bara norden


sverige!

Igår var det ju EM-match igen... Inte bra inte bra, vi förlorade mot England, och i måndags förlorade vi mot Ukraina... Så vi har ingen chans att vinna längre. Vad tråkigt, vi som peppade så och blev så glada när vi gjorde det andra målet så det åtminstone blev 2-1 till oss. Aja, jag tycker vi var snygga i alla fall :)
good ol' webcam

Jag insåg att det var jättelängesen jag la upp bilder från min webbkamera på bloggen! Min senaste bild i datorn därifrån är från när jag packade till London i april. Snacka om länge... Det är redan juni ju! Det är väl iPhonens fel... Nu sitter jag iallafall och väntar på att maten ska bli klar.
Ikväll ska jag göra en liten pirrig grej med Jessica, fast först ska jag till jobbet.
Idag är det ett år sen jag bokade min första resa själv! Det var resan till Nice, Frankrike med Fredrik. Och om drygt en månad ska jag åka utomlands för fjärde gången utan familj, då blir det Turkiet. Skojs! Ha de gött!Jag älskar min iPhone fast den har tagit upp mycket tid!


lite eftersläntare

Fick två fina bilder från Theréses fest från Emma igår, jag tycker de var snygga :) Snyggare än den som ligger ute på Facebook haha.


Emma, jag och Madde <3


Fredrik, jag och Emma <3


Veckans lilla goda

Lite bilder från denna vecka. Kan säga att det har regnat nästan konstant i helgen, i fredags festade jag lite hos Erika, har rotat genom barnbilder från när vi va små (syster tar studenten snart så måste hitta en bild till plakatet) och idag var jag i stan en snabbis och åt på Jensens bøfhus, det är så gott :) ska försöka uppdatera mer, typ efter jobbet varje dag för jag gör det ju från mobilen så det är väl bara att göra det på vägen hem? Har ändå inget annat för mig då. Trevlig resten av söndag! 

 


Välkommen juni

Nu börjar sommarmånaderna med regn och rusk, igår åskade det så att fönstren på jobbet skakade...

:)


RSS 2.0