i fredags

I helgen, eller ja i fredags, då det var 11/11-11, så sa jag ju att vi skulle ut på krogen! Och så blev det! Jag åkte hem från jobbet, jag och en kollega sprang så fort vi kunde till bussen som var för tidig, haha.
Jag fixade mig när jag kom hem vid halv sex. Sen åt jag, bla bla. Efter en stund kom Emma!
Åh det är så kul, för vi är typ helt höga med varandra, direkt när vi träffades började vi skrika och var superpigga. Haha, jag älskar oss :)
Vi förade hos mig, jag shottade tydligen själv. Sen gick vi till Hellströms där Jessica, Erika, Therese, Fredrik, Mickan och Madde väntade. Det var så underbart att säga hej, för alla var så glada och vi ba "Heeeej!!". Haha åh... <3
Vi var där och dansade och drack och köpte drinkar av Jacob Black-killen (om ni varit på Hellströms vet ni vem jag menar). Sen pratade vi med ett annat gäng killar, och stod kvar efter att de hade stängt. Lamporna var liksom tända och till slut fick vakterna be oss att gå ut. Då ställde vi oss utanför istället. Sen ville vissa vidare och äta, men jag och en av killarna ville vidare till en krog. Jag och han kallade oss för Rödluvan och Grönluvan, med tanke på våra jackor. Haha. Jaja, det blev i alla fall inte så, för tydligen stänger allt på Söder klockan ett, förutom Oj oj oj, som kostade 100 kronor... Men kvällen var underbar!

 
Jag ser helt bekymrad ut på den första bilden! Emmas och mina drinkar under förandet, andra bilden.


Idag fyller min bestis år!!! GRATTIS MATILDA! <3<3


Kommentarer
Postat av: emma

Hahah ja, vi blir typ höga XD haaha ;D...

2011-11-15 @ 18:01:00
URL: http://lecinema.blogg.se/
Postat av: emma

Ja :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D !!! haha

2011-11-15 @ 21:02:49
URL: http://lecinema.blogg.se/

Kommentera något? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Vad vill du säga:

Trackback
RSS 2.0