Firar midsommar på landet <3

dsc01721 (MMS)

Firar midsommar på landet <3


efter flaket

Så här såg då flaket ut när vi klev av. Mumsigt :)


Nej, nu ska jag gå och möta en kompis, vi ska till stan och ta en härlig sommarpromenad runt djurgården <3


stockholm-turku-stockholm

Kryssningbilder, min dator har inget photoshop så allt blir CP. Hejdå.


ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR

Simple Plan har gjort en ny låt: You Suck At Love. De spelade den på Bamboozle-konserten och har lyssnat på den om och om igen. <3


hej

Har inte skrivit på några dagar nu, men jag har varken ork eller lust. Har inte ens laddat bilderna från kameran från kryssningen till datorn. Det gör jag när jag har lust. Blir stressad annars.
Idag var jag i alla fall på landet. Då tog jag också bilder. Igår gick jag förbi slussen/gamla stan och såg folkmassan som väntade på Victoria och Daniel (gissa vilka). Sen orkade jag inte vänta till de skulle ut från kyrkan så drog hem till M. Vi var hos henne och snackade skit och tittade faktiskt på bröllopet på tv. Jag trodde inte det skulle vara nånting, men lite intressant var det ändå :)
Sen gick vi till mig och tittade på Planet Terror och Valentines Day. De filmerna var faktiskt bra. Men nu hatar jag vissa saker så jag orkar inte.
I fredags gjorde jag ingenting, på kvällen drog jag hem till en individ. Torsdag ingenting, eller juste, kom hem från kryssningen <3

Jag älskade kryssningen, den var askul och vår E-hytt var mycket större än jag trodde den skulle vara. Mina kompisar som bodde mittemot mej och Emma fick till och  med fönster. Vi fick spegel.

Nu ska jag sätta på nostalgi-skitprogram och dampa på saker :)
Ha de gött!

Tro det eller ej, men det här inlägget fick mig att "må bättre" (cituationstecken eftersom jag inte riktigt mår dåligt).


19.30

Då åker min båt! Om en halvtimme drar jag iväg. Kryssningen väntar! So long everyone!

the last song + keith

Igår var jag på bio med Emma, vi såg The Last Song med Miley Cyrus. När jag kom hem ville jag se mer film, så då såg jag Keith, med Jesse McCartney. På onsdag blir det kryssning för min del!

The Last Song:Keith:

 


för jag har tagit studenten!!!

Igår 13.30 var det utspring. Den dagen var nog den roligaste dagen i mitt liv. Roligare än alla bergochdalbanor i hela världen. Och flaket var det bästa av allt. Nerstänkt med öl över hela kroppen, en blandnin av öl, cider och smuts upp till knäna. Så äckligt men så härligt! Fyfan! Vill bara tillbaka nu. Har inte photoshop längre, så får lägga in en bild på mig i mina studentkläder och med champagnen.


För vi har tagit studenten! <3

dsc01691 (MMS)

För vi har tagit studenten! <3


vill se!!!

Jag har verkligen så tråkigt att det inte är sant. Varför varför? Dagen innan studenten. Tänkte att man skulle fixa allt idag. Men dagen är ju för lång!

Jag vill se Harry Potter NU!! Titta klippet från HP7 del 1:


svart hår

Just nu sitter jag och har ont i magen. Igår färgade jag håret, mörkbrunt skulle det bli. Men det ser mer ut som svart. Har en liten webbkamera-bild som bevis. Idag ska jag åka till Enskedefältet eller vad det nu var och se en fotbollsmatch mellan treorna i skolan och lärarna. Det blir nog kul :) Jag ska inte spela... Imorgon tar jag studenten!!! Har redan förberett naglarna.


cupcake

I måndags bakade jag och min syster muffins till hennes vernissage på skolan. Jag dokumenterade det. Så här blev allt:Nu får du se hur det blev mamma :D


The Dress

Jag höll för en gångs skull vad jag halvt lovade. Nu lägger jag ut bild på studentklänningen jag köpt (kortet taget 20 maj). Fast den här har nån silversak "där uppe" eller vad man ska säga. Min hade tydligen inte det. Men jag är nöjd och kommer vara vit på studenten om sex dagar! Juste, det är också en liten topp på bilden som var gullig, som jag provade då, men jag vet inte på mig...Juste, vid fontänen vid Sergel såg vi tre stycken studentflak, och studenterna badade i fontänen <3 Åh nu längtar jag!!!

studentklänning!

Kom nyss hem från stan där jag har varit med Emma och letat studentklänning. Äntligen hittade jag den. Den är vit (nähä). Lägger säkert in en bild nån gång, men är så jävla trött och har skitont i tårna.
Så nu har jag stekt ägg och bacon, med kaviar, ost, philadelphia och kronärtskockor. Random jag vet. Men tog allt jag hade eftersom min mage hatar mig just nu. Jag har även blandat en cola/hallon/lime-läsk på köpet. Med sodastream, jättegott! Aja, nu ska jag nog sätta på Bones <3 och äta <3.

projektarbete - CHECK!

Okej, nu är allt med projektarbetet klart. I måndags. Eller igår rättare sagt redovisade vi det. Det var nästan den hemskaste stunden i mitt liv! I alla fall med tanke på replikerna i filmen. Men efteråt fick vi bra feedback. Resultat från en (kommer inte ihåg vem): En blandning mellan humor och seriös. SKITBRA!
Jag har också skrivit en rapport om arbetet, gjorde lite fina framsidor och så... YAY!


Studenten om en vecka! <3

dsc01614 (MMS)

Studenten om en vecka! <3


RSS 2.0