fest hos tess, fast mest innan

Eko eko! Här var det tomt, kanske dags att blogga?!
I lördags firade vi Therése som fyllde 21 år. Det skulle börja med en grillning vid Gömmaren i Huddinge. Och att hitta dit var inte lätt! Jag och Madde fick åka i Erikas lilla bubbla medan Jessica och Fredrik blev skjutsade dit. När vi väl hittade sjön parkerade Erika bilen och Fredrik och Jessica släpptes av. Vi gick in i skogen mot sjön.. Tomt! Var var alla? Jo det var några som grillade lite längde bort. Så vi var tvugna att gå igenom myror och kvistar för att ta oss dit! Och när vi äntligen var där upptäckte vi att.. Det var inte dem! Vi ringde och frågade och blickade efter några som grillade. Till slut hittade vi dom, på andra sidan sjön! Titta bara på bilden hur långt bort de var:


Ser ni träden på andra sidan? Där satt de... Så då blev det panik, eftersom Jessica och Fredriks skjuts hade åkt, och Erikas lilla bil fick inte plats med alla! Så vi fick tränga in oss i bilen. Och köra kurviga vägar och för en jättebrant och svängd uppförsbacke. Bilen kunde inte ta sig upp först, så Erika backade för att ta sats, och det var så läskigt! Tänk om vi skulle glida bakåt! Fast vi lyckades! Och var kom vi då, om inte på någon annans tomt! Så vi tog den andra vägen, vilket också var någons tomt! Att hitta våra vänner var omöjligt. Till slut åkte vi hem till Jessica och grillade vårt kött, så vi kom senare till festen istället. Men resan dit var äventyrlig och spännande!


Så här satt vi i bilen.

 
Hela gängets mobiler, hemma hos Jessica. Unika eller vadå?

Och bilder från festen med sommartema som var rolig kommer här:
Tack för en underbar lördag Therése! Och grattis igen (i efterskott!!)


Karl Fazer + Freja Andersson = sant

Titta vad jag vann iförrgår vid första försöket på grönan då!


Café och restaurang

Jag har blivit lite besatt av iPhone-spelen restaurant story och bakery story, nu spelar både Madde och min syster med mig :)

 


Min kärlek

Vad är godis, om inte kärlek?


i bleed my heart out on this paper...

...for you, so you can see what i can't say.Att inte veta är värre än vilket svar som helst.

dagens nöje


Afraid


RSS 2.0