läskig ande

Seriöst, gå in på den här sidan, och tänk på en karaktär, vad som helst, den kan finnas på riktigt, på låtsas, den kan vara tecknad eller från ett tv-spel eller i riktiga världen, vad som! Och anden vet vem du tänker på. Det är bara att svara på några frågor...

http://en.akinator.com/

Jag tänkte på allt från Mario till Fleur Delacour i Harry Potter och Ola Svensson till Knatte, Fnatte och Tjatte.

hemma från grönan

Nu har jag kommit hem och fixat mig för sängen. Åh vad jag är trött i benen! Vi har gått och gått hela dan typ. När vi inte åkte, men köerna... Herregud, jag har nästan aldrig sett så mycket folk.
Vi spelade på chokladhjulen. Fredrik vann två gånger... Så nu har han med sig en kexchoklad och en marabou hem. Och alla ville verkligen ha den!
Det började med han i Popexpressen. Som sa: åh tack är den här till mig! Och på båten hem var det nån mittemot oss som tjatade: Vad gott det skulle vara med lite choklad, jag längtar verkligen till choklad bla bla bla... Och när alla på båten gick av var det 2-3 pers som försökte grabba tag i först i maraboun som jag höll och sedan kexchokladen. Och nån ville byta sin Fazer-choklad mot Marabou. Haha, men det var en kul dag/kväll. Grönan stängde 23, och vi gick väl precis då.
Jag köpte i alla fall lakrits och klubbor, yum!


lego

Kolla vilken bra gjord legotrailer till Harry Potter! Jämför den med den under.


Harry Potter & The Deathly Hallows part 2 trailer in LEGO


Harry Potter & The Deathly Hallows part 2 trailer


grönis

Goddag gott folk.
Idag ska jag till Gröna Lund, och vet ni vad! Det är soligt och runt 25 grader ute. Så sommaren är här! För helgen åtminstone, men det blir ju ett perfekt Gröna Lund-väder. Så jag har på mig shorts idag :) Och ett svart linne, men whatever. Är nog inte lika varmt på kvällen. Sen målade jag rosa naglar, hehe. Jag hör även långt bort när de spelar på Popaganda vid Eriksdalsbadet. Gratis konsert! :)


Sol på balkongen.




Rosa naglar.


fula skor

Hej! Idag efter jobbet åkte jag in till stan för att köpa mig ett par fula skor: crocs! Haha, eller ja liknande, vill ju inte slösa pengar. Okej, anledningen är för att jag behöver ett par bekväma, enkla att sätta på och ta av-skor som inneskor till jobbet. Så det så. Jag skäms faktiskt lite över mig själv...


Gult ljus... Men solen har gått ner (deprimerande) så får inget dagsljus på bilden


till emma

Haha Emma, du måste se det här! Kolla vid 1.21 när "duvan" säger hejdå, känner du igen dig? ;D

http://www.youtube.com/watch?v=4hXo71M3Cr4 
(Det går inte att bädda in, så du måste klicka...)
Bye, koo


larry king's special

Godmorgon! Jag har inte varit världens bloggpiggaste på senaste. Men nu får jag göra ett försök.
Jag jobbar nu varje dag 13-17, eller ja vardagar. Just nu tittar jag på Grey's Anatomy typ.
Igår såg jag på ett Larry King-special med Harry Potter. Den var ungefär 40 minuter lång, så ni som inte är fans kanske inte orkar ägna tiden åt att titta, men jag tyckte det var jättebra i alla fall :)


Larry King's Special


bildbomb: 100-årsfest

Här kommer bilder från när mamma och hennes kille hade gemensam fest. Bildbomb nummer två är ju det här! Och Fredrik har nu bilder från Frankrike så en bildbomb därifrån ska nog också komma upp snart (: Aja, tillbaka till festbilder:


Jag hjälper till med dekorationer.


Lovisa och Mörzy <3


Så här såg de festliga tälten ut, jättemysigt!


Jag och Lovisa finklädda och redo att ta emot gäster, jag lockade håret :)


Lockade håret på min söta lillasyster.


Gästerna. Lovisa och hennes kusin.


Solen sken!


Haha.


Lovisa. Sööt.


Syster och bror hoppar studsmatta.


Badkar full med öl. Jag och syster.


Mörzy var poppis.


Tårtorna.


Gitarrmys. Jag med tändare...


Jag med min drink.

peaces.


bildbomb: min födelsedag

Här kommer första bildbomben, det blir min födelsedag. Vet inte när nästa kommer, antingen om några minuter, om några timmar eller imorgon. För ikväll ska jag se Harry Potter på bio igen!
Säg till om jag ska klippa bort er på nån bild.


Jag köpte whiskey vid elva på morgonen bara för att jag kan.


Två av mina bästa kompisar. Min pappa och min syster.


Mina presenter. Jag gör en konstig min.




Väntar på maten. Grillning på g.


Födelsedagsbarnet. Ungdomarna.


Maten serverad.


Jag öppnar presenter. Det var en Foo Fighters-skiva!


Jag fick en smurf. Och ett datorspel som heter Portal 2.


Jag vinkar som en kunglighet.


Jättegod vit chokladmoussetårta!


Ljuset var jättesvårt att blåsa ut. Till slut lyckades jag.


Jag fick en plånbok och The Sims 3 Leva livet.


Jag fick Harry Potter 7:2 på wii. Emma ville kolla.


Min sista present var spännande. Kan ni gissa vad det var...


Snygga Harry Potter-bokmärken. Alla elevhemsmärken.


ojj

Förlåt, nu har jag varit lite egoistisk och haft ett privatliv... Haha, skoja, men har inte alls tänkt på bloggen. Jag vill uppdatera oftare, men nu är det så här att jobbet har startat igen, yippie!! Har jobbat ons-fre den här veckan, sen har jag precis tömt min kamera, hade bilder från 2 Juli på den kvar. Så var beredd på bildbomber idag eller imorgon! Mieheh! En bild jag måste visa, bjuder jag på, så rolig XD Det är från min 20-årsdag, vilket snart var för en månad sen.


kalaskul

Idag har jag vart hemma en sekund. Här på Kråkis har jag hjälpt till med 100-årsfesten imorrn. Vi satte upp ballonger längs vägen så gästerna hittar in hit i skogen :)














En bild på mig utan smink med kycklingarna igår, så söta!


blöö

Hej.
Jag vet inte vad jag vill skriva om. Känner att jag kommer in i höstdepressionerna nu och jag HATAR det. Jag hatar hur mitt humör är påverkat av vädret. Jag önskar jag bodde i ett land där det var sommar året runt, förutom lite innan jul och runt nyår, då är det bara mysigt med snö, men inte annars...
Ja, ikväll skulle jag gå ut med mina vänner men verkar inte bli så för dumma jag var sjuk i Rättvik och känns som jag smittat alla. Jaja. Synd, för jag deprimerar mig genom helgen då, jag vill slå till på nån riktigt stor fest och bara sluta tänka på världen (jag vet inte ens vad jag är ledsen över). Jag har lite problem inombords, som jag borde prata ut om... Nej nu ska jag vara glad igen:
Hej! :D
Jag sitter hemma och lyssnar på Simple Plans skiva på högsta volym. Antingen ska jag ikväll åka ut till Kråkis eller gå ut på krogen. Annars blir det Kråkis imorrn för 100-årsfest (50+50). Jag har lite fina bilder på mig från Lovisas nya mobil :)



De har skaffat kycklingar på Kråkis <3


Jag pussar min man i Sickla <3


hur ser vädret ut?

Jo, vädret här i Stockholm är ganska underbart, det regnar som bara den och åskan låter som om Tor står precis bredvid. Men för att vara ärlig tycker jag faktiskt åska är ganska mysigt, man kan sitta ute på balkongen under en filt om man vill. Men kallt är det ju inte.
Annars ska jag idag åka till Nykvarn till på fredag. Bloggar mer där :) Åt en pizza nyss, gott! Haha.
Puss på er.
Bara att tillägga: De spränger precis vid Södersjukhuset så det bullrar till ännu mer, marken går under snart.



Jag ute på balkongen under regnet. Regnet syns inte så bra här, men på räcket på bilden under ser man små droppar.


Touching the raindrops. Tears from Thor. Hah...


min yngsta lillasyster

Nämen titta vem som är en av världens vackraste systrar! ♥







Modell?


rättvik

Nu har jag väl vilat upp mig efter veckan. Herregud, jag har aldrig festat så mycket. Vet inte var jag ska börja berätta heller. Men kan försöka ta dag per dag...

Måndag
Jag, Jessica och Fredrik åkte upp till Rättvik med Jessicas mamma och bror. Så lagade vi middag, tacos, mums! Sen på kvällen började vi dricka. Och jag vet inte hur vi lyckades, men en hel vodka tog slut och jag som hatar shottar tog åtminstone två stycken. Så vi satt inne en stund och drack och pratade fyllesnack och drack en spermashot, haha det var en flaska som såg ut som en sperma, den smakade vit choklad.
Lite senare drog vi ner till centrum, fulla som vi var så det tog väl nån timme att komma fram. Vad gjorde vi där? Juste, jag och Fredrik red på en dalahäst! Sen ville vi till bowlingen så vi frågade en random kille som var 94a och precis hade fyllt 17. Haha, vi gick jättelångt, sen när vi kom fram var det stängt... Så vi gick tillbaka hela vägen och jag sa att jag skulle köpa ut till honom på tisdan (han ringde dagen efter och jag sa nej!). Sen satte vi oss vid macken och åt korv, det var en jättegod korv! Men de tog inte kort så jag rotade fram 60kr i cash till alla tre, haha. Sen ringde Erika, Therese och Fredrik 2, som hade varit på drive in-bio, de var nyktra, men vi mötte dom och pratade en stund. Efter det tror jag vi begav oss hemåt.



Tisdag

Resten av gänget kom till stugan, på dagen var det cruising, så vi satt på en filt på gräset och tittade på coola gamla bilar som åkte förbi. På kvällen gick vi ut igen. Och det här var stora festdagen, så centrum var fullpackad med människor. Vi promenerade (skuttade och stojade) ner till centrum med alkohol i kroppen. Det tog också tid denna gång! Tyvärr var vi lite splittrade allihop, Jessica och Erika försvann från oss och Therese och Fredrik 2 försvann nån annanstans. Så då var det bara jag, Fredrik och Mickan kvar. Men Fredrik gick ju iväg och pratade i telefon större delen av tiden. Fast på vägen köpte Jessica choklad åt alla, haha av små stackars barn...
Det var ett munkstånd där nånstans som vi köpte munkar från och hade munkätartävling med randoms... Sen vid fontänen var det nån som hade hällt diskmedel i så det var skum överallt och nån random kille tog skum och kastade på mig och bla bla bla. Jag tjatade om att Jessica och Erika var vid Statoil. Sen red vi på hästen igen, jag och Fredrik... Till slut möttes vi alla sju upp igen och Jessica och Erika hade köpt cowboyhattar som jag och Mickan tog hand om på huvudena. Sen försvann dom igen och hörde att de fick raggarbilsskjuts hem! Och jag och Mickan skulle leta vatten åt Fredrik, så vi sprang omkring överallt, sen när han mådde bättre skulle han helt plötsligt ha pizza! Så vi gick tillbaka en bit för att sätta oss på en restaurang för att äta. Vi tre kom hem sist...


Få inga andra tankar nu, de delar på en kexchoklad!













Onsdag
Den enda kvällen vi inte festade. Vi skulle upp tidigt på torsdan och åka traktorrace! Men det var en lugn och skön dag. Vi satt ute på altanen på kvällen och spelade Skipbo. Sen kommer jag inte ihåg allt vi gjorde, tog väl en promenad till centrum och tillbaka och så.

Torsdag
Vi vaknade tidigt för att gå upp oss och sätta oss på ett flak till en traktor. Det var jättekul, eftersom alla skrek varje gång vi hoppade till. Först låg vi bra till, nånstans på mitten. Traktorn stannade och alla åkte förbi, vi alla på flaket skrek neeeej, men sen kom vi igång igen och var framför samma traktorgäng jättelänge, och vi mobbade dom och skrattade, haha. Men i en jättejobbig backe la traktorn av och de åkte förbi, då blev det ett ännu värre NEEEEEJ! Vi fick vända och ge upp...
På kvällen var planerna först att gå till Parken och se Lasse Stefanz (?), men vi kom iväg så sent, så vi rände runt på stan igen. Jag såg ett thaimatstånd och blev jättesugen på vårrullar! Så jag frågade vad det skulle kosta med bara vårrullar, 30 kr! Då åt jag och Fredrik upp det, sen köpte han nya, och alla andra köpte också. Tillslut var det bara att säga i kassan: Lite mer tack! Haha, vi räknade ut att vi måste ha köpt 110 vårrullar! Men det var verkligen gott!
När vi skulle vandra hem var det jättekallt och alla ville ha skjuts så en raggarbil stannade och skjutsade mig Jessica, Erika och Fredrik. Det var så skönt och varmt, haha, jag fick lite Jack&Coke av dem. Oj.
Juste, för tredje gången red jag på hästen nu! Med Therese den här gången.






Vårrullarna...



Fredag
Sista kvällen i underbara Rättvik :(
Det regnade denna dag. Och de tre andra skulle ändå åka hem tidigt dagen efter så Fredrik höll sig nykter. Då körde han ändå ner oss till centrum på kvällen också. Åh, vi började med drickspelet (en klassiker) och till slut var det så många regler så vi fick straffklunkar hela tiden: Alla blond fick dricka en klunk varje gång nån annan drack, man fick inte peka, inte säga namn, inte säga siffror, säga höhö innan man drack etc etc. Tänk att komma ihåg allt det här när man är full också! Vi satte oss i bilen på väg ner! Eller eftersom vi inte fick plats fick jag lägga mig i Erika, Jessica och Fredriks knä därbak. Åh det var så random men kul. Vi åkte till discot/bowlingen och dansade hela natten lång! Haha, men det var jättekul där, härlig stämning och roliga människor, förutom nån snubbe som var lite creep. Fast jag blev räddad från honom. Tur det! På vägen hem stannade vi till vid Sibylla och köpte korv och hamburgare, jag blev äcklad av min korv och slängde halva, nu gillar jag inte korv längre. Sen åkte vi vidare hem och jag låg i knäna därbak.




Såhär åkte jag bil

Tack alla vänner och tack alla andra som var med och tack för skjutsen och tack tack tack för allt. Roligaste veckan på året!

 


en vecka

Nu har jag varit 20 år i en vecka och redan varit på Systemet tre gånger, så jag sammanfattade allt jag köpt i en bild:


Nu drar jag (och mina drinkar) till Rättvik! Ses om en vecka!


RSS 2.0