fest hos tess, fast mest innan

Eko eko! Här var det tomt, kanske dags att blogga?!
I lördags firade vi Therése som fyllde 21 år. Det skulle börja med en grillning vid Gömmaren i Huddinge. Och att hitta dit var inte lätt! Jag och Madde fick åka i Erikas lilla bubbla medan Jessica och Fredrik blev skjutsade dit. När vi väl hittade sjön parkerade Erika bilen och Fredrik och Jessica släpptes av. Vi gick in i skogen mot sjön.. Tomt! Var var alla? Jo det var några som grillade lite längde bort. Så vi var tvugna att gå igenom myror och kvistar för att ta oss dit! Och när vi äntligen var där upptäckte vi att.. Det var inte dem! Vi ringde och frågade och blickade efter några som grillade. Till slut hittade vi dom, på andra sidan sjön! Titta bara på bilden hur långt bort de var:


Ser ni träden på andra sidan? Där satt de... Så då blev det panik, eftersom Jessica och Fredriks skjuts hade åkt, och Erikas lilla bil fick inte plats med alla! Så vi fick tränga in oss i bilen. Och köra kurviga vägar och för en jättebrant och svängd uppförsbacke. Bilen kunde inte ta sig upp först, så Erika backade för att ta sats, och det var så läskigt! Tänk om vi skulle glida bakåt! Fast vi lyckades! Och var kom vi då, om inte på någon annans tomt! Så vi tog den andra vägen, vilket också var någons tomt! Att hitta våra vänner var omöjligt. Till slut åkte vi hem till Jessica och grillade vårt kött, så vi kom senare till festen istället. Men resan dit var äventyrlig och spännande!


Så här satt vi i bilen.

 
Hela gängets mobiler, hemma hos Jessica. Unika eller vadå?

Och bilder från festen med sommartema som var rolig kommer här:
Tack för en underbar lördag Therése! Och grattis igen (i efterskott!!)


Kommentarer
Postat av: Emma

Men Freja då :P Jag minns allt fast jag drack så fort att jag var tvungen att börja dricka bara läsk typ vid tolvslaget haahhah

2012-05-23 @ 18:39:24
URL: http://sodakitten.blogg.se/
Postat av: Therése

Tack själv Frejis :-D <3

2012-05-30 @ 09:38:15

Kommentera något? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Vad vill du säga:

Trackback
RSS 2.0