en till blogg

Jag och Lovisa har skapat en gemensam blogg nu. Första gången jag har med en annan. Det blir väl kul hoppas jag. Men vi har inte skrivit något där än eftersom vi är för nördiga och spelar bara på mammas nya iPhone hela tiden. Åh jag vill köpa en egen!
Jaja, här hittar du i alla fall bloggen:På mina länkar står det vad användarnamnet och lösenordet är om du håller muspekaren över namnet.


sexiga

glee och sims 3

Hej! Nu sitter jag här hemma hos pappa. Sov över här eftersom min syster fyllde år och orkade inte åka hem. Idag jobbar jag inte eftersom jag ska på anställningsintervju på McDonalds, får se hur det går och hur det är där. Sen ska jag på synundersökning i stan och köpa nya linser, det behövs!!
Har just kollat på den senaste Glee som inte går att se på min dator så jag utnyttjar pappas dator, "Blame it on the alcohol" heter episoden. Den var lite rolig. De sjöng en cowboy-låt som var lite härlig och Ke$ha. Och nu ska jag utnyttja pappas dator ännu mer genom att spela The Sims 3! Det är mitt spel och den är här och inte hos mig, jag har saknat dig Simmis! Nej nu ska jag spela, vi höres.


TiK ToK [Ke$ha] - Glee version


tequila

Vem vill inte ha den här? Synd att jag inte är 21 när jag åker till USA i sommar... Okej, om den inte hade med erektion att göra...


Expecto Patronum tequila


happy b-day!

Idag fyller min lillasyster tonåring. Det betyder 13, haha. Eftersom jag börjar jobba halv två så tänkte jag gå och köpa en present nu på förmiddagen. Men Ringen öppnar inte förrän 10, så jag går väl om en kvart eller så. Sen slutar jag väldigt sent... Halv sex! Och då skjutsar mamma mig till pappa där vi ska fira henne. Får se vad jag köper. Nåt bra och snyggt :)


Liten syster, undra hur gammal hon är här...


min dag

Howdy-hoe.
Jobb idag, jobb imorrn. Vakna tidigt. Aja, jag tror det inte blir så mycket nästa vecka, det är ju sportlov. Just nu sitter jag i alla fall och sms:ar, haha intressant huh? Sen har jag ett bröd här inne som ska tinas upp tills imorrn, som vi bakat själv, jag och mamma, valnötsbröd, MUMS! Jag älskar nötter typ.
Jag har börjat läsa om Harry Potter. Läser högt för mina småsyskon, på ettan än så länge, men det var så längesen och ger så mycket nostalgi! Åh, jag vill bara läsa och läsa. Och jag som hatar att läsa, men med HP är det aldrig uttråkande.  Tappade just ett glas på golvet som jag måste ta upp...

 Aja, peace out.

veckans event

Hej! Jag har verkligen ingen blogglust, men tänkte att eftersom det är söndag kan jag lägga "veckans". Det får bli event, eller händelse eller hur man säger. För i måndags var det ju Alla hjärtans dag. Jag gjorde inget speciellt och kunde inte bry mig mindre om den dagen, men eftersom min vecka inte hade nåt speciellt i sig så får det bli den dagen.

Idag har varit en ganska tråkig dag annars. Igår sa jag att jag inte skulle gå ut alls idag eftersom det är så kallt och det höll jag... Men man blir ju så uttråkad av att sitta hemma hela dan. Bakade i och för sig valnötsbröd imorse med mamma, det var gott!


F

Tog den här från Josis på facebook :)

Jag heter: Freja
Jag vill dricka: Festis
Jag har: Fötter
Jag är rädd för: Fjortisar
Jag är inte: Fet
Jag sjunger: Falskt
Ett djur jag påminner om: Fenix
Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.

mesmerizing

Vad betyder mesmerizing? Det känns som en fullmåne är mesmerizing, så ikväll är det en mesmerizing kväll.
Och denna kväll hade jag flätor och kände mig lite western, haha. Jag vet inte vad jag snackar om egentligen.
Kom hem från en filmkväll med mina vänner nyss. Det behövdes, kändes som om det var evigheter sen vi träffades och jag saknade dem. You complete me, haha, cheezy.
Okej nu ska jag lägga av att prata så. This is me:

 
 


maat

Jag kan ju skriva om hela min dag idag, men den blir ju bara som alla andra, att jag jobbade och bla bla. Så istället vill jag visa hur duktig jag har varit (med hjälp såklart) som har lagat lite mat och så på senaste. Macarons, sushi och cheesecake. Yummy!Macarons, Sushi, Cheesecake

Nu har jag bara ont i min rygg så ligger på en handvärmare för att underlätta smärtan. Sen måste jag koka dem så de blir fina och går att återuppvärma igen :)

Peace out suckaz. 


sexiga bilder

Bilder från helgen. Jag ville inte ha hår och så hade jag världens sexigaste outfit när jag skulle ut och hämta ved:
Snygg va?!


hej

Hej! Jag vet inte vad jag ska skriva. Inlägget igår la jag ut innan jag hann skriva något, eftersom jag rusade iväg till jobbet direkt efter. Då var ju såklart mitt tåg 20 minuter sent, men hängde runt centralen i en kvart.
Idag jobbade jag också, och imorgon på samma ställe, så jag ska vakna tidigt och har nu precis hoppat ur duschen. Tråkig jag är, så här ser jag ut nu?

 
dusch-bye


borsta tänder

Lite bilder från igår när jag och Lovisa borstar tänderna, haha:

 
 
 


ny header

Eftersom jag har så nya fräscha bilder har jag lagt de som header, för jag blev så kär i vädret.
Funderade mellan en lite gråare och den jag har med originalfärgerna.
Men valde originalet :)

  


underbara snö

Okej, jag tycker vanligtvis inte om snö och vinter vid den här tiden, då längtar jag mest till våren. Men idag... Det var det underbaraste jag sett! Sol och snö borde gifta sig och skaffa massa underbara snygga snösolbarn!
Jag är i Nykvarn nu, och det tog en jävligt lång tid att komma fram... Jag tog tåget 11.30 från Stockholm södra, mötte Lollo i Huddinge, tåget stannade och hade lite problem så vi kom fram till Södertälje 12.30. Tog bussen en kvart senare. Den tog en halvtimme, sen klev vi av och gick en låång promenad till Kråkis. Men det var underbart och jättehärligt! Så vi tog fram min systemkamera och tog massor av bilder på kärleken. Som jag nu tänker visa. Resan tog mig sammanlagt 2 timmar och 15 minuter.
jag och vädret

Som alla i hela Sverige vet så har vi drabbats av världens snöoväder. Jag tycker att folk klagar för mycket så här är vad jag tycker om i dagens snöstorm:

- Blåbussarna i innerstan har börjat gå, men de är röda.
- Fick åka tunnenlbana några hållplatser istället för pendeltåg som jag brukar.
- Älskar att tulta fram i snön när man inte kan titta upp.
- Jag är glad att jag bor vid ett sjukhus, då plogar de vägarna noggrant.

Jag hjärta snö.


Shit vad jag vill ha sommar nu!

harry potter som bebis


Voldemort och Harrys första och sista möte...
Sötaste Harry Potter som ettåring.


skyping

Tjenare blöggen, sitter här och skypar med Lollo. Jag vet att jag är seg på att blogga, men jag har bestämt mig för att ta halvt en datorpaus, och en hel facebookpaus åtminstone till helgen. Facebookpausen har gått bra, tänker inte gå tillbaka dit förrän mitt beroende lugnats ned. Jag tänker för mycket på kommentarer och statusar när jag är där inne.
Jaja, back to Skype! Så här ser det ut, jag sitter och tittar när Lollo plattar håret.


älsk

Förlåt, men... Jag älskar det här:

J.K. Rowling is the 1st, self-made, billionaire author in History, selling more than 400 million books, in 69 languages and 200 countries around the world. The final chapter, the deathly hallows, is the fastest selling book of all time. J.K Rowling's empire spans movies, merchandise and even an amusement park. The Harry Potter blockbusters are the highest-grossing movie franchise in Hollywood History, raking in 5.3 billion and still counting.

Orkar inte överstätta, använd Google Translate om du inte förstår.

skins 30 day challenge - day 30

Day 1 - Your favorite generation - Generation 1
Day 2 - Your favorite character G1 - Maxxie/Cassie
Day 3 - Your least favorite character G1 - Jal/Michelle
Day 4 - Your favorite character G2 - Emily
Day 5 - Your least favorite character G2 - No idea
Day 6 - Your favorite character overall - Maxxie/Cassie
Day 7 - Your favorite episode - Season 2 Episode 1 Tony & Maxxie
Day 8 - Your least favorite episode - Season 1 Episode 3 Jal
Day 9 - Your favorite scene - Jag tror det är den scenen när Sid börjar gråta på Tonys axel, den är så sorglig, härlig, underbar. På nåt vis. Sen gillar jag när de sjunger Wild World, men det är inte precis en scen
Day 10 - Something you hate about skins - Om det finns nåt jag hatar, är det antagligen att de är yngre än mig, annars vet jag inte
Day 11 - Your favorite quote from Skins - "What would you do if everything's so fucked up and you just don't know what to do?" - Sid "I'd stop eating until you take me to hospital." - Cassie
Day 12 - Your favorite funny scene - När Chris ska duscha och blir sparkad i rumpan av en uteliggare
Day 13 - A scene that makes you sad/cry - Samma som dag 9
Day 14 - A scene that makes you happy - I slutet av säsong 1. När Cassie och Sid förenas
Day 15 - A scene that makes you angry - Kanske inte precis arg, men irriterad på Cooks bitchiga stil när han vet att Freddie gillar Effy och sen "tar" henne
Day 16 - Your favorite Skins finale - Helt klart säsong 1! Med Wild World i slutet. Men om man måste välja finale av en generation. Väljer jag Generation 2, eftersom Cook ger tillbaka.
Day 17 - Your favorite Skins friendship - The Three Musketeers, Cook, Freddie och JJ, så som de var innan Effy kom
Day 18 - Your favorite Skins romance - Sid/Cassie
Day 19 - A whacky ship that you would love - Maxxie/Chris
Day 20 - Your favorite character entrance - Katie & Emily
Day 21 - Your favorite minor character G1 - No idea
Day 22 - Your favorite minor character G2 - Lara Lloyd
Day 23 - The character that is most like you - En mix av olika, både utseendemässigt och på hur de känner sig ibland. Det fick bli Cassie, Michelle, Emily och Effy
Day 24 - An episode you wish never happened - Season 2 Episode 9 Cassie / Season 4 Episode 7 Effy
Day 25 - Something that you wish happened but didn’t - Chris mamma borde ha gått upp och träffat Chris en sista gång
Day 26 - Your favorite Skins fanvid - Min egen
Day 27 - Your favorite cast picture - Vet inte varför jag gillar den här bilden mest (Generation 2)
Day 28 - Something you love about skins - Att det är brittiskt och inte censurerat, skådespelarna är i åldern de spelar och inte äldre, ja allt
Day 29 - Your favorite Skins fanfic - Har inte läst nån
Day 30 - Anything Skins related - Har sett de två första avsnitten av säsong 5, generation 3. Det är okej, men lite för "vanligt". Jag tycker Skins har varit en egen och unik serie, men här hände en uppenbar sak som redan alla amerikanska serier har i sig.


linkin park

Nu har jag kommit hem från Ringen och hämtat ut biljetter till Linkin Park. Herregud vad den här sommaren kommer bli underbar! Foo Fighters, Linkin Park och USA!
Jag älskar mitt liv!
Önskar bara att jag inte var lika borta som jag känt mig hela dagen, har träningsverk överallt och är fortfarande förkyld. Men ikväll... Då blir det awesome! Haha underbart.


skins 30 day challenge - day 29

Day 1 - Your favorite generation - Generation 1
Day 2 - Your favorite character G1 - Maxxie/Cassie
Day 3 - Your least favorite character G1 - Jal/Michelle
Day 4 - Your favorite character G2 - Emily
Day 5 - Your least favorite character G2 - No idea
Day 6 - Your favorite character overall - Maxxie/Cassie
Day 7 - Your favorite episode - Season 2 Episode 1 Tony & Maxxie
Day 8 - Your least favorite episode - Season 1 Episode 3 Jal
Day 9 - Your favorite scene - Jag tror det är den scenen när Sid börjar gråta på Tonys axel, den är så sorglig, härlig, underbar. På nåt vis. Sen gillar jag när de sjunger Wild World, men det är inte precis en scen
Day 10 - Something you hate about skins - Om det finns nåt jag hatar, är det antagligen att de är yngre än mig, annars vet jag inte
Day 11 - Your favorite quote from Skins - "What would you do if everything's so fucked up and you just don't know what to do?" - Sid "I'd stop eating until you take me to hospital." - Cassie
Day 12 - Your favorite funny scene - När Chris ska duscha och blir sparkad i rumpan av en uteliggare
Day 13 - A scene that makes you sad/cry - Samma som dag 9
Day 14 - A scene that makes you happy - I slutet av säsong 1. När Cassie och Sid förenas
Day 15 - A scene that makes you angry - Kanske inte precis arg, men irriterad på Cooks bitchiga stil när han vet att Freddie gillar Effy och sen "tar" henne
Day 16 - Your favorite Skins finale - Helt klart säsong 1! Med Wild World i slutet. Men om man måste välja finale av en generation. Väljer jag Generation 2, eftersom Cook ger tillbaka.
Day 17 - Your favorite Skins friendship - The Three Musketeers, Cook, Freddie och JJ, så som de var innan Effy kom
Day 18 - Your favorite Skins romance - Sid/Cassie
Day 19 - A whacky ship that you would love - Maxxie/Chris
Day 20 - Your favorite character entrance - Katie & Emily
Day 21 - Your favorite minor character G1 - No idea
Day 22 - Your favorite minor character G2 - Lara Lloyd
Day 23 - The character that is most like you - En mix av olika, både utseendemässigt och på hur de känner sig ibland. Det fick bli Cassie, Michelle, Emily och Effy
Day 24 - An episode you wish never happened - Season 2 Episode 9 Cassie / Season 4 Episode 7 Effy
Day 25 - Something that you wish happened but didn’t - Chris mamma borde ha gått upp och träffat Chris en sista gång
Day 26 - Your favorite Skins fanvid - Min egen
Day 27 - Your favorite cast picture - Vet inte varför jag gillar den här bilden mest (Generation 2)
Day 28 - Something you love about skins - Att det är brittiskt och inte censurerat, skådespelarna är i åldern de spelar och inte äldre, ja allt
Day 29 - Your favorite Skins fanfic - Har inte läst nån
Day 30 - Anything Skins related


tråkigt inlägg om min dag

Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg här. Förlåt! Jag har varit så himla trött hela den här veckan och jag har inte ens låtit mig vila nån dag. Så nu, denna fredag MÅSTE jag vila. Jag vill ju inte vara trött imorrn. Då ska jag och Emma mötas upp i stan för att presentshoppa. Får se hur det blir med mina få pengar jag har kvar. Och det är evigheters till nästa lön. Min syster fyller tillochmed år däremellan.
Idag har jag jobbat, tog Roslagsbanan, så det var ganska långt bort kan ni förstå. Sen nu har jag tittat på Vänner, säsong 6 tog precis slut och jag tänkte byta till säsong 7, men, nej! Den finns inte! Säkert någon vän som lånat den och jag har glömt det. Men det är väldigt jobbigt nu när jag så gärna vill se den.
Vilket problem jag har... Nej men vad finns det att skriva? Just det, ingenting!
Egentligen skulle jag gått ut idag, men blää, är för trött, vill sova nu. Plus att jag har inga pengar så det skulle inte bli lika roligt kanske? Nu laddar jag min kamera istället för jag vill ta med den imorgon.

Hejdå tråkiga inlägg! Att jag ens skrev dig.

skins 30 day challenge - day 28

Day 1 - Your favorite generation - Generation 1
Day 2 - Your favorite character G1 - Maxxie/Cassie
Day 3 - Your least favorite character G1 - Jal/Michelle
Day 4 - Your favorite character G2 - Emily
Day 5 - Your least favorite character G2 - No idea
Day 6 - Your favorite character overall - Maxxie/Cassie
Day 7 - Your favorite episode - Season 2 Episode 1 Tony & Maxxie
Day 8 - Your least favorite episode - Season 1 Episode 3 Jal
Day 9 - Your favorite scene - Jag tror det är den scenen när Sid börjar gråta på Tonys axel, den är så sorglig, härlig, underbar. På nåt vis. Sen gillar jag när de sjunger Wild World, men det är inte precis en scen
Day 10 - Something you hate about skins - Om det finns nåt jag hatar, är det antagligen att de är yngre än mig, annars vet jag inte
Day 11 - Your favorite quote from Skins - "What would you do if everything's so fucked up and you just don't know what to do?" - Sid "I'd stop eating until you take me to hospital." - Cassie
Day 12 - Your favorite funny scene - När Chris ska duscha och blir sparkad i rumpan av en uteliggare
Day 13 - A scene that makes you sad/cry - Samma som dag 9
Day 14 - A scene that makes you happy - I slutet av säsong 1. När Cassie och Sid förenas
Day 15 - A scene that makes you angry - Kanske inte precis arg, men irriterad på Cooks bitchiga stil när han vet att Freddie gillar Effy och sen "tar" henne
Day 16 - Your favorite Skins finale - Helt klart säsong 1! Med Wild World i slutet. Men om man måste välja finale av en generation. Väljer jag Generation 2, eftersom Cook ger tillbaka.
Day 17 - Your favorite Skins friendship - The Three Musketeers, Cook, Freddie och JJ, så som de var innan Effy kom
Day 18 - Your favorite Skins romance - Sid/Cassie
Day 19 - A whacky ship that you would love - Maxxie/Chris
Day 20 - Your favorite character entrance - Katie & Emily
Day 21 - Your favorite minor character G1 - No idea
Day 22 - Your favorite minor character G2 - Lara Lloyd
Day 23 - The character that is most like you - En mix av olika, både utseendemässigt och på hur de känner sig ibland. Det fick bli Cassie, Michelle, Emily och Effy
Day 24 - An episode you wish never happened - Season 2 Episode 9 Cassie / Season 4 Episode 7 Effy
Day 25 - Something that you wish happened but didn’t - Chris mamma borde ha gått upp och träffat Chris en sista gång
Day 26 - Your favorite Skins fanvid - Min egen
Day 27 - Your favorite cast picture - Vet inte varför jag gillar den här bilden mest (Generation 2)
Day 28 - Something you love about skins - Att det är brittiskt och inte censurerat, skådespelarna är i åldern de spelar och inte äldre, ja allt
Day 29 - Your favorite Skins fanfic
Day 30 - Anything Skins related


hej på er

Sitter vid mammas dator just nu. Jag orkar seriöst inte sätta på min egen och jag orkar knappt sitta upp och vara vaken. Varför ska jag envisas med att göra saker när jag vet att jag egentligen är sjuk? Eller ja, förkyld, vilket jag har varit sen i fredags för en vecka sen. Men har jobbat varje dag, förutom måndag då jag gav mig själv lite sjukledigt. Nu har jag lock i öronen och är trött. Ska kila in i mitt rum och äta resten av den goda broccolisoppan vi fick till middag, och titta på Vänner. Sen ska jag kura ihop mig under täcket och sooova.

Jag vet att ni saknat mig, men när jag orkar, bloggar jag. Just nu är min trötta sjuka vecka. Hoppas lördag med 20-årsfest blir superkul, 5 toasters. Haha, titta vad min hjärna får mig att skriva!
Åh pinsamt, eller inte.
Godnatt :)

skins 30 day challenge - day 27

Day 1 - Your favorite generation - Generation 1
Day 2 - Your favorite character G1 - Maxxie/Cassie
Day 3 - Your least favorite character G1 - Jal/Michelle
Day 4 - Your favorite character G2 - Emily
Day 5 - Your least favorite character G2 - No idea
Day 6 - Your favorite character overall - Maxxie/Cassie
Day 7 - Your favorite episode - Season 2 Episode 1 Tony & Maxxie
Day 8 - Your least favorite episode - Season 1 Episode 3 Jal
Day 9 - Your favorite scene - Jag tror det är den scenen när Sid börjar gråta på Tonys axel, den är så sorglig, härlig, underbar. På nåt vis. Sen gillar jag när de sjunger Wild World, men det är inte precis en scen
Day 10 - Something you hate about skins - Om det finns nåt jag hatar, är det antagligen att de är yngre än mig, annars vet jag inte
Day 11 - Your favorite quote from Skins - "What would you do if everything's so fucked up and you just don't know what to do?" - Sid "I'd stop eating until you take me to hospital." - Cassie
Day 12 - Your favorite funny scene - När Chris ska duscha och blir sparkad i rumpan av en uteliggare
Day 13 - A scene that makes you sad/cry - Samma som dag 9
Day 14 - A scene that makes you happy - I slutet av säsong 1. När Cassie och Sid förenas
Day 15 - A scene that makes you angry - Kanske inte precis arg, men irriterad på Cooks bitchiga stil när han vet att Freddie gillar Effy och sen "tar" henne
Day 16 - Your favorite Skins finale - Helt klart säsong 1! Med Wild World i slutet. Men om man måste välja finale av en generation. Väljer jag Generation 2, eftersom Cook ger tillbaka.
Day 17 - Your favorite Skins friendship - The Three Musketeers, Cook, Freddie och JJ, så som de var innan Effy kom
Day 18 - Your favorite Skins romance - Sid/Cassie
Day 19 - A whacky ship that you would love - Maxxie/Chris
Day 20 - Your favorite character entrance - Katie & Emily
Day 21 - Your favorite minor character G1 - No idea
Day 22 - Your favorite minor character G2 - Lara Lloyd
Day 23 - The character that is most like you - En mix av olika, både utseendemässigt och på hur de känner sig ibland. Det fick bli Cassie, Michelle, Emily och Effy
Day 24 - An episode you wish never happened - Season 2 Episode 9 Cassie / Season 4 Episode 7 Effy
Day 25 - Something that you wish happened but didn’t - Chris mamma borde ha gått upp och träffat Chris en sista gång
Day 26 - Your favorite Skins fanvid - Min egen
Day 27 - Your favorite cast picture - Vet inte varför jag gillar den här bilden mest (Generation 2):

Day 28 - Something you love about skins
Day 29 - Your favorite Skins fanfic
Day 30 - Anything Skins related


skins 30 day challenge - day 26

Day 1 - Your favorite generation - Generation 1
Day 2 - Your favorite character G1 - Maxxie/Cassie
Day 3 - Your least favorite character G1 - Jal/Michelle
Day 4 - Your favorite character G2 - Emily
Day 5 - Your least favorite character G2 - No idea
Day 6 - Your favorite character overall - Maxxie/Cassie
Day 7 - Your favorite episode - Season 2 Episode 1 Tony & Maxxie
Day 8 - Your least favorite episode - Season 1 Episode 3 Jal
Day 9 - Your favorite scene - Jag tror det är den scenen när Sid börjar gråta på Tonys axel, den är så sorglig, härlig, underbar. På nåt vis. Sen gillar jag när de sjunger Wild World, men det är inte precis en scen
Day 10 - Something you hate about skins - Om det finns nåt jag hatar, är det antagligen att de är yngre än mig, annars vet jag inte
Day 11 - Your favorite quote from Skins - "What would you do if everything's so fucked up and you just don't know what to do?" - Sid "I'd stop eating until you take me to hospital." - Cassie
Day 12 - Your favorite funny scene - När Chris ska duscha och blir sparkad i rumpan av en uteliggare
Day 13 - A scene that makes you sad/cry - Samma som dag 9
Day 14 - A scene that makes you happy - I slutet av säsong 1. När Cassie och Sid förenas
Day 15 - A scene that makes you angry - Kanske inte precis arg, men irriterad på Cooks bitchiga stil när han vet att Freddie gillar Effy och sen "tar" henne
Day 16 - Your favorite Skins finale - Helt klart säsong 1! Med Wild World i slutet. Men om man måste välja finale av en generation. Väljer jag Generation 2, eftersom Cook ger tillbaka.
Day 17 - Your favorite Skins friendship - The Three Musketeers, Cook, Freddie och JJ, så som de var innan Effy kom
Day 18 - Your favorite Skins romance - Sid/Cassie
Day 19 - A whacky ship that you would love - Maxxie/Chris
Day 20 - Your favorite character entrance - Katie & Emily
Day 21 - Your favorite minor character G1 - No idea
Day 22 - Your favorite minor character G2 - Lara Lloyd
Day 23 - The character that is most like you - En mix av olika, både utseendemässigt och på hur de känner sig ibland. Det fick bli Cassie, Michelle, Emily och Effy
Day 24 - An episode you wish never happened - Season 2 Episode 9 Cassie / Season 4 Episode 7 Effy
Day 25 - Something that you wish happened but didn’t - Chris mamma borde ha gått upp och träffat Chris en sista gång
Day 26 - Your favorite Skins fanvid - Min egen:

Day 27 - Your favorite cast picture
Day 28 - Something you love about skins
Day 29 - Your favorite Skins fanfic
Day 30 - Anything Skins related


skins 30 day challenge - day 25

Day 1 - Your favorite generation - Generation 1
Day 2 - Your favorite character G1 - Maxxie/Cassie
Day 3 - Your least favorite character G1 - Jal/Michelle
Day 4 - Your favorite character G2 - Emily
Day 5 - Your least favorite character G2 - No idea
Day 6 - Your favorite character overall - Maxxie/Cassie
Day 7 - Your favorite episode - Season 2 Episode 1 Tony & Maxxie
Day 8 - Your least favorite episode - Season 1 Episode 3 Jal
Day 9 - Your favorite scene - Jag tror det är den scenen när Sid börjar gråta på Tonys axel, den är så sorglig, härlig, underbar. På nåt vis. Sen gillar jag när de sjunger Wild World, men det är inte precis en scen
Day 10 - Something you hate about skins - Om det finns nåt jag hatar, är det antagligen att de är yngre än mig, annars vet jag inte
Day 11 - Your favorite quote from Skins - "What would you do if everything's so fucked up and you just don't know what to do?" - Sid "I'd stop eating until you take me to hospital." - Cassie
Day 12 - Your favorite funny scene - När Chris ska duscha och blir sparkad i rumpan av en uteliggare
Day 13 - A scene that makes you sad/cry - Samma som dag 9
Day 14 - A scene that makes you happy - I slutet av säsong 1. När Cassie och Sid förenas
Day 15 - A scene that makes you angry - Kanske inte precis arg, men irriterad på Cooks bitchiga stil när han vet att Freddie gillar Effy och sen "tar" henne
Day 16 - Your favorite Skins finale - Helt klart säsong 1! Med Wild World i slutet. Men om man måste välja finale av en generation. Väljer jag Generation 2, eftersom Cook ger tillbaka.
Day 17 - Your favorite Skins friendship - The Three Musketeers, Cook, Freddie och JJ, så som de var innan Effy kom
Day 18 - Your favorite Skins romance - Sid/Cassie
Day 19 - A whacky ship that you would love - Maxxie/Chris
Day 20 - Your favorite character entrance - Katie & Emily
Day 21 - Your favorite minor character G1 - No idea
Day 22 - Your favorite minor character G2 - Lara Lloyd
Day 23 - The character that is most like you - En mix av olika, både utseendemässigt och på hur de känner sig ibland. Det fick bli Cassie, Michelle, Emily och Effy
Day 24 - An episode you wish never happened - Season 2 Episode 9 Cassie / Season 4 Episode 7 Effy
Day 25 - Something that you wish happened but didn’t - Chris mamma borde ha gått upp och träffat Chris en sista gång

Day 26 - Your favorite Skins fanvid
Day 27 - Your favorite cast picture
Day 28 - Something you love about skins
Day 29 - Your favorite Skins fanfic
Day 30 - Anything Skins related


veckans blir månadens

Herregud, jag hade totalt glömt bort min "Veckans"-kategori. Jag tror det inte var så intressanta de två senaste veckorna. Men bra att jag kom på det nu, eftersom idag är en ny månad, så det får bli "Månadens" den här gången. Så... Januari månad, en månad full av händelser.


Månadens händelser:
Terrakotta-utställningen
Vänner-maraton med mig själv
Kryssningen
Baka bullar
Lockigt hår
Köpta konsertbiljetter


konsertsommar

Jag har just fått reda på att Linkin Park kommer till Sverige i sommar! Herregud, jag har längtat på det här i år! Och biljetterna släpps när som helst, jag måste köpa! Men har inte råd så får låna, usch, hatar att låna pengar!
Sen hämtade jag och Matilda ut biljetter till Foo Fighters igår. Som också kommer till sommar! Åh den här sommaren kommer bli underbar <3 Och jag fyller 20 månaden efter, herregud, underbart! <3


RSS 2.0