studenterna

Idag när jag stod i slussen med Mattis åkte en lastbil med studenter förbi. Visst, de kommer den här tiden på året, de skriker, dricker och vad fan vet jag? Men, i den här bilen var det en kille som typ räckte ut tungan och viftade att vi skulle komma till han! Han var blä.
Sen när de körde nån meter till och musiken tystnade började tjejerna sjunga ashögt åt oss! "Vifta med händerna fjortis!" Och varför vet jag inte, bara för att vi hade shorts? Sen tror jag att de pekade fuck you till oss, ingen aning om varför...
Sen var jag i Globen och köpte ett par jeansshorts på Bik Bok för 249, shopping är livet, i alla fall sommarshopping.



solglasögon bikini

Idag har jag shoppat! Är så glad, köpte två par solglasögon och ett bikinikit, älskar sommarvärmen, har faktiskt blivit brun när jag varit ute idag!
Ledig igen.
Åt för första gången McFlurry Bilar, det var gott, men det är inte bilar, det är marshmallows eller hur man nu stavar det.

image32

bananbajs

Idag såg jag att typ grannarna över mig hade kastat ner banan med choklad (?) på min balkong!
Jag och Henri tog då ett papper att ta bort det med och tänkte hämnas genom att kasta tillbaka det. Det blev ju lyckat. Bananen satt fast på pappret så jag trodde det skulle flyga tillbaka till mig så jag skrek till och tappade det på gatan nedanför. Äckligt!

ingen skola, men plugg + inget godis

Dagens gott: Chokladmuffins

Idag har jag pluggat hela dan, jag hade ingen skola eftersom jag fick MVG i matten och behövde inte göra omprovet. Men jag fick skriva en naturkunskapsuppgift om jag vill få VG och det skulle ju vara kul. Men idag är första dagen jag inte åt godis, men istället blev det chokladmuffins som jag bakade med Henri och Mattis.
Igår kom mamma hem från Tyskland och hade med sig gelébjörnar och Toblerone.

PUSS Freja Andersson

TOKIO HOTEL-SIGNERING

Dagens godis: Salmiakbalk

Inatt sov jag i min andra lägenhet igen, Mattis var också där, vi åt godis som vanligt.
Jag drömde att jag var på Tokio Hotel-signering, vilket är konstigt eftersom jag inte egentligen tycker om Tokio Hotel, men jag och Mattis var där. Vi hade inget att signera på så vi tog en plastpåse som låg i ett hörn av signeringsbutiken. Vi rev isär den och Tom signerade den. Det var bara Tom där och det enda jag tänkte var: Varför är inte Bill där, eftersom jag tänkte att det bara var de två i Tokio Hotel. Men Toras kompis Tonja älskar Tokio Hotel och Tom, så jag gick tillbaka till kön som var jättekort och filmade Tom, så här blev det:

Jag: Can you say "I love Tonja"
Tom: I can hug Tonja instead. (går fram och kramar Tonja)
Jag: Can you kiss her on the cheek too?
Tom: (pussar Tonja på kinden)


Allt detta filmade jag.


choklad choklad choklad

Dagens godis: Schogetten White

Det verkar som den här bloggen bara handlar om choklad?
Idag åt jag godis... igen! Jag skulle åka till min andra lägenhet och kolla hur det såg ut eftersom jag aldrig varit där förut. På bordet stod en skål med godis, och jag åt såklart upp allt.
Sen träffade jag Mattis och vi köpte två chokladkakor! Gott!
Nu lyssnar jag på Jonas Brothers, hahaha! Men de gör mig glad och de ska ändå vara förband så jag ska ju faktiskt se dem.

Ikväll ska jag och Mattis sova i den andra lägenheten, för första gången, den är liten men fin!


PUSS FRÅN FREJA ANDERSSON

godis... igen

Dagens godis: Ahlgrens bilar

Jag måste sluta! Jag har ätit godis eller glass varje dag hela den här veckan, och då menar jag inte bara från i måndags utan från i måndags förra veckan!
Aja, det är gott, jag är beroende! Mattis, jag och Tora köpte en Ben&Jerrys igår och åt den, sen tittade vi på Gossip Girl, Desperate Housewives och Christine, skönaste programmen, de tre och två till... tror jag, orkar inte räkna.
Idag efter att vi varit hos Henris mamma gick vi till Hemköp och köpte en påse bilar som vi delade upp på bussen. Det var gott.
Sen har jag fått nya idoler! Jonas Brothers, haha!

Här är iallafall en bild på Jonas Brothers, de kommer vara förband till Avril Lavigne den 28 juni, och jag ska gå, mest för Avril, men typ det första bra förbandet enligt mig:


 


Han i den rutiga skjortan är snyggast såklart!

webcam

Webcamera is the shit! säger jag bara. Man kan ha hur kul som helst med det!
Jag och Mattis satt hela dan och "webbcamerade" oss. Sen köpte vi glass och choklad och mixade det. Och vilken choklad köpte jag, om inte Schogetten?



rix fm + jason mraz = min helg

Okej, nu räknar jag att helgen börjar på torsdag, men det är ju sant för vissa.
I torsdags var jag med Josefin, Henri och Mattis på Rix FM festivalen. Inte världens bästa artister, men Jason Mraz var skitbra och Magnus Uggla var det perfekta slutet. Vi stod och hoppade på en kant till Kung i Baren, eller vad låten nu heter... Vi träffade också några vi kände.
På lördagen åkte vi till Bengans för att se en spelning med Jason Mraz, men vi kom 45 minuter för sent så vi kom när han signerade... När vi ställde oss i kön sa en man att det var köns slut och att inte vi fick komma in. Då gick vi till fönstret och tog kort på Jason istället. Men efter en stund fick vi ställa oss i kön. Jag hade ingen skiva eller något så jag tog en papperslapp, HAHA!

MEN jag fick i alla fall ett kort med honom:



BTW, jag sov hos Henri från fredag till söndag

A juste, sen andades vi in Helium från heliumballonger och lät som Piff och Puff

min blivande

spådom.se kan man se hur sin blivande ser ut, detta är min dårå:


En yngre man med blont hår och blå ögon. Han är känslosam och romantisk men kan vara relativt oerfaren av seriösa relationer sedan tidigare. Troligtvis har han inte barn sedan tidigare. Han är i din ålder eller yngre.

Gillade utseendet, men inte åldern, han ska vara äldre!

Schogetten!

Jag var assugen på choklad idag så jag gick till Lidl och köpte en Schogetten, två andra chokladkakor och lite Mixade nappar (godisnappar inte bebisnappar)

image22


shoppat shorts

Igår var jag och Mattis på HM och provade shorts, dessa provade jag, en del är lite för stora och titta inte på mina gula strumpor!



Jag ville helst ha shortsen i mitten, men de var slut när jag skulle köpa idag, så jag tog de vita.



Idag när jag skulle hem såg jag en sån här fågel vid tandläkarn!? Och igår gick Tora och jag en promenad längs vattnet där våra skuggor såg väldigt långa ut! Vi asgarvade åt den roliga gångstilen vi gick! Idag var jag också ute, typ från 9.40 till kanske 16.30!

 


Aja, puss och hjärta till alla!

image19

störd dag

Asså, min dag var störd! När jag skulle hem idag såg jag en tant i typ 70-80 årsåldern. Hon hade ramlat tror jag, och några försökte hjälpa henne upp och jag såg att hon blödde i bakhuvudet! När folk försökte hjälpa henne skrek hon typ bara åt dem. Konstigt...

Sen när jag tog en promenad med min lillasyster längs vatten och åt på en chokladkaka gick en man som såg ut som en fullgubbe emot oss och gjorde ett stört ljud, fett rädd jag blev då! Han glodde på min chokladkaka! Fast när jag och syrran skulle hem gick vi som om vi var fulla eller något, värsta bästa gångstilen!

Ha de bra, gott folk!

bada

Idag badade vi på gympan. Vi hade livräddning. Det var ganska kul, har inte simmat på en evighet eller så, men nu luktar jag fortfarande klor...
När vi var där skulle vi göra "stabilt sidoläge" och samtidigt sprutade de något vatten på golvet som stänkte rakt över mig som låg och skulle spela medvetslös och på Henri som skulle rädda mig! Vi asgarvade efter det.

Nu chattar jag bara med mina vänner, men snart ska jag sova så att jag är pigg i skolan imorgon. Fast folk pratar för mycket utanför mitt fönster och det är väldigt störande just nu. Tur att det inte kommer in någon cigarettrök iallafall!

Btw, det var nationellt matteprov idag och jag hoppas verkligen att jag klarar det! Jag har i och för sig ganska lätt för matte, men då vill jag klara MVG nu.

image10
Från mig till alla som läser: Gonatt!

reklam

Här sitter jag och gör reklam för min blogg genom denna bild:

reklam
Eftersom jag gillar Pete Wentz i Fall Out Boy så fick det bli han,



Desperate Housewives börjar snart också!


love

Tell me why is love so hard to find? - Jesse McCartney


back again

Nu har jag inte skrivit på aslänge känns det som så här kommer min valborghelg:

Valborg: Jag, Henri och Mattis åkte till brasan vid Riddarholmen och träffade några från min skola. Vädret var piss, regnet förstörde mitt hår och allt! Lite senare gick vi och försökte hitta någon fest eller något, men det blev inte så lyckat, istället gick vi hem till mig och chillade. Skönt.

Mattis sov hos mig resten av dagarna tills på söndag! Medan Henri var hos sin mamma.

Och när vi gick hem från Ica satt det en familj på en restaurang. Vi gick förbi dem, och kvinnan i familjen sa att en man i rullstol var hennes bror som hade rymt från sjukhuset och att vi skulle säga att han var snygg! Varför skulle vi det liksom?? Vi stod typ och stirrade på dem och den lilla pojken i familjen asgarvade åt oss eller han? Det vet jag inte. "Jag kan hålla för öronen" sa kvinnan samtidigt som hon och pojken höll för öronen och skrattade. Hon var säkert full eller något. Vi sa fortfarande inget och gick därifrån...

Vi var typ i stan varje dag och köpte ett och annat, typ smink och kläder, sådant typiskt tjejigt...

Om det är något mer berättar jag om det senare.
Ha det gott!



 


RSS 2.0