the forbidden journey

                                                     
Ååååh, jag drömde att jag var i USA! Jag och min familj bodde i ett hus som låg granne med Harry Potter-land! Det är nog den bästa drömmen jag har haft någonsin! Precis utanför vår veranda åkte "The flight of the Hippogriff", en berg- och dalbana med en hippogriff. Sen lite längre bort låg kvasten (Gröna Lunds kvasten), lite random, men den passar faktiskt in på Harry Potter-land. Pappa köpte ett åkband till mig så jag fick åka allt jag ville. Men vi skulle tyvärr åka in till Washington DC (varför vet jag inte). Så jag fick inte åka hur länge jag ville, jag hann med att åka Kvasten och Hippogriffen, det var jättekul, sen rymde jag för att åka "Harry Potter and the forbidden journey", som åker in i Hogwarts.
När jag kom fram dit hade allt stängt eftersom det var sent eller något, jag vet inte. Men då kom Filch (vaktmästare på Hogwarts i Harry Potter) dit för att öppna åkattraktionen för bara mig. Jag pratade svenska med honom, vilket var konstigt, men han sa att han hade lärt sig svenska. När jag kom in genom dörren tog det jättelång tid att komma fram, man fick gå igenom massa tunnlar och så. Till slut var jag framme, då skulle man hoppa på lösa stenar så man inte ramlade ner i lavan. Man skulle hoppa fram till målet som tog mig vidare till nästa ställe. Precis innan jag var framme höll jag på att ramla, då försvann allt och var bara gräs. Filch sa att det var en illusion och att det skulle vara så.
Sen helt plötsligt var jag i Washington med min syster och träffade massa människor som vi pratade engelska med. Jag kommer ihåg att jag nämnde Yay May och sa att jag älskar att titta på Ellen Show. Sen hade jag en jätteful pojkvän som var ett huvud kortare än mig och alla amerikanska tjejer var avundsjuka på mig.
Random dröm, men allt var så härligt och Harry Potter och åh <3

 


Kommentarer
Postat av: Tonja

VILL ÅKA NU NU NU!!!

Sv: HAHA aa :D

2010-09-22 @ 14:05:54
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.Var gärna med & tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt..Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-09-22 @ 14:09:26
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera något? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Vad vill du säga:

Trackback
RSS 2.0