wtf?

Sökte på mamma i lexikonet.

vote

Om ni är snälla mot min ekonomi (och mig) tycker jag att ni kan rösta :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


cowboy (girl)

Temat till min studentskiva den 25 maj är Cowboys och indianer. Jag har letat efter skjortor lite här och där. De här hittade jag på H&M, vilken ska jag välja? Jackan är bara en jacka jag vill ha och det är verkligen inte den jackan alla har.

1. vill jag egentligen inte ha, mer vardagsklädsel... Men den fick ligga här ändå.
5. är jag rädd att den är slut, eftersom jag hittar inte den längre.
4. är som femman fast i rätt storlek och annan färg...


sweat

Jag läser ju Heath Ledger på engelskan och där får man veta massa saker om han och filmer och så som han är med i. Gud jag vill se Sweat! Han är så snygg <3


this is what i look like today by the way


couscous


Nu blir det lunch! Det fick bli couscous, första gången jag kokade det faktikst :)
Stod att man kunde ta buljong istället för salt för extra smak, och jag gillar buljong så why not?
Idag är första dagen i skolan sen praktiken, börjar 12.
Puss.


cherry bomb

Jag har alltid sett Dakota Fanning som ett litet barn, det är hon verkligen inte i den här videon. Kristen och Dakota, trodde de var skådisar?


'Cherry Bomb' - Dakota Fanning feat. Kristen Stewart


Runaways Movie | MySpace Music Videos

totally me

Det här är jag: idag, ikväll, igår. Enjoy:


today's outfit

Idag kände jag för lackleggings. Och vitt. Inte svart och jeans och dystert. Jag vill ha fritt utrymme för benen.

 
Det är jättesoligt och härligt väder ute! <3

 


contact hide and seekNär jag skulle sätta på mig linser imorse tappade jag en (klant som jag är). Jag kunde inte hitta den nånstans, tittade på kläderna, fötterna, stolen, golvet och skrivbordet, allt som var under mig när jag skulle sätta på den. Sen kom jag på att den kan fästa sig på saker så jag kollade på stolsryggen, och där var den! Den hade ramlat och fastnat på stolsryggen, det såg kul ut.


super mario my man

Ungefär så här såg jag ut varje dag under sportlovet. När jag inte hade något att göra satte jag mig i soffan med nån av mina systrar eller min bror och spelade Super Mario på Wii. Jag blev beroende! Nu har jag klarat spelet, så beroendet har tonats ner lite.


bite me spike


Sitter och kollar på Buffy the vampire slayer. Spike är så jävla het! Jag vet att han är lika gammal som mina föräldrar (han är född 1962), men ändå, het! Och Angel är också assnygg, men har alltid gillat Spike, till och med när jag var liten och tittade på Buffy (ew, jag tyckte han var snygg då). Vampyrer är verkligen snygga. Jag älskar Buffy! Synd bara att Desperate Housewives var tvungen att börja så man alltid missar det andra avsnittet på TV400 :( Får köpa dvd:n eller nåt.

<3

do the hoedown

Är det nån annan än jag som vill kunna den här dansen? Jag vet, barnsligt, men jag gillar den faktiskt.


pierre bouvier <3Kolla på 0:22 till 0:26.

Där är Pierre Bouvier från Simple Plan. <3
Älskar hans röst.

olw chips

Nu är det så att jag tycker alla här ska rösta på min chipspåse :)
Som jag gjorde när jag var ganska uttråkad...

Klicka här:
http://www.olw.se/mysmatchen/?entryId=4781


neverstore+cullen=happyday

Jag glömde berätta! Iförrgår var jag på Neverstore-signering. Men allt var omvänt, istället för att de skulle skriva sina namn på våra (fans) saker, fick vi skriva en hälsning till dem på några tröjor. De satt inte ens där.
Jag var först i kön. Så jag skrev en fin hälsning till Neverstore och gjorde sen ett hjärta. Efter det satte jag mig ner och tittade när alla andra fans gjorde likadant.
Han som vaktade allt var jättesnygg! Han såg ut som Robert Pattinson, fast typ snyggare! Helt plötsligt kom jag på att jag ville skriva mitt mobilnummer i min hälsning så att Jacob, Oscar eller Erik kunde ringa upp mig. Så jag tog fram min penna och började skriva en nolla under mitt namn på tröjan, jag gjorde det försiktigt eftersom jag inte visste om man fick göra så. Då kom Pattinson-vakten fram och frågade vad jag gjorde.
"Jag ville skriva mitt nummer till dem" svarade jag. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände sen, men av någon anledning fick jag skriva det i hans panna istället. Han verkade gilla mig lite.
Då började jag helt plötsligt hångla (?!?) med honom. Aja, han var snygg och lät mig ge mitt nummer!
Lovely dream! Älskar mina drömmar ibland <3

neverstore 4 mars

Bilderna från Neverstore 4/3-10. Text om konserten finns under. Enjoy:Har ju inte skrivit om konserten som jag var på i torsdags för en och en halv vecka sen. Vi kom till kön 15.30, då satt det tre personer där. Fett onödigt att köa egentligen, men spelade ingen roll. Vi hade med en liten colaflaska som vi fyllt med vatten eftersom man alltid blir så törstig efter konserter. Så vi skulle gå och gömma den bakom en P-automat. Helt plötsligt öppnades bilen som stod bredvid och vi krockade med han som gick ut. Det var Oscar från Neverstore! Yay! Medan vi köade lyssnade vi på radio på min mobil, på bandit. Och helt plötsligt sa han: Jag sitter här med Oscar och Jacob från Neverstore. Bla bla bla. Så det kändes ju lite konstigt att lyssna på dem när de pratade om sin konsert. Hehe.
Inte förrän runt sju-åtta kom alla andra och de släppte in åtta. Vi var de tredje och fjärde som fick komma in. Jobbiga street teamet fick gå in och intervjua först. Tror att de är något... G33ks. Men sen ställde vi oss vid staketet och det var inte många där. Förstår inte vad det var med alla. Man behövde inte ens trängas... Konserttorr dag.
Sen började förbandet som var Itchy Poopzkid. Asbra! Ska/har börjat lyssna på dem. De var ett tyskt band och det bästa de sa var: "By the way, thank you for not going to Tokio Hotel today!" Eftersom de var samtidigt i Globen eller nåt. Såklart man väljer det här! :D
Efter Itchy Poopzkid kom Neverstore och hade en skitbra konsert! Min kamera har blivit dålig så filmade mest, men det finns bilder. Det här var verkligen min första Neverstore-konsert. Har bara varit på spelningar och sommarkrysset. Så det var ju askul!
Efter konserten kom banden ut och minglade lite med publiken i Merchandise-shoppen. Sångaren Sibbi från Itchy Poopzkid frågade var jag kom ifrån och tyckte att han kände igen mig från något. Lite kul ju. Sen frågade han om vi ville komma på någon efterfest på någon bar. Men det kunde vi ju inte eftersom min syster är 16 och jag hade inte legget med/kunde inte lämna henne (elakt). Vi tog också bild med han (collection!!!).
That's all :)
När vi kom ut hade vårt vatten fryst till is eftersom det måste ha varit tio minusgrader ute eller nåt... Brr.

Ha de gött!

money for nothing

Alla tror att löning är den 25e!
Visst är det så, men tänk på oss fattiga studenter som får pengar den sista. Det är inte lika kul då när min studentskiva ska vara den 25e maj... Hatar bestämmelserna. Nu lär jag ångra lite saker idag eftersom jag har premenstruellt syndrom, men jag hatar verkligen det som ligger bakom allt med studenten.
Det går inte. Jag vill inte! Jag vill på studentskiva UTAN att betala fucking ca 1320kr (kommer inte ens betala så mycket för varken jag eller min familj har råd) för biljetter eftersom nästan alla mina kompisar redan går i min klass. Hatade också det dumma cowboy/indian-temat, men har vant mig nu så det får väl bli okej. Har förresten hittat några skjortor som jag kanske ska ha på mig då. Lägger kanske upp dom om några dagar (=kommer aldrig läggas upp). Jag är sämst på att uppdatera med bilder! Haha
Hörs ikväll (säger vi då).

Puss på alla förutom vissa fula äckliga horor!

btw. sitter på praktiken och dampar.

jag skäms för sverige...

Inte för att jag är en melodifestivalen-nörd. Men Ola skulle ha vunnit, eller åtminstone inte en ko.
HAH
och nej! jag är inte avundsjuk som alla tror när man inte gillar någon, för... vad skulle jag vilja ha som hon har? mitt mål i livet är inte att vinna en tävling som inte är någonting egentligen..

påminnelse för flax

Vill läsa de här när jag är bored (:http://comics.dp.cx/archivecomic.php?comic=Hi+and+Lois&offset=280

he doesn't need to be a vampire to look good

Igår såg jag Remember Me på bio klockan 21. Jag såg filmen Remember Me med Robert Pattinson som spelar Edward Cullen i Twilight och Cedric Diggory i Harry Potter. Jag kan säga att han verkligen inte behöver vara övernaturlig för att vara snygg! Jag tyckte han var mycket bättre i den här filmen än i någon annan jag sett med honom! Eller han var en människa i den här. Så snygg och samtidigt äcklig, eller asså skitsnygg!
Rekommenderar filmen till ALLA. Fast inte fjortisar, det borde egentligen sättas en åldersgräns på filmen eftersom folk blev skjutna och så. Men vuxna kan också se den tycker jag.
Älskar den <3

familjen flax

Var det bara jag som läste den här som ung? Jag älskade verkligen serien! Saknar Familjen Flax <3


far away

Just nu är jag inte så "blogghumörig" så bloggen blir ganska tråkig. Men har ju vart med om saker som jag kanske kan skriva om senare. Min kamera är ju inte heller fortfarande tömd på bilder från Neverstore-konserten.
Jag håller på att göra en hemsida till en sak jag har hållt på med sen jag var 13. När allt där är klart kan jag väl länka den eller så.
Men vi får se hur allt blir! Tar ingen bloggpaus, bara bloggar inte så ofta just nu, perioden går väl över snart... Men enligt mig är det faktiskt roligare när det finns en bild med på bloggen, fast det orkar jag inte just nu. Bye
Talk to you later

almost alice

Har suttit och lyssnat på Alice In Wonderland-soundtracket. Måste verkligen se filmen snart!
 Imorgon kommer jag tillbaka till praktiken igen. Idag var det Engelska C och vi fick se A Dry White Season. Om Apartheid och sånt... Hemskt.. Det jag antecknade i mitt block var bara irritationer på de jävla soldaterna och regeringen som tillät allt att hända.
Idag har varit en hatisk dag. Jag vet inte varför, men jag har hatat allt. Fast det vände på något sett efter Engelskan, blev väl piggare då antar jag? Plus att solen har lyst hela dagen! <3

sportlov

Medan den här veckan gick hade jag sportlov, min dator hade till och med det. Jag orkade inte använda den på hela lovet så istället för att sitta vid datorn varje dag spelade jag Super Mario på Wii, gick ut på krogen, gick på NEVERSTORE-konsert och hade filmkväll. Det är för mycket för att skriva om nu, men får väl se hur det blir.
Jag är i alla fall tillbaka. Imorgon har jag engelska, sen börjar praktiken på tisdagen igen.
Ha de gött!

freja the avatar

Så här skulle jag antagligen se ut som en Avatar då...

http://www.avatarizeyourself.com/ 


remember mePå torsdag nästa vecka ska jag se Remember Me. Med Robert Pattinson. Hihi. Emma hade en tidning där man fick en kupong på att hämta ut biljetter till filmen. Vi tänkte att det skulle kosta 100kr var. När vi gick till bion frågade vi om det fanns kvar biljetter till den. Elva stycken kvar var det. Och vi kom dit vid åtta på kvällen, när man kunde hämtat ut biljetter hela dagen. Tur! Sen gav hon oss bara biljetter, helt gratis! Bio is the shit <3
Det här är också förhandsvisning, premiären är den tolfte. Vi skulle ha sett den tionde, men då skulle det säkert ha kostat, och de biljetterna kan man inte hämta förrän tredje/fjärde...
Vi har alltid tur i bio!

Puss

chaplinsbilder

Som jag sa inatt var jag på Chaplins i helgen, vi fick inga bilder därifrån, men min mobil hade lite bilder som blev väldigt svarta, det är bara att ljusa upp dem och voilá! Där är bilderna, eftersom ingen egentligen ville vara med på bild så får dom en stor svart ruta i ansiktet (förutom jag) :)
Enjoy!


weekend's not over

I lördags var jag ute med praktiken i Hallunda för att filma lite scener. På kvällen hade jag planerat att vara hos J klockan åtta senast, men kom hem från Hallunda vid sex så det blev ju lite stress där, men allt fixade sig. Kom dit, sen kom F och M. Sen drog vi vidare till Chaplins igen. Det var skitmånga där, proppfullt verkligen! Vi skulle sjunga karaoke, men ingen ville. Så vi spelade på såna där saker, heter de enarmade banditer fastän de inte har några "armar"? Haha, aja, det var kul för vi vann pengar hela tiden, iofs inte så jättemycket men nånting var det i alla fall.
Idag var jag med M och åkte till Ringen i Skanstull för att bara gå i affärer. Sen har vi tittat på Skins ganska mycket också. En rolig brittisk serie om ungdomar som festar och knarkar. Men hinner inte se så mycket mer nu för jag borde lägga mig. Tänkte lägga in trailer till Skins, men det går inte för inbäddningen är inaktiverad... Jävla skit-youtube-kanal! Så jag lägger en låt istället:


Miley Cyrus - Party in the USA


RSS 2.0