. Men har fortfarande inte sett klart maratonet, det måste jag ju!
Nej, nu blir jag uttråkad, måste göra nåt!
Vi ses. Bye.


veckan som gått hittils

Här är det svårt att uppdatera sig. Hinner ju inte med mycket nu. Förstår egentligen inte varför, men så blir det tydligen.
I måndags fick jag jobba som fritidsvikarie med ettor, Josefin sov hos mig efter Jessicas fest, lördag-måndag. Och det var en mysig-kulig helg :D Vi tittade för det mesta på Desperate Housewives, säsong 1, eftersom den har jag hemma. Så då ringde ju vikariepoolen mig klockan halv tolv och frågade om jag kunde jobba klockan tolv. Jag tackade självklart ja, jobb liksom, hallå?!?!
Sen i tisdags var det mitt livs värsta novemberdag. Äcklig snöstorm blandad med regn. Men det var ju inte så kallt, fast jag hade skinnjacka... Skulle behöva den där nya vinterjackan nu! Aja, jag har ju min gamla, från 2007 (eller är det 2006). Den får duga än så länge. Då skulle jag i alla fall till jobbcoachen klockan tre, mådde inte så bra där efter vädret. Faktiskt så har jag inte varit på topp hela veckan, ont i huvudet hade jag hela dan idag och lite igår. Egentligen skulle jag träffat Sarah i stan då, men eftersom vädret deppade mig bestämde vi att träffas senare. Juste, jag såg också The Runaways med Kristen Strewart och Dakota Fanning, den var faktiskt bra tycker jag.
Igår jobbade jag från nio (halv tio) till fem. De ringde mig klockan 8 på morgonen och jag skulle ta pendeln 8.44. Så, ja, där blev det stressfrukost och en snabb sminkning. Då fick jag jobba på en förskola med små barn (såklart?). Dom är så söta och kallar mig "Fröken" hela tiden. Haha. Efter det fick jag stressa tillbaka för att gå på en BRIS-föreläsning som började 17.30. Kom fem-tio minuter för sent, men det spelade ingen roll. Kursen var intressant.
Idag har jag varken jobbat eller gått på föreläsningar, eller träffat vänner för den delen. Jag har mest haft ont i huvudet och spelat Super Marion med min lillasyster som var hemma från skolan. Vi klarade den sista stjärnbanan, så nu har vi inget mål på spelet längre. Sen har jag, vad har jag mer gjort? Harry Potter 7 har världspremiär i London idag och herregud vad jag önskar att jag var där! Varför kan man inte vara rik och åka utomlands hela tiden? Byt liv med mig någon? Så jag kollade live på Internet från Röda Mattan där alla kändisar gick. De jag mest av allt skulle vilja träffa är Daniel, Rupert, Emma, James och Oliver Phelps och JK Rowling! Alla egentligen, men aja. Huvudpersonerna och tvillingarna (Fred har alltid varit min favorit) och FÖRFATTAREN till meningen med livet (inte bokstavligt kanske, men känns som det) är min dröm att träffa. Ska jag åka till London nästa år för att se HP7-2? Vi får se. Då behöver jag spara mer pengar än till bara Harry Potter-land.

Oj, nu blev det ett långt inlägg, kanske uttråkande, men inte för mig, det är kul och se i framtiden vad jag har gjort förut. Imorrn drar jag igång med ett jobbsökarschema så att jag inte latar mig på dagarna och söker jobb väldigt aktivt! Kom igen Freja! Juste, var ju på Arbetsförmedlingen idag också eftersom de kallade mig, men det bryr sig ingen om, så tänker inte gå in på detaljer.

God kväll allihopa!

wtf

dsc01925 (MMS)

Helt plötsligt dog tv-signalen, internet och telefonen på samma gång. Antar att comhem ska fixa det de skulle fixa nu... Hoppas det funkar ikväll, då är det ju DESPERATE HOUSEWIVES!


party junkie

Igår var jag hos Jessica. Det var askul. Först var vi jättemånga där, sen följde nästan alla med ut på krogen. Synd att inte exakt alla gjorde det, men aja. Det blev ju ganska mycket dricka igår, men ingen bakis idag, vilket gjorde det mer än 100% värt det! Åh det var så kul, önskar det fyllde år en person i helgen, minst... Funderar på om jag ska ha nåt när jag fyller 20, eftersom jag aldrig har haft nånting till min födelsedag på åratal.
Josefin sov hos mig till idag, sen ska hon sova här nu ikväll. Till frukost åt vi pommes frites från Burger King. Värmde upp de jag köpte igårkväll. Till lunch åt vi kebabpizza och drack Coca Cola. Till middag åt vi exakt samma sak. Det enda nyttiga jag fått i mig idag är väl mjölken från O'boy. Haha. Nu mår jag dåligt, inte bra.
Imorgon kanske det blir jobb, vem vet! Det får jag se på morgonen.
Så fort Freddie skickar bilder från igår tänker jag lägga upp dem med mig på, och ni som läser, oroa er inte, jag lägger inte upp bilder på andra, frågar först isåfall.
Kramisar.

curly sue


Lockiga jag


Jag och hundisar


sushi

Juste! Vi gjorde egna sushi idag eftersom Lovisa har fyllt år. Vi köpte ett biokort till henne. Jag såg ett jättesnyggt biokort med Harry Potter som jag vill ha bara för att hänga upp på väggen!
Aja, back to the sushi...


tickets of love

Igår köpte jag biljetter till Harry Potter-premiären. Kan inte vara mer lycklig. Idag åkte jag till Nykvarn, så nu sitter jag här med Lovisa och... Ja, gör ingenting egentligen. Lovisa vill skapa en ny blogg, men hon vet inte vad hon ska heta. Svårt svårt... Imorgon ska jag till Jessica och fira henne. Det ser jag fram emot!

BK+ellen

dsc01901 (MMS)

Nu blir det burger king-mat framför ellen, så går det när man är lat.


nordea

dsc01900 (MMS)

Är på nordea och väntar på min tur. Efter det ska jag lämna filmerna från i lördags och kolla affärer. :)


DH

Nu sitter jag hemma hos Matilda och ser Desperate Housewives.


RSS 2.0