glass med chokladsås

Just nu äter jag vaniljglass med hemmagjord chokladsås. Det var så sjukt längesen och herregud vad gott det är, hade nästan glömt hur det smakade. Mmmm... Samtidigt tittar jag på avsnitt från Bones som jag har missat. Kanske inte bästa serien att titta på när man äter något gott, men jag är van pga Grey's Anatomy.Mums! Booth är het.


STUDENTSKIVA OF DOOM!

Så igår var min studentskiva! Har sett fram emot den sedan september förra året! Den var så j*vla lyckad!!! Allt var kul under kvällen, trots en liten pistololycka... Den deppade inte precis ner mig. Allt var bra. Temat var Cowboys och indianer. Och ni kan ju se vad jag var: Cowboy!Det började med att jag och M gick dit från Zinkensdamm. Vi gick nerför Skinnarviksberget (jag hade klackar), det var lite svårt. Båda hade shorts och en man sa att våra ben var snygga, ew! Vi kom in, fick en välkomstdrink och satte oss sedan vid borden. Då fick vi prosciutto till förrätt. Det var jättegott! Jag tog lite vitt vin också. Två och ett halvt glas blev det. Oj. Kyckling till varmrätt och chokladmousse till efterrätt.
Vi gjorde den där sången: Lambo, man skrek att nån skulle upp på bordet så skulle den supa sitt glas och sjunga tjofaderittan Lambo. När jag fick min "Klassens..." skulle jag tydligen göra Lambon. Men det var kul! Jag blev förresten Klassens fjortis (??) haha.
Stämningen var härlig hela kvällen och jag var jätteglad, tänker inte säga hur mycket jag drack, men det blev några drinkar. Åh jag vill nästan tillbaka. Får tagga som fan till slutskivan den åttonde juni...

Puss på er ! :D


listen to this...

So... Vårt projektarbete är snart klart, we just need a guy. Sorry för swengelskan. Men aja, så här ungefär ser det ut just nu :D


titanic at night

Idag var jag på Långholmen, sen gick jag därifrån vid 11 på kvällen kanske. Nu sitter jag och tittar på Titanic :)
Jag älskar verkligen den filmen! Men vill inte se det så där hela tiden, räcker med sina pauser därimellan.
Jack Dawson är så snygg!!! Åh! Jag vill inte att han ska dö :(
Just nu sjunker skeppet, kul va? Inte så.

Intressant inlägg va? Inte så.
När Titanic är slut är det bara att lägga sig, har redan tagit bort smink, lagt mig i sängen, borstat tänderna och bytt om.
Sexigt va? Inte så.

Godnatt

HERREGUD SKEPPET GÅR SÖNDER

hanami

I onsdags var jag, lillebror och mamma ute i Hammarby Sjöstad för att jag ville ta kort på den fina körsbärsblommen! Här är några av bilderna jag tog. Älskar <3


this was my sunday


i love this guy!


32 songs in 8 minutes


driving

dsc01594 (MMS)

Idag har jag varit i skolan, kört bil på landsväg och kört moppe :D superkul!


the hidden faces

Nu har C skickat lite bilder på mig från skivan i måndags. Eftersom jag inte känner någon där typ, och orkar inte fråga om tillåtelse för vissa bilder så känns det fel att lägga upp bilder på dem, så de fick bli rosa istället :)
Men här är i alla fall bilderna jag var med i. Enjoy:


pusssssss


i'm black

Åh Simple Plan i bakgrunden, eller Pierre och Chuck. Det bästa är ju ändå Chuck i slutet av videon XD
Kolla hela:


Claude Kelly - I'm Black


the cheerleader returns

dsc01571 (MMS)

Så här såg jag ut ikväll dårå. Men nu ska jag lägga mig för jag har körlektion imorrn. Wihoo!


studentskiva@pure

I måndags (i förrgår) hade min kompis M sin studentskiva och jag var såklart bjuden. Temat hos henne var 50's och det här är min outfit:Orkar inte gå in på allt som hände just då. Men kan berätta kort: vakten trodde jag skulle bli "märkbart berusad". Två öl hallå ?!?! Idiot. De slängde ut massor av folk (vad jag hörde, inte såg). Jag fick inte börja dricka igen förrän vid ett kanske. För det första så pratar jag inte så tydligt, för det andra ser inte mina ögon helt närvarande ut i nyktert tillstånd heller. Så vakten där var ett riktigt asshole. Aja, jag hade kul i alla fall! :D

mösspåtagning

Nu har jag inte bloggat på evigheter. Men det är bara för att jag har varit för upptagen med projektarbetet. Jag och Emma har suttit uppe till klockan TRE på natten bara för att filma. Men det blir nog inga fler såna sena kvällar längre. Hoppas jag.
Igår på Valborg hade vår skola i alla fall mösspåtagning i Rålambhovsparken. Den började tre (sämsta tiden?). Men när vi skulle hitta stället gick vi jätelångt och åt helt fel håll. Det slutade med att vi kom dit fyra och alla redan hade på sig sina mössor. Aja, vi satte oss där en stund med våra mössor. Tog några bilder också. Det var verkligen studenter överallt...Nu sitter jag i alla fall hemma. På en lördagskväll. Men det är skitskönt. Har varit så mycket stress och press och plugg och jobb hela veckan!

Aja, ska nog se på något roligt.
Godnatt <3

RSS 2.0