draw something

Jag älskar appen draw something :D


förra helgen

Imorrn, eller det blir ju idag, i alla fall, förra lördagen var dagen jag köpte min iPhone så hela den helgen lekte jag med den :)
Sen var vi också på restaurang för att fira mamma som fyllt år, restaurangen Pong som låg i stan med jättegod asiatisk buffé, MUMS! Efter det åkte jag med mamma ut till Nykvarn. Och åkte till Järna där Antroposoferna ligger blev beroende av Instagram så jag har en fin bild på mig och Lovisa därifrån :)


pommes

Sitter i mitt vardagsrum och äter pommes frites med bearnaisesås, mums! Jag vet att jag sa att jag skulle skicka en bildbomb men jag har inte riktigt haft datorn än så avvaktar med det eftersom jag nu är på min iPhone :)


frukost

Sitter här på kråkis med min nya iPhone och äter frukost, har inte kunnat slita mig från den, det finns ju massa roliga appar!!


extrem bildbomb sommaren tills nu del 1

Nu är det så att snart ska jag ta mitt pickpack och åka in till stan för att köpa mig en ny mobil! Min mobil har gjort sitt, har haft den sen 25 december 2007, så fyra år och tre månader var den en del av familjen... Och jag rensar den från bilder, vilket jag aldrig gör så nu kommer jag visa en liten sammanfattning av vad som fanns i den, bilder från i somras tills nu. Beredda? Bra, här kommer de (beskrivning under bilden):


I juni hade jag precis köpt Simple Plans nya skiva.


Jobbade på Posten och det var jättelite brev vid den tiden. Ni brevbärare förstår att det här på en dag är lite.


Stannade på Kråkis några dagar innan Frankrike där Lovisa flätade mitt hår på natten.


Hittade de här små söta på Arlanda när jag skulle åka till Frankrike med Fredrik.


På hotellrummet i Nice, Frankrike.


Jag och Matilda på bion efter specialvisningspremiären av den allra sista Harry Potter-filmen.


Det här var mitt bränsle när jag jobbade eftermiddagar på Posten.


Jag blev överlycklig när jag gick förbi de här i Skarpnäck varje dag.


"Skogen" vid Norra Sköndal.


Panta burkar!


Färgade också utväxten i slutet av Juli.


Fick en orkidé när jag fyllde 20 år.


Besökte mitt barndomshem en dag med syster.


Köpte en jacka till hösten. Har knappt använt den, kanske får bli en vårjacka?


Fortsättning följer... Nu måste jag in till stan!


hungerspelen

Ja, jag vet att det är en hajp nu, jag orkar inte med såna saker som blir stora över en dag. Men har faktiskt hört om det ganska länge och mina tumblr-kompisar, de som är beroende av Harry Potter, älskar The Hunger Games. Och har länge tänkt ge det en chans, men nu när den kommer på bio så måste jag bara läsa den. Så igår köpte jag faktiskt boken och nu är jag fast! :) Hittils (1,5 kapitel in) är den bra.


muffinsbak

Jag skrev ju att jag skulle vara med Matilda i söndags. Och det var jag såklart! Vi tog en promenad runt i Tanto först, sen gick vi hem till mig och catchade up. Haha, det har hänt mycket nostalgiska grejer som vi var tvugna att berätta om... Efter det gick vi ner till Lidl och köpte ingredienser till muffins!
Vi bakade "Chocolate chip muffins" med vitchokladbitar i. Och en liten överraskning som var mjölkchoklad i mitten. De var förvånansvärt goda! Jag och Matilda var stolta!
Igår träffade jag henne lite random efter jobbet och då tog vi den sista muffinsen ur frysen och åt upp, så nu är de slut :(


Receptet hittade vi här.

Ingredienser:

6 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
200 g osaltat rumstemperarat smör
3 dl strösocker
2 ägg
2 dl mjölk
150 g choklad i stora tärningar (vi valde ju vit choklad då)


Gör så här:

Sätt ugnen på 180°C.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en stor skål och ställ åt sidan.
Rör smöret och sockret mjukt och pösigt, vispa i äggen och blanda slutligen i mjölken.
Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör i äggblandningen.
Rör tills allt är ordentligt blandat och rör till sist i chokladbitarna.
Fördela smeten i formar och fyll formarna nästan upp till formkanten.
Grädda i 25-30min. (De sista minuterna i eftervärme om du vill.)


festarfredag, lugna lördag och slappa söndag

Här kommer en liten sammanfattning av min helg:

Fredag: Direkt efter jobbet gick jag hem och duschade, sen städade jag hemmet, dammsög och allt, duktig Freja!

För halv åtta kom mina underbara vänner. De hittade tillochmed hit från bussen, första gången :D Vi var så många, men ska försöka räkna upp alla i ordningen de gick in genom dörren, haha: Fredrik, Therese, Jessica och Johan. Lite senare kom Erika och Rebecca.

Så vi var hos mig och drack lite, ja, jag skäms inte, är 20 år så sånt får jag göra :) Det var jätteroligt, sen sprang vi till pendeltåget (som vi missade) och åkte in till stan till Amnesia. Gamla The Bridge var det, och eftersom jag alltid hängde där när jag var 18-19 år var jag ju nästan tvungen att se hur det blivit. Föredrar The Bridge eftersom de hade kristallrummet, men de hade helt okej musik.

Efter Amnesia drog vi till McDonalds för fyllekäk, och fylla på bränslet i kroppen. Jag, Fredrik, Jessica och Johan gick sen vidare för att träffa några som Johan kände tror jag. Och då skulle vi in på Ambassadeur. Ett ställe jag aldrig varit på, och inträdet är jättedyrt om man inte står på listan (självklart gjorde vi det, haha). Men det var faktiskt ett härligt ställe, och lite kul var det att jag träffade en gammal klasskompis från nian, lol.

 
Söta webcam-bilder på mig och mina vänner från fredagen <3

Lördag: Bakis!!! Inte kul. Jag vaknade och mådde jättebra, men mitt på dagen mådde jag bara illa och åt äcklig McDonalds-mat i bilen. Jag följde med mamma, syster och bror på en biltvätt. Haha, det kändes lite läskigt och sitta i den där lilla bilen när stora borstar pressar ihop sig på rutorna. Men jag hade mina Chicken McNuggets!

Efter maten och allt åkte jag hem för att byta till lite varmare kläder, sen hämtade jag mina Hot Chelle Rae-biljetter av Madde! Och nu är det inte långt kvar till konserten! Och drog till Jessica och Erika. Vi tittade på filmen Klassfesten, den var rolig :) Sen tittade vi på massa roliga Youtubeklipp och hade det bara allmänt trevligt. Men åt nog lite för mycket popcorn för nu har jag ont i magen :(

Söndag (idag!): Än så länge har jag duschat och ätit frukost, men ska träffa Matilda idag, har inte sett henne på evigheter :( Vad vi ska göra återstår att se, men nåt kul blir det, men ska nog ut och ta en promenad, antingen till henne eller med henne. Sen fixar vi kanske oss tillsammans och tar lite fina bilder ute i det grå :)

Puss och svejs!


titanic

Haha, på kryssningen för några veckor sedan, gjorde jag en Titanic, och nu använder jag bilden som header här på bloggen, den andra var så vintrig. :)




sjukling

Jag mår inte bra idag. Inte kul att vakna mitt i natten med världens magont och ja... Har sms:at med bästavän Matilda hela dagen, som också är sjuk, annars har jag bara legat i soffan och ätit två knäckebröd nu precis. Har inget annat i magen än de två... Men pappa är snäll och ska köpa lite frukt till mig, mums! Hoppas jag får i mig det då :)
Förlåt Matilda, i förväg om du inte gillar bilderna, men jag tycker de är fina.


Bestis och jag äter godis för två veckor sen.


Mer godis...


Det finns en film också när vi visar godis. Jag hade feber den här dagen, så tack för sällskapet!


under 800

Hallå där köp blåbär! Jag har inte vågat gå in på min banksida för att se hur mycket pengar som spenderades på kryssningen, men idag gjorde jag det, och så farligt var det ju inte... runt 750 kronor bara :D
Jaja, mer har jag inte att skriva, var nyss på bio och såg John Carter. Den var ganska okejbra faktiskt. Jobb hela veckan, bye!


En fin bild från kryssningen dårå.


mello

Ja, alldeles nyss var det ju Melodifestivalen. Och som nog alla vet, vann Loreen med sin låt Euphoria. Den var faktiskt bra och ganska härlig så där. Men i det här inlägget tänkte jag inte prata om det.
Min lillasysters bästa kompis har gjort världens snyggaste pärlplatta! Och hon är 13 år!


Jedward tävlar ju för Irland i år igen... Visst är pärlplattan snygg!


vårpromenad

Hej, nu har jag inte haft datorn på ett tag, ska lägga undan den snart igen, för tar en liten paus från Facebook och sånt som ger social stress. Så mobilen är kontaktbar, den är med personlig, men inte Facebook.
I söndags var i alla fall jag, mamma, syster och bror på en promenad i Skogskyrkogården. Där hittade vi en liten "sjö" som frusit till is. Jag tror inte riktigt det skulle vara en sjö där, mer en liten grop som det fyllts vatten i som frusit till is, haha. Den gick vi på, och det är så fint och soligt varje dag nu! Iskallt men fint!







Fint va!


nars... things

Asså haha! Den här bilden är så lol. Det är från en film i London och jag skulle säga nåt men så kommer Emma in mitt i bilden och avbryter mig. Ser så kul ut!


ska vi shotta?

Ja så lät jag iförrgår på kryssningen, som vi kom hem från igår, så för ett dygn sen satt jag faktiskt på en båt med mina underbara vänner. Men nu ligger jag i soffan (har legat här hela dan) och har feber. Men det ger ju tid till att uppdatera min andra kompis, bloggen...


Här sitter vi fina vid det lugna Piano Bar...


Man kunde köpa såna här fina hinkar med vodka redbull :)

 
Alla köpte typ en hink var :)


Men jag delade...


Är otroligt glad över kameran som uppfinning! Många fina bilder.

 
Drack tydligen ur andras hinkar, hoppas ni inte också har feber!


Den här bilden är så hemsk på mig, men den är rolig och glad och med fina vänner :)


Brunetter!


Sen blev det några drinkar från baren uppe i hytten... Man fick jättefina självlysande armband från dem!


Dagen efter var det kortspelande :)

Jag kan säga att den här kryssningen verkligen var underbar med åtta av mina vänner :) Jag älskar er alla! Men idag mår jag sämre än jag gjorde igår... Haha, vill göra nåt liknande snart igen.
Jag har inte vågat titta på utgifterna efter den här kryssningen, har betalat drinkar och frukost- och lunchbuffé.
Det jag drack som jag kommer ihåg är minst: tre shots, tre alkoholdrinkar med lysarmband och en halv hink med vodka redbull. Men har ju blivit bjuden också så vet inte så mycket mer.


RSS 2.0