it's time

Åh, jag surfade lite på Youtube vilket var väldigt längesen. Och så hittade jag det här klippet från Glee. Förut följde jag den serien, ända tills jag inte kunde sitta klistrad framför en dator lika länge. Och låten de sjunger är en av mina favoriter just nu! It's Time med Imagine Dragons. Sen i videon börjar de ju göra någon slags lek med muggarna, och den lärde jag mig när jag var yngre genom att kolla på Full House! Så ja, man kan säga att den här videon är ganska så underbar för mig :)
 
 

Mitt finaste trapphus

Här är nog det finaste trapphuset jag delar post i men den är inte kul att springa i!

 


Nu börjar nedräkningen!

Till London!! När jag tittar ut genom fönstret ser det bara deprimerande ut med all snö som föll inatt, men idag om exakt två veckor ska vi lämna landet för underbara London! Hoppas verkligen det är behagligt där. Och på torsdagen ska vi ju se vår kära konsert, vilket jag har haft nedräkning på sen oktober, när vi bokade allt!


Jag tar tillbaka det

Jag tar tillbaka att det var soligt och fint, för idag började det snöa igen... Inte kul! När ska vi få vår? Och att vara ute och cykla i det här vädret är mindre roligt...


Tillbaka

Tja, nu var det en lååång tid sen jag skrev här, så ska försöka bli lite bättre. Jag sitter i alla fall och väntar på att få gå till jobbet strax! Det är ljust ute för en gångs skull, och det gör mig bara så glad!


RSS 2.0