vacker syn

Här kommer man hem, jättehungrig och ont i benen av att cykla hem. Men det är det värt! Hoppas jag... Men så möts man av en vacker syn! Pappa har satt upp gardiner i mitt rum, och inte vilka gardiner som helst, utan snygga gardiner! Check it out! Tack papps!




sushii

Hej, är hemma från jobbet. Så jag tar mig en lunchbit som vanligt, vilket får bli den goda sushin som mamma gjorde igår till gästerna. Sen har jag lite överblivet naturgodis från min sida, vilket ska ta slut, så det får väl bli min efterrätt?
Sen ska jag ta mig hemåt och hämta lite jobbpapper och ta på mig converse, alldeles för varmt med kängor! Jag funderar på om jag ska cykla hem eller om jag ska åka tunnelbana? Grejen är att jag vet inte om jag hinner... Jaja, jag får helt enkelt komma tillbaka hit efter jobbet och ta med cykeln, det är så härligt att cykla! Jag kan räkna tiden då också och se om jag kan cykla till jobbet hemifrån. Smart Freja! Så tror jag jag gör, det kan väl inte ta mer än en halvtimme mellan Skarpnäck och Södermalm? Eller?

 


i don't orka

Hej och hå! Jag har jätteont i benen, kan det vara för att jag cyklat? Just nu sitter jag i syskonens rum medan mamma har gäster i vardagsrummet, måste lägga mig snart för ska upp klockan fem som vanligt imorgon. Jag vill lägga in helgbilder, men har inte min hårddisk här! Jaja, det får jag väl ta senare då. Nu vet jag inte mycket mer att skriva än, vi ses imorgon! Då blir det cykla igen, det tar ju snabbare än att åka buss...
Godnatt!


"Jag orkar inte!" är ett klassiskt citat från mig under min skoltid.


cykla hem

Ganska uppenbart vad jag gjorde imorse? Jo, jag cyklade till jobbet, ungefär den sträckan jag gick för några veckor sen. Självklart cyklade jag tillbaka nu. Vill ju inte lämna min kära cykel där. Det var jobbigt att cykla hem eftersom det blåste så mycket, särskilt motvind, tungt för benen. Men mina ben behövs, för halv ett ska jag till ett jobb i Bandhagen, måste kolla vägbeskrivning nu också. Fast först ska jag äta upp min goda mat, rester från i lördags, vet inte vad det heter, men mjuka ugnsgratinerade tacos med köttfärs, lite som... tacolasagne?

 
Mina cykelnycklar och min goda mat, den ser inte lika inbjudande ut på bilden som IRL


new

Mamma har Photoshop Elements i sin dator, så snickrade ihop en liten ny header till bloggen, jag önskar jag hade en egen dator, men den här blev ganska bra :)


morsdag

Idag är det mors dag och jag har redan "grattat" mamma, eller vad man ska säga. Jag tänkte köpa en blomma, men var på IKEA idag med mamma och mina yngsta syskon, sen när vi kom hem hade alla blomaffärer stängt... Så det blev tyvärr inget, men det är väl tanken som räknas? ;D


Mina syskon på IKEA-restaurangen, köttbullarna <3


min cykel

Än så länge är min cykel inte klar, men just nu ser den ut så här:


Korgen måste sättas dit och skruvarna måste skruvas åt, sen är det bara att cykla! Nej nu ska jag fortsätta med den.


dagens lördag

Idag har jag varit upptagen hela dagen, och hann dessvärre inte med något bloggande.
Direkt när jag ätit frukost och duschat och grejer, så åkte jag och mamma in till Haninge och jag köpte en cykel! Den jag visade några inlägg tidigare. Fast den är helröd. Tänkte visa bild på den imorgon när den är färdigmonterad. Så ska jag cykla till jobbet och tillbaka för att se hur lång tid det tar. Då kanske jag tar cykeln på måndag.
Sen efter det åkte jag hem och var med Matilda! Vi gjorde roliga saker och tog lite bilder och så. Sen åt vi mat och nu sitter jag hemma. Det var min dag :)
Hur var din? Haha.
Nej, nu ska jag gå och läsa Harry Potter 3 för mina småsyskon, sen sova i bäddsoffan!


Me 'n me mate!


godnatt

Hej, och godnatt, kära alla :)

simple plan - a rock 'n roll love story

Det här var det bästa jag sett på länge (okej nu ljuger jag, nästan allt jag hittar är bra nu)! Men kolla Simple Plan, hur roliga får man vara? <3


Simple Plan - A Rock 'N Roll Love Story


harry potter in one word

Jag borde nästan skapa en Harry Potter-kategori här, eftersom jag har postat så många inlägg med Harry Potter. Jaja, jag älskar Rupert i den här!


Your Harry Potter experience in one word


jeans

Hej! Nu sitter jag och tittar på 7th Heaven, haha, hatar alla i det programmet. Kom hem från jobbet nyss och åt ett äpple, mums! Så nu är jag här. Borstade precis håret (intressant) för det blev rufsigt och fuktigt av vädret.
För nån vecka sen köpte jag ett par jeans på Bik Bok i Globen. Jag blev nöjd för jag har alltid velat ha ljusblåa jeans.


 
Jeansen, haha Simon Camden i bakgrunden


naglar

Jag har Cracked Nails, beautiful huh?


webcam

Jag och min syster har tråkigt (hon pluggar), så vi tar bilder istället:














jag hittade den!

Jag har varit beroende av att hitta den här låten nu! Äntligen! Jag vet inte varför jag gillar den, låten är inte ens särskilt bra. Men har nånting för killens röst.


Eliza Doolittle - Pack Up


glee

Okej, nu är jag seriös, om ni inte tittar på Glee, börja nu! Man blir bara glad av programmet, de sjunger också de senaste låtarna som spelas på radio nu. En av mina favoriter är Born This Way. Klicka här under för att se den bara:


Glee - Born This Way (Lady Gaga)


metro

Godmorgon! Eller lunch, i alla fall för mig för jag är skithungrig. Kom precis hem från jobbet. Det är härligt ute! Kunde ha tagit en promenad hem om jag inte var så hungrig och hade så tajta jeans (haha).
Jag brukar alltid ha tankar som jag egentligen borde blogga, eller vanor och så, bara för att skriva nåt, men det händer inte att jag skriver upp dem. Jaja, jag har ju inte datorn hela tiden... På morgonen kan jag i alla fall säga att jag brukar läsa Metro! Om jag inte har med mig en Metro tappar jag bort mig, särskilt när jag sitter på rasten på mitt vikariejobb.

 
Jag är cool idag med min metro.

Sen om jag inte får jobb idag (jag känner mig så "dissig" när jag inte svarar, eftersom jag inte har mobilen på ibland) ska jag nog vara med Matilda :) Eller hoppas på det.
Bye Love.


cykel

Hallojsan! Haha såg att nån hade skrivit så i ett brev på posten idag. Jaja. Idag har jag dubbeljobbat, slutade fem på en skola, och var tvungen att gå hem i ösregnet och åskan. Nu sitter jag och tittar på cyklar, ska köpa en så snart som möjligt, men måste komma till ett Biltema först. Jag funderar på den här:



Den kostar bara 2199 kr, inte så farligt.

Nu ska jag i alla fall flytta datorn och ta på hörlurar och se den senaste Glee! Ses.


studentskiva

Juste! Förra veckan var jag på Sarahs studentskiva! Temat var "Jag har just kommit från..." och eftersom jag älskade min egen student valde jag att använda mössan igen. Så jag hade just kommit från min studentmottagning/utspring. Och här är en vimmelbild på oss :) Jag blev ganska nöjd och håret ser vackert ut. Haha.



(Jag tänkte blogga efter jobbet, men fanns ingen dator med fungerande internet)
Bye :)


pass

Hej hå! Har jobbat idag och kommit hem nu. Sitter med lite crepes och ska börja äta snart.
Efter jobbet åkte jag till Rådhuset och hämtade ut mitt pass som blev ganska lyckat, så här ser det då ut:


20-årskalas

På kvällen hade Therese 20-årskalas. Det var jättekul, vi började med att äta på Thai Boat, skitgod lunch och en servitör som sa att det var hans första dag där, stackarn som fick servera oss på 14 pers då, men han var jättesöt!
Sen åkte vi till festen, och där var enormt mycket pers, vissa åkte limosin dit, men jag körde budget! Under kvällen hände massa roliga grejer men i slutet var det lite psyk som jag inte orkar ta upp, fast det förstörde inte allt, tack underbara människor, jag älskar er!


Den goda thaimaten!


Jag och Emma (säg till om du vill att jag ska ta bort bilden) på restaurangen




Emma och Josefins drinkar


En present, den lila-aktiga bilden där nere är faktiskt jag med på


Nu kommer massa festbilder, men ingen vill ju vara med på bild, så lägger bara upp de som är godkända, eller så censurerar jag (om jag blev riktigt bra på bilden)


Förlåt, jag tyckte bilden var lite gullig

Okej, de flesta på mappen var lite wtf-bilder, jag var inte alls med på många (var ju bakom kameran) och det är väl inte kul med massa svarta rutor överallt om jag ska censurera folk som inte vill vara med. Hoppas det här blir bra i alla fall.
Hejdå :)


stan med matilda och kameran

Nu är det söndag och jag sa ju att det skulle hända saker som var värda att blogga! Vi börjar med igår på dagen:
Jag och Matilda åkte till stan och tog fina bilder på varandra, vissa av de här kommer nog bli ny header snart. Kan visa bilderna.


Underbara Stockholm i bakgrunden












"Jag var hungrig, så jag åt en korv"


Jag provade också Cracked Nails för första gången, det blev ganska awesome.


cherrybomb

Rupert Grint är med i en film från 2009 som heter Cherrybomb. Jag såg precis trailern, kan inte fatta varför jag väntade så länge med det, och han är typ het i den filmen. Den står nu på min lista över filmer jag måste se!


Cherrybomb trailer

Kom hem från Posten för nån timme sen, har ätit lunch (soppa) och ska om 45 minuter gå ut vidare mot annat jobb i Bromma.
Ses! På lördag händer grejer som jag hoppas är värda att blogga.


gullmars

Nu drar jag till Gullmars för att möta Ems! Hejdå people!

 
 

Måste bara kommentera mina random bilder, den sista hittade jag nyss, annars tog jag de tre första precis nu.
Bild två: Jag ser ut som ett barn.


torsdag

Jag jobbade imorse. Nyss hittade jag en bild på mig från jobbets hemsida. Visste inte ens om den, haha.



När Emma slutar ska vi in till stan och köpa present till Thereses 20-årsfest. Nu är det inte långt kvar!
Sen ska ju tydligen jorden gå under av en jättejordbävning på lördag, enligt en kristen typ, haha, det är säkert han som kommer gå under...
Bye :)


jag är en nörd

Kolla den här sidan, seriöst gör det!
Den innehåller underbara grejer från Harry Potter, jag önskar att jag hade råd och plats för allt! Helt onödiga grejer, men så snygga! En sak jag bara måste köpa är i alla fall tidvändaren. Den funderade jag på på Amazon också. Men får tänka på saken, måste fixa med mitt rum först.


  
Tidvändaren, miniatyr av Hogwarts och Hogwartsexpressen skulle inte vara dåligt att äga


lördag 14e på harry b james

I helgen var jag ju ute som jag skrev (eller gjorde jag?). Jag och Emma var på Harry B James för att titta på spelningen med Degreed. Robin Ericsson och hans bror Mats som vi intervjuade för ett skolarbete i november 2009. Sen dess har inte vi träffat dem och vi saknade dom verkligen!

Här är inlägg på när vi träffade dem: första gången, andra gången

Så när vi kom dit tänkte jag och Emma: Vad ska vi göra? Ska vi leta upp dem eller? Vi kommer ju låta som stalkers om vi bara går fram till och och ba: hej kommer ni ihåg oss?
Till slut när vi var där, bestämde vi oss för att beställa något i baren och samla på oss mod att leta upp dem. Så när vi gick genom "dansgolvet" blev vi stoppade av ett "HEJ!". Det var ingen mindre än Robin Ericsson! Så vi ba "kommer du ihåg oss?", haha, och han sa att han hade funderat länge på att fråga oss om vi kan göra en liknande grej som reportaget vi gjorde till skolan.
Sen frågade han om vi hade varann på facebook och så och att vi hörs av.
Seriöst, det där gjorde hela kvällen!

Sen hände en massa grejer den där kvällen, vi blev bjudna till ett bord där någon hade svensexa, haha, och sen köpte vi skivan av Robin som hämtade den själv till oss, inklusive tröja. Skivan är tillochmed signerad. AWESOME!

Juste det påminner mig: Jag är skyldig dig 150 kr Emma! Påminn mig!!!

skins us

Imorgon skriver jag om min helg med en underbar utgång. Men nu ska jag bara säga lite snabbt: OMG, tittar på Skins U.S. på mtv.se, och jag vet inte, det är exakt likadant fast sämre. Brittiskt är bättre, de pratar roligare, plus att de har gjort min favorit Maxxie till en TJEJ?!?! Och censurerat allt, svär inte alls. Men shit USA, kan ni inte göra ETT undantag? Jackasses.

Annars har jag idag jobbat på Posten och på fritids. Nu tittade jag klart på senaste Glee, sitter vid pappas dator, ska snart ta fram Harry Potter-boken och börja läsa för mina småsyskon :)
Godnatt allesammans!


god lunch

Jag har precis lagat lite lunch efter jobbet på Posten. Det jag hittade hemma var gazpacho (stavning?)soppa. Och kokade lite makaroner till det. Så nu tittar jag på 7th heaven och blåser i min varma soppa. Senare ska jag iväg och jobba lite till.


Ciaoz


bananbarn

Nu har jag varit duktig och hämtat ut min tjocktröja, eller ja för några timmar sen. Så det är bara att sitta och njuta av lugnheten. Har typ inte suttit stilla på hela veckan. Och Melodifestivalen börjar också för den delen, heja Eric Saade, haha!

Bananbarn:


Åh jag älskar den här skylten!


harry potter film wizardry

Kommer ni ihåg min awesome bok som jag köpte?!




Och igår fick jag ännu ett brev på posten!




Och när jag hämtade ut det hittade jag... (drumroll)
TADAA, ännu en AWESOME bok!!! Jag älskar Amazon, tack ni underbara sida för att ni finns.



Den innehåller världens bästa fakta och bilder om alla sju Harry Potter filmerna. Till och med en sneak peek på sista filmen som kommer ut nu i juli! Plus att vissa grejer kan man plocka ut och läsa, t.ex. Harry Potters brev från Hogwarts, Marodörkartan, Julbalsprogram etc etc. Underbart! Nej nu tänkte jag visa lite av det.


Harry Potters första brev från Hogwarts om att han blivit antagen.


Daniel Radcliffe, bilder och fakta genom åren.


Rupert Grint, fakta och bilder genom filmerna.


Och Emma Watson med bilder och fakta genom alla sju/åtta filmer.


Den underbara Julbalen från fjärde filmen, jag älskar hur snyggt de gjort. Fick även med en liten broschyr i form av ett slott med underhållningsprogrammet under balen.


Marodörkartan. Jag har alltid velat ha den, nu har jag det! Den är så snygg och underbar.


Sneak peek på film 7:2/8!!! Massa bilder från några scener. Åh åh åh.

Pussar och hejdå, nu ska jag åka tillbaka till en skola och hämta en tjocktröja som jag glömt. Tjingeling!


promenad hem

Måste bara säga att jag är duktig och tog en promenad hela vägen från jobbet hem idag. Det var asvarmt och härligt i solen. Fast jag gick inte hem, utan till mammas jobb, ganska nära hem, och åt lunch med henne. Sen tog jag bussen hem därifrån. Sträckan räknade jag ut blev 6 157 m, eller ja på ett ungefär. Men jag gick över 6 km idag, och det är jag stolt över :)


godnatt

Nej nu går jag och lägger mig, det enda jag gör är att sitta hemma och titta på Disney Channel, haha. Godnatt.


Ses imorgon! För imorgon ska jag upp klockan fem, lalalalala.


ny header

Nu har jag bytt header på min blogg. Den andra kändes lite för vintrig. Men jag har inget bra fotoprogram så jag gjorde den här i Paint, haha. Den får duga :) Den har i alla fall lite mer vår i sig.


iskaffe

Det var är så soligt och varmt och skönt ute så Tora och jag gjorde oss en iskaffe var. Eller Tora kokade och blandade, jag bara drack. Med sugrör. Sen köpte vi sushi och åt det till sen lunch för 30-60 min sen ute i parken mittemot balkongen. Åh va mysigt! Men några dumma hundägare släppte lös sin hund som sprang till oss...
Men vädret är fortfarande <3.


gröna lund

Igår var jag och min syster på Gröna Lund. Vi åkte den nya Twister och Blå Tåget hade ändrats till det bättre. Det var ett underbart och perfekt väder, precis som idag. Jag bloggade det här igår, men blogg.se dampade.




Twister


Under Twister, i kön




Jag som äter på det sista av min pizza


jag och min bror

Jag måste lägga upp en bild på min lillebror som klippte håret för nån vecka sen. Innan hade han mycket längre hår än mig, här är en bild från i påsk:


Han sitter i mitten av bilden.

Men nu när han har klippt sig:




Så söööööt!


bilder från valborg

Ja, eftersom mitt valborginlägg var ganska tråkigt och inte fullt nyktert, tänkte jag lägga upp bilder från den dagen istället. Lugn lugn! Jag suddar bort alla förutom mig.
Synd att de flesta inte gillar att vara med på bild, ni var ju jättesnygga!


Chockad?



Strike a pose i köket med F och T


Tummen upp peace




Sola <3 Jag vet jag har strumpor på strumpbyxor...


FFT


Jag... jag vet inte vad jag gör


Maaaat <3 (vi grillade ju)


 Och vad gör jag vid bloggen så här tidigt? Jo, jag jobbar på posten den här veckan (har jag glömt berätta det?) och började idag 6.45 och slutade 8.45. Ganska skönt att komma hem tidigt. Men snart ska jag äta lunch för klockan 12 ska jag vara på plats vid en skola i Danderyd.



finger

Haha, jag såg en grej på Aftonbladet om hur man är som person typ beroende på fingrarna. Här är länken.
Det här hade jag tydligen:

Lättare att bli aggressiv.

Ökad risk att utveckla prostatacancer, om du är man.

Ökad risk att hamna i fängelse, bli mördad eller utveckla ett drogberoende.

Större chanser att lyckas i yrken som militär, ingenjör, filosof och schackspelare.

Förmodligen större intresse för kvinnor än män, oberoende om du är man eller kvinna.

Lättare att bli duktig på att spela ett musikinstrument.

Så jag borde bli en schackepelare i framtiden, som utvecklar ett drogberoende, hamnar i fängelse och slutligen blir mördad. Kul va :)


valborg

Okej hej! Det är nog inte så smart att skriva ett inlägg nu när det är 1 maj och valborg har firats och allt.
För jag har ju druckit ett antal vin, en Jack&Coke och öh... okej det. Men ändå.
Jag var hos Jessica, med vänner, åh så många, jag orkar inte nämna namn. Det var ganska lugnt och mysigt faktiskt. Sen skulle vi gå och se brasan, MEN dom hade redan släckt den när vi kom fram... Och klockan var typ, vadå? nio-tio? Eller? Haha jag vet inte. Så sen gick tre vidare, Fredrik, Mickan och Sandra. Så vi satt kvar i lekparken och gick sen tillbaka. Till slut var det bara jag och Jessica kvar. Och nu sitter jag här i min säng med mammas dator. Okej ska sluta skriva nonsens. För ingen förstår.
Så godnatt på er alla och glad valborg! (eller hur man säger)

RSS 2.0