Toffifee och Smultronsmak

Idag var kul. Idag var det sommar. Idag var en av de bästa!
Lika kul som "bindan-dagen".
Jag mötte Mattis i Slussen typ vid två (?), sen åkte vi till Zinken för att sedan ta bussen därifrån hem till míg. Det var varmt ute! Bussen kom om åtta minuter! Så vi tog en promenad istället,
Men jag var törstig och Mattis ville ha godis så vi gick till typ Konsum o köpte Toffifee och Smultroncider typ. Sen gick vi ända vägen hem... Med några stalkers, haha, det var kul.
Hemma hade vi datan en liten stund och åkte sedan till stan och skrek åt duvor som flög i ens ansikte och bilar som körde på en.
Förlåt att jag inte skrev igår, men jag orkade inte efter Prison Break. Men idag är det Desperate Housewives och Christine!!!
Aja, Puss!

En sommarbild:
image4

ont i huvet och trött som fan!

Idag orkar jag inte skriva, har för ont i huvet och orkar bara inte, men berättar om den här dagen imorrn istället, tills vidare får ni några bilder från simple plan-konserten att beundra

PUSSstan och diss

Har inte så mycket att skriva just nu... vaknade 10, satt hemma till halv fem, åkte till stan runt fem, såg munspelsmannen. Men det gör man ju alltid i stan, så det är inte så konstigt. Hade kul med mina vänner, älskar dem verkligen. Sen fick vi reda på att några andra vänner dissa oss. Men jag orkar inte med ledsna och sura stunder, så jag ska vara glad. Livet är kort, vill inte slösa bort det.

sommaren är äntligen här!

Jadu, idag skulle jag och Henri möta Mattis i Slussen, så vi stod där i det vackra soliga vädret och väntade på hennes buss. Äntligen kom den, vi sprang efter den för att möta henne när hon klev ur bussen. Jag tittade efter henne, men såg ingenting! Såg säkert du ut då också. En i hennes klass sa att hon hade tagit bussen innan. "Men vafan!" skrek jag då. Då tänkte vi att vi kunde gå till henne och överraska henne. Men på vägen dit stod hon där och käkade på en glass! Hon hade tydligen väntat på oss vid Slussen, bara att hon stod någon annanstans än där vi stod (fast vi var i och för sig långt bortifrån där bussarna går).

Det var inte mer med det, resten av dagen var vi ute och promenerade och snackade om killar och typiskt tjejsnack...

Mens!

Idag var jag i skolan och bla bla bla... inget kul och vettigt att berätta om det. Jag följde sedan Henri till Liljeholmen och efter det åkte vi hem till mig. Mattis var ju sjuk igen också...

Där hemma var min syster och hennes kompis. Vi satt och solade på balkongen typ hela dan. För att göra stunden ännu roligare tänkte vi skämta med alla små människor som går vid gatan under balkongen...

Så vi tog en binda och målade den röd, vilken färg annars? Vi fyllde den också med lite ketchup och O'boy. Från balkongen kastade vi ner den och såg hur folk reagerade, men reaktionerna var inte de bästa. Istället tog vi en tampong som vi doppade i en röd röra. Vi knöt fast den i en tråd och hissade ner den till marken och lät den "hoppa" där. Det kanske låter äckligt, men det var jävligt kul, en av de roligaste sakerna på länge!

Ha det bra!

Välkommen

Jag kanske är lite sen med allt. Eller är jag det? Hur som helst tänkte jag skaffa en blogg nu och jag får redan damp på allt här. Det är tredje gången jag skriver exakt samma sak, TREDJE GÅNGEN! Jag fattar inte varför mina inlägg bara försvinner så där! Nu blev jag sur!

Aja, den här bloggen är om mig, Freja. Jag kommer posta inlägg några gånger i veckan... hoppas jag. Jag har inte all tid i världen. Men mitt liv kan vara intressant ibland. Inlägg om intressanta saker kommer att läggas upp varje gång något intressant händer. Det är bara att checka min blogg lite då och då. 

Aja, nu orkar jag inte skriva mer så här kommer en bild på mig istället:
Syftet med denna blogg är inte att få flest läsare utan bara för nöjes skull

RSS 2.0