min egna harry potter pop-up book!

Kommer ni ihåg den här. Som jag sa att jag skulle köpa. Jaja, för en månad sen köpte jag den i alla fall. Och igår kom den! Åh det är verkligen de bästa pengar jag spenderat. Den är så full av överraskningar och roliga grejer för oss riktigt geekiga Harry Potter-fans.
Här är mitt bevis på min underbara bok:


påskdagen

Tjosan hejsan allihopa. Ja, vad har hänt idag. Om jag hade en bild för varje händelse skulle jag lägga in det här. Men detta har jag ej...
Jag och Lovisa ville i alla fall köra moppe till Nykvarn igen, men det gick inte. Eftersom poliser stod där och stoppade oss och undrade hur gamla vi var och om moppen var försäkrad etc etc. Så vi körde hem igen. Fast sen åkte vi genom skogen, hihi. Så jag har åkt moppe, sått frön och... aa typ det. Nu kommer bilderna!


Bild från i påskas när vi målade kycklingar.


Min fina lilla kyckling på ägget.


Jag, koncentrerad på mitt ägg.


Just me.


Jag och Lovisa jobbar. Vi lägger jord.


Lovisa provade mitt löshår. Jag tyckte det såg lite snyggt ut.

Godnatt gott folk!


glad påsk!

Firar påsk på Kråkis och här är lite bilder från idag (beskrivning om bilden under):


Påskäggen som vi målade. Jag målade den polkagrisrandiga, den med kycklingarna, en helt lila, en gul med stjärnor/blommor och en "klassisk" (den första i översta raden).Jag såg ut så här på påsken dårå. Med en klänning jag köpte för nån månad sen.


Vi var fett coola, jag och Lovisa, och åkte moppe genom Nykvarn. Sen tog bensinen nästan slut, så vi fick gå en bit tills den startade.


Påskbuffé!


can't keep my hands off you

Ååååååh! Simple Plans video till deras nya låt har släppts!!! Den är gullig och underbar och awesome. Okej allt med Simple Plan gillar jag, men de är ju mina idoler! <3

Btw, jätteförlåt till min/mina läsare på uppdateringen. Det ligger till såhär att min dator har ett internet som stängs av hela tiden, därför funkar det inte och jag har slutat använda den helt. Nu sitter jag hos pappa och bloggar. Eftersom han har en fungerande dator.
Jag har väl mest jobbat under veckorna, imorgon är min sista dag (tror jag) för veckan. Så det är ju skönt, att ha jobb. Sen har jag varit på landet i helgerna. Det var härligt. Vi eldade gamla kvistar som var i vägen så när man åkte pendeltåget hem luktade vi brandrök. En som vi gick förbi sa tillochmed: Det luktar skogsbrand. Haha.
Imorgon ska jag grilla med kompisar tror jag. Sen ska jag åka till Kråkis på Fredag och fira påsk där.
Får se när jag lägger upp nya inlägg och/med bilder. Jag lovar att köpa en ny dator, eller jag vill i alla fall. Tänkte göra det i maj kanske? Ses på ett tag.
PS. Konstigt förresten att mina läsare stigit de här veckorna jag varit borta...


Simple Plan - Can't keep my hands off you


jag har köpt gummistövlar!

Det är sant. Det är utmärkt i mitt jobb faktiskt nu när det är lite blött och regnigt ute. Så inte mina skor läcker. Men stövlarna ser inte ut som gummistövlar, de ser ut som mc-boots. Coolt va? Jaja, de köpte jag i alla fall på Skopunkten i Skärholmen i lördags. Nu är det så här att jag väntar också på ett presentkort på 400 kr till Skopunkten så att jag kan köpa mina lovely boots som jag vill ha! Jag ska börja bli brun (inte i huden, utan på kläderna). Är nästan lite trött på svart och vitt som är typ det enda jag äger. Så jag börjar med bruna skor, sen brun skinnjacka kanske? Det låter najsigt. Och lite bohemian, haha jag vet inte riktigt vad det betyder, men det låter fint. Här är skorna jag ska kolla och lägga undan i stan idag med Sarah:


Känga från Skopunkten.com

Ni som läser det här får inte köpa slut dem :(
Snart ska jag stänga av datorn för att ta 8.14-tåget till Häggvik och jobba. Ses soon.


hej

Hello bloggalogga!
Gissa var jag är! På min dator! Haha, internet har funkat riktigt länge nu. Får hoppas att det håller.
Idag har jag varit med Matilda i stan och köpt en blommig grejs från Bik Bok. Sen köpte vi godis och åt det här. Samtidigt tittade vi på Män som hatar kvinnor. Jag har aldrig sett den och inte velat se den heller, så det var väl dags? Den var faktiskt ganska bra.
Imorgon blir det att träffa Jessica tror jag. Får se hur det blir med jobbet, jag hoppas jag får jobba mycket den här månaden, eftersom mars inte var så mycket. Aja, tjingeling tingeling.
Nu ska jag sova!

ute igår

Nu är det såhär att jag bojkottar min dator eftersom Internet vill aldrig fungera på den, så det blir nog inte så mycket bloggande på ett tag. Men jag kan ju visa en bild från utgång igår. Jag var ute med friends. Det var kul :)
Fast mådde illa hela dagen, men inte på kvällen.


Jag och Fredrik på The Bridge, de andra tre ville inte vara med på bild, här ser man min nya hårfärg också

Nej nu ska jag spela The Sims Destination Världen på min syrras dator! Ses inom en framtid.


RSS 2.0