kul

Vad ska man säga? Livet går väl bra nu, lite tråkigt, men helt okej.

outfits

Jag har tagit kort på mina outfits lite då och då, när bilderna kommer till datan ska jag lägga upp dem! Shopping är kul!

NYA KLÄDER

Jag har typ shoppat mycket och tagit kort, jeans, tunika, etc... Adidas-tröjorna vill jag ha, men de kostar så mycket.Puss o Bajs


besök sidan

http://freiis.myminicity.com/

fyra lodisar

Haha! Jag var nyss ute på balkongen och såg fyra lodisar gå över gatan, som en liten kompisgrupp.

shopping shopping shopping

Älskar att shoppa, men det blev ingen stor "shopping-utflykt" som var tanken. Gick istället till Ringen och köpte ett rött nagellack och leggings till min tunika som jag btw. köpte igår på H&M (rea). Den kostade bara 49 spänn, asbilligt ju. Idag ska jag vara en tönt som vanligt och se Hannah Montana på Disney-kanalen ikväll, haha! Inte dubbat!!! Aldrig dubbat!

Precis en vecka till skolstart nu!

Puss o Kram
Freja

Ps. Miley Cyrus har fett bra stil... ibland.

glad

Idag är jag glad, för idag är en bra dag! :D
Och för ett år sen räknat från om några timmar så började jag min första dag på gymnasiet...

ny layout

Man måste ju byta lite då och då och det här är min layout från sommaren.

ikväll

På en vecka köpte jag tre par jeans, grå, blå och vita. Längtar verkligen inte till skolan, men bara lite så att jag kan visa upp mina nya byxor. Ikväll är det en film med Leonardo DiCaprio från 1993, En främling i familjen, klockan 22.25 på tvåan, ska kanske se den, han är så liten då. Fast vill ju inte missa Sex and the city eller Scrubs, svårt att välja!
Idag är det exakt två veckor till skolan börjar.

Gör som Gossip Girl, eftersom jag saknar det:
xoxo Freja


bilder

Det här är min sommar, räkna ut själv vad bilderna betyder...


xoxo Freja

sommar

Jag åker hem från landet för sommarn på söndag, men lägger in ett inlägg redan nu. Jag orkar inte skriva om allt som hänt i sommar, men jag har fyllt år, gått på sommarkrysset och träffat Neverstore etc. lägger in bilder på söndag eller måndag och så får ni tolka det som ni vill, läs mer på Freiis.bilddagboken.se
pussRSS 2.0