hittils av sommaren i bilder

Midsommar:Jag och Matilda hade en liten photoshoot när hon var på mitt land:

Här är då jag, Neverstore och syrran :)Här är jag när jag öppnar min present från Matilda:Min födelsedag:Mina presenter:I Nykvarn och Lovisa blåser såpbubblor:
Imorgon bär det av till Västkusten och förhoppningsvis Göteborg. Ha det gött och njut av mina bilder!

grattis till mig

Igår fyllde jag år!! 19 är ingen big deal egentligen, men födelsedagen var lyckad med bra presenter och god mat och tårta. <3

förutom vädret, det var kallt och lite regnigt..

jag + neverstore

En liten film som P3 lagt ut från Neverstore-grillningen. Kolla 1:38, då är jag med i bakgrunden :D :D

neverstore-grillningen

Nu ligger ljudet från grillningen ute på P3. Min syster blir intervjuad. Sen finns det lite bilder också. Lägger in de jag var med i:

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2907


eclipse

Idag åkte jag in till stan för att träffa Emma och se Eclipse. Min favoritfilm i Twilight-serien helt klart. Eftersom jag hade läst boken nu också så visste jag redan vad som skulle hända, förutom slutet jag inte hann med. Det var typ det mest spännande!
Innan åt vi på Pizza Hut, en buffé, så jävla gött! När jag skulle in till stan tog jag bussen som jag sprang till men hann. Fast i Västerhaninge var det elfel på pendeltåget så jag fick åka ersättningsbuss till Jordbro för att sedan ta ett pendeltåg som gick efter en kvart! Så istället för 55 min in till stan tog det mig 1,5 timme! Aja, det var ändå värt. Pendeltågen är svala och skäna nu, de nya iaf. Vi gick först till Arbetsförmedlingen för att skriva in oss.Jättetråkigt inlägg, men aja, jag har sommarlov. Nu sitter jag och lyssnar på musik, haha det är Danny - If only you just nu :)
Är på landet förresten. På Lördag ska T ha en födelsedagsmiddag med utgång så det blir kul! :D Ska köpa något också.
Puss Godnatt.

<3

dsc01774 (MMS)

Är på Neverstore-grillning <3


hej

Eftersom det är sommar är jag på landet tiill augusti. Har inget internet där. Men är hemma i stan nu en sekund. Ska åka när som helst. Ska möta Matilda, sen åker vi tillbaka och ska äta Ben&Jerry's på stranden. MUMS.

Sen om några dagar ska jag grilla med Neverstore :)

Ha det så bra. Juli månad = Min födelsedag snart <3

RSS 2.0