jag har gått i ett moln

Sitter på landet just nu med ett mobilt bredband... Älskar vädret som har varit nu sen i söndags, sol och minst 25 grader! Imorrn ska jag shoppa, sen ska M komma hit på fredag och sova här! Har saknat henne! Men det var allt för nu, ha det gött i solen.

Juste för några dagar sedan hade himlen ramlat ner, man liksom såg molnen åka vid trädtopparna. Sen tog vi en promenad längs vattnet och man såg inte öarna, molnen hade liksom suddat bort dem! Och jag såg framför mig att molnen åkte! Första gången jag upplevde det vädret..
Puss från Årsta Havsbad

hejdå

Nu åker jag till kära landet igen, är där hela sommaren! Fyller ju 18 emellan också, kommer kanske skriva något inlägg nån gång. Puss

Sista dan sommaren 2008

JAG SÅG SPÖKEN!

De var asläskiga, haha.
Inte på riktigt dårå, men på the Sims 3 som jag spelade nyss (nörd). Hahaha. Men läskiga var dom...

Idag åkte jag till Hammarby Sjöstad och åt sushi med mamma, det var gott. Sen var det lite roliga klätterställningar där, jag älskar klätterställningar, har bilder på min mobil, får överföra snart! Då kan jag visa massa gammalt skit.

öh längesen?

Jag fastnade i the Sims de här regniga dagarna, sen var jag mest ute när solen kom fram, men nu är jag tillbaka, sommarlov! Åker väl till landet på fredag antar jag, då blir det glest med bloggnadet som förra året, har inte ett enda inlägg från juli 2008!
Jag vill gå på konsert!

jag är beroende

Nu får jag seriöst slita mig från The Sims, annars kommer jag spela hela natten, gud vilket liv jag har! Men det är ju ändå sommarlov så...


the sims 3

 

Haha, jag är en av dom nu! Jag har också The Sims 3! Har spelat några timmar, kommer nog ta sin tid tills jag kan ALLT i spelet, men samma fusk som i tvåan funkar i alla fall :D
Ska nog spela lite mer ikväll... eller imorgon... och söndag, måndag, tisdag, haha, kanske inte överdrivet mycket, vill ju inte bli beroende ;)

Juste, fick sommarlov idag!

behöver sola

Inte så mycket att skriva... Igen, haha. Men känner att jag behöver få lite färg på mig igen! Börjar ju blekna nu när det varit regn, fast idag var det i och för sig fint väder. Tänkte åka till stan, men orkade inte.
Imorrn är det i alla fall äntligen skolavslutning! Gud vad jag längtat! Behöver paus från allt plugg nu, fastän jag har varit ledig i stort sett sen i tisdgas. Aja
Puss


designdesigndesign

Åh, eftersom jag inte har något att skriva kan jag väl lägga upp lite bilder på hur min blogg sett ut genom tiderna, lite mer än ett år tillbaka...


Nybörjare som jag var tog jag snabbt en liten bild och klippte ihop nånting:Sen gjorde M en åt mig, med bilder på mig själv istället:Det här var efter sommaren, när jag ville sammanfatta sommaren + jag kunde lite mer om bloggen:
Efter det ville jag visa vad jag gillar:
Sen började jag med en vintrig bild eftersom det blev vinter:
Efter nyår när jag färgat håret och allt valde jag mina klassiska webcam-bilder:
Sen blev L expert på Photoshop och gjorde den här fina:Och senare använde jag mig av den stilen:
Och däremellan har det mest varit likadant, som nu:

grattis m

Hihi, jag var ute med M och C i fredags och har nu två bilder att bjuda på, så här:

 

Det får väl hamna i bildkategorin...?

killar kan inte släppa en

När man väl har släppt dom, så vill de bara tillbaka eller ha en. Varför är det så?
Hur tänker ni killar egentligen? Eller såna som gör sånt i allmänhet?

Jag menar såklart inte alla.
Har hört från någon som jag inte träffat på över ett år...

Haha, men lite gulliga är de ibland.


Juste, såg ballongutsläppet vid Skeppsbron idag:

JAG HADE VÄRLDENS BÄSTA DRÖM

Eller aa, kanske inte världens bästa, men den var underbar!
Jag var typ tillsammans med någon. Vi var på en fest och han började strula med en ful tjej med kort, brunt, flottigt hår, det är det enda jag kommer ihåg. Självklart blev jag sur och klagade på hur ful tjejen var! Haha. Sen helt plötsligt skulle jag gå och bada med min lillebror tror jag, i sjön. Jag bytte om och stod där på bryggan. Då kom killen och jag ville inte prata med honom, men han var så snäll och söt, och han såg inte ett dugg ut som innan, utan han var Nate Archibald / Chace Crawford!! Min drömkille! Så söt! På något sätt förlät jag honom (om det nu var samma) och så lyfte han upp mig och "gjorde en Dagboken", eller det var som en sån där kyss i Dagboken / The Notebook, och det kändes så skönt och gulligt, jag älskade det! Vill ha honom! Haha.


 
Chace Crawford / Nate Archibald      Dagboken / The Notebook
"min pojkvän"                           Kyssen


Haha juste. Nu har jag skrivit min dröm två gånger i rad. Så går det när man kommer ihåg drömmarna starkt, hihi.

jag hade en sån där "mardröm"

Jag kommer inte ihåg exakt vad jag drömde, men jag vet i alla fall att i mitt rum var det spindlar på golvet överallt, usch! Och när jag bara rörde vid mitt hår gick det av hårtussar på fem cm, man kan säga att, trots att jag är ledig och klockan var 8 var jag glad att jag hade vaknat och allt var som vanligt igen ...

Phew

Skriver på min svenska nu, det går bra ju, har snart skrivit två sidor, är ledig och väntar på att pastan ska bli klar, sen tar jag lite pesto, mmmmm! Men ha det bra, trots det kalla vädret.
Puss!

vädret är inte kul

I måndags, den första JUNI var det sol och sommar, men sen igår har det regnat, jag gillar det inte! Så idag tänkte jag ta min egna lilla sol och sola solarium igen! Jag ska bli brun till sommaren!

xoxo


webcamera <3

Nu är bilderna på skolans dator tömd, därför lägger jag upp några här, inte alla, det var över 100 st! Detta är då jag och E (blogg).
Rekvisita till film:Idag:RSS 2.0