tonight tonight

Jag har börjat knarka den här låten! Precis min typ av musik, lite så där poprock! Plus att han som spelar Sam i Glee är med lite i den, och han är faktiskt, kan jag erkänna, lite snygg. Skådisen mer än karaktären..
Och den känns lite bra för utgång!
Jaja, här är låten:


Hot Chelle Rae - Tonight Tonight


sommartjej

Nej nu saknar jag Frankrike och sommar! Jag vet att alla vill ha vinter och snö och jul nu, men jag är en sommartjej som älskar att sola och bada och bara vara ute <3


Köpcentrum i Frankrike <3


Stranden i Frankrike <3 (mitt hår har vuxit sen dess!)


Hotellet i Frankrike <3


Restaurang/krog i Frankrike <3


Monaco <3


Är det ingen annan som saknar värmen då man inte behöver plågas bara av att gå ut? Nähä, jag tror det bara är jag... Fast lite snö på julafton och nyår vill jag ha :) Så kan man åka pulka! Haha!


julmarknad

Idag ska jag på min lillasysters klass julmarknad, om en halvtimme eller så. Kul va :)

 
Och så här ser jag ut idag, jag har tråkigt, haha.


jessicas fest

Juste, förra lördagen var det ju party, hos Jessica som fyllde 20, och först nu ser jag bilderna. De var lite gulliga :)


Jag och mina söta vänner <3




mina älsklingar kommer tillbaka!

Den 31 oktober 2008! Det var längesen eller hur! Det var då jag senast såg mina älsklingar Simple Plan :(
Men nästa år, i april! Då kommer dom tillbaka! Åh jag är överlycklig!!! Jag saknar dom så mycket.

Idag köpte jag min biljett :) För de släpptes då, hahaha!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


paus i en vecka

Nu har jag hållit mig borta från Facebook i en hel vecka. Och det har varit en vecka fullt med grejer, till exempel en jätterolig fest, en planerad kryssning etc. Men jag tycker det är ganska skönt att göra så ibland, jag blir så socialt stressad annars. Bättre att använda mobilen om jag vill ha kontakt med mina vänner :)
Så ikväll ska jag logga in för första gången sen förra fredagen, titta bara hur mycket som har hänt:


Jag har en egen liten Facebook-mapp i mejlen.


lego house

Oh my god! Jag satte på MTV Rocks nyss och såg en video med Rupert Grint i! Haha, den var lite bra :) Kolla själva:


Ed Sheeran - Lego House


limited edition

I förrgår beställde jag världens bästa filmbox! Med alla åtta Harry Potter-filmerna plus extramaterial till varenda film! Den ultimata begränsade 16-disc utgåvan! Åh den är så snygg, jag hämtade den igår efter jobbet, jag är så lycklig, har tittat på flera timmar underbart extramaterial till sista filmen! Den innehåller ett samlaralbum också, ja titta själva! <3

 
År 1-4 och 5-7

 
Känner ni igen bilderna i albumet!? De tittar Harry på i filmen ju!


grattis bror!

Idag fyller min käre lillebror år! Hela 11 år! Stor börjar han bli... Så jag tänkte att jag kan väl klä mig lite mer festligt än jag brukar, haha :) Med halsband o festligt smink.

 


Jobb efter lunch då! Snart är det helg! <3


nu har jag alla filmer!

Jag kom precis hem från Åhléns efter att ha köpt... wait for it... Harry Potter och dödsrelikerna del 2!!!
Den kom ut i Sverige idag. Jag gick till lilla Åhléns i Skanstull och frågade efter filmen. Killen i kassan svarade "Vänta, jag har den på lagret, jag ska hämta den, den kom väl ut idag?"
Så jag var den första som köpte filmen där! Åh, I'm in love.
Sen när jag betalat och var på väg ut från filmhörnan kom en kollega till killen i kassan med såna där stora kartonguppställningar som de brukar ha sina senaste/populäraste filmer och skivor etc. Han sa typ: "Här har vi Johan Glans och bla bla bla", kunde inte bry mig mindre om vilka han hade, och han jag köpte Harry Potter av svarade "Okej, men Harry Potter då? Den kommer ut idag." Jag log.
Här är bevis på min älskling, ska sätta på den och titta på extrascener en liten stund innan jag åker till jobbet :)


i fredags

I helgen, eller ja i fredags, då det var 11/11-11, så sa jag ju att vi skulle ut på krogen! Och så blev det! Jag åkte hem från jobbet, jag och en kollega sprang så fort vi kunde till bussen som var för tidig, haha.
Jag fixade mig när jag kom hem vid halv sex. Sen åt jag, bla bla. Efter en stund kom Emma!
Åh det är så kul, för vi är typ helt höga med varandra, direkt när vi träffades började vi skrika och var superpigga. Haha, jag älskar oss :)
Vi förade hos mig, jag shottade tydligen själv. Sen gick vi till Hellströms där Jessica, Erika, Therese, Fredrik, Mickan och Madde väntade. Det var så underbart att säga hej, för alla var så glada och vi ba "Heeeej!!". Haha åh... <3
Vi var där och dansade och drack och köpte drinkar av Jacob Black-killen (om ni varit på Hellströms vet ni vem jag menar). Sen pratade vi med ett annat gäng killar, och stod kvar efter att de hade stängt. Lamporna var liksom tända och till slut fick vakterna be oss att gå ut. Då ställde vi oss utanför istället. Sen ville vissa vidare och äta, men jag och en av killarna ville vidare till en krog. Jag och han kallade oss för Rödluvan och Grönluvan, med tanke på våra jackor. Haha. Jaja, det blev i alla fall inte så, för tydligen stänger allt på Söder klockan ett, förutom Oj oj oj, som kostade 100 kronor... Men kvällen var underbar!

 
Jag ser helt bekymrad ut på den första bilden! Emmas och mina drinkar under förandet, andra bilden.


Idag fyller min bestis år!!! GRATTIS MATILDA! <3<3


111111

Idag är det den elfte november 2011, alltså 111111, det är enda gången i mitt liv det kommer hända... Magiskt.
Och vad ska jag göra åt det? Jo jag ska gå ut ikväll! Men först ska jag jobba, har redan förberett lockigt hår för kvällen så får jobba med det :)

 

Nu ska jag äta lunch!


jag gråter!

Sen måste jag också visa den här videon om sista dan när de spelade in Harry Potter, jag blir helt tårögd!

http://www.eonline.com/videos/harry-potter-and-the-deathly-hallows-exclusive-dvd-clip/173908


zombies

Inatt hade jag världens jobbigaste mardröm! Och jag brukar aldrig drömma mardrömmar längre...

Det började med att jag och mina vänner skulle ut på krogen eller något, och vi var tvugna att gå igenom nåt köpcenter och komma till våningen högst upp, eftersom zombies (en blandning av zombies och vampyrer) hade tagit över våningarna längst ner och de va påväg uppåt också. Där det rika människorna bodde...
Men vi satte oss vid ett bord längst ner och tog några drinkar och pratade. Alla zombies tittade på oss.
Jag tror jag blev själv efter en stund, eller jag och någon kompis skulle hindra zombiesarna att ta över hela köpcentret. För att döda dem behövde man ett vasst föremål och sticka rakt igenom dem. Problemet var att de ville göra samma sak, jag blev hela tiden petad med vassa stålpinnar. Jag hann komma längst upp till de rika en gång, men på något sätt blev jag tvingad att jobba för zombiesarna för att inte bli dödad. Jag blev deras slav, fick jobba i science fiction-bokhandeln.
Det var där min kompis kom och hälsade på och blev kär i en zombie som jag jobbade åt. Så hon tjatade hela tiden om att få en anställning. När hon till slut fick det, blev jag sparkad (och lättad över att inte bli dödad). Alltså jag släpptes fri ut till den zombiefria världen. Men då blev min kompis sur för att hon ville stanna hos den zombien hon var kär i, men vill inte jobba utan mig. Så jag fortsatte jobba...

Det var en jättejobbig dröm! Och jag vaknade två gånger inatt och tänkte, äntligen är det över! Men båda gångerna fortsatte zombiedrömmen! Jag var som fast i den... Nu är jag i alla fall äntligen vaken. Hejdå zombies!


tretton skäl varför

Godmorgon! Det är verkligen morgon också. Idag fyller min kära vän Jessica år, GRATTIS <3
Och snart är det partaj, det fick mig att tänka på att jag ska lämna min bok till biblioteket samma dag. Jaja, jag hinner läsa ut den innan, det är bara typ 40 sidor kvar... I eftermiddag åker jag till jobbet. Sho!


Tretton skäl varför heter boken, den är lite obehaglig... Haha mitt fina Harry Potter-bokmärke sticker upp.


jag och min keps

Jag kom precis hem från Kråkis. Vi firade Lollo lite där, det var mys :) Jag hittade nämligen en extremt cool keps där, jag måste köpa en likadan! Den är jättehjälpsam när man ska ut i mörkret, med inbyggd lampa och allt!

 


ikväll

God... natt allihopa. Kom precis hem. Men det har väl vart trevligt ikväll :)
Ska visa hur jag såg ut ikväll. Nu är det lite mörkt för att se ordentligt. Men körde på rött läppstift, jag tycker om det :)

 


På bowlingen


godmorgon

God morgon. Sista dagen på höstlovet, skönt! Nästa vecka blir det att gå tillbaka till jobbet. Ikväll ska jag antagligen bowla. Jag fick jobbet att kolla upp tider och grejs. Sen blir det, om alla är sugna, utgång! Haha, jag måste även köpa nytt sl-kort, eftersom det gick ut i tisdags...
Ha det skojs allihopa, så lägger jag in lite bilder i nästa inlägg :)

RSS 2.0