STUDENTSKIVA OF DOOM!

Så igår var min studentskiva! Har sett fram emot den sedan september förra året! Den var så j*vla lyckad!!! Allt var kul under kvällen, trots en liten pistololycka... Den deppade inte precis ner mig. Allt var bra. Temat var Cowboys och indianer. Och ni kan ju se vad jag var: Cowboy!Det började med att jag och M gick dit från Zinkensdamm. Vi gick nerför Skinnarviksberget (jag hade klackar), det var lite svårt. Båda hade shorts och en man sa att våra ben var snygga, ew! Vi kom in, fick en välkomstdrink och satte oss sedan vid borden. Då fick vi prosciutto till förrätt. Det var jättegott! Jag tog lite vitt vin också. Två och ett halvt glas blev det. Oj. Kyckling till varmrätt och chokladmousse till efterrätt.
Vi gjorde den där sången: Lambo, man skrek att nån skulle upp på bordet så skulle den supa sitt glas och sjunga tjofaderittan Lambo. När jag fick min "Klassens..." skulle jag tydligen göra Lambon. Men det var kul! Jag blev förresten Klassens fjortis (??) haha.
Stämningen var härlig hela kvällen och jag var jätteglad, tänker inte säga hur mycket jag drack, men det blev några drinkar. Åh jag vill nästan tillbaka. Får tagga som fan till slutskivan den åttonde juni...

Puss på er ! :D


Kommentarer
Postat av: jhani

ja verkligen, :) det ska bli kul och se hur fina alla treor är =)

2010-05-27 @ 09:11:14
URL: http://jjhanii.blogg.se/
Postat av: Karin

yes det var fint:)

hoppas du får en fin torsdag!!

2010-05-27 @ 09:41:01
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: PAUSE

looovelyyy

2010-05-27 @ 14:17:51
URL: http://www.nattstad.se/pause
Postat av: emma

Sköna bilder :DKolla gärna in mina två nya covers på bloggen och tyck till :) kram

2010-05-27 @ 19:57:19
URL: http://emzgoesmusic.blogg.se/
Postat av: emma

hahhhha ja vet :O XDcowboy :D

2010-05-29 @ 22:01:42
URL: http://lecinema.blogg.se/

Kommentera något? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Vad vill du säga:

Trackback
RSS 2.0