party with rockstars




Ikväll var jag och Emma på Harry B James där Robin Bengtsson från Idol 2008 skulle spela med sitt band. Vi kom dit ungefär nio och satte oss i den mysiga baren. Vakterna var fett roliga och skämtade med oss, haha. Sen köpte vi en Bacardi Breezer var och lyssnade på soundchecken till Robin. Efter någon halvtimme började förbandet. De var faktiskt ganska bra, lite min musiksmak.
Sen kom Robin och spelade, han var jättesöt och spelade sina låtar. När han gick ner från scenen fick jag en kram av honom. Efter det trodde jag att han skulle åka hem eller vidare. Men tydligen stannade han på baren för att ta några öl. När jag tittade mot honom för att fråga om bild såg jag att han stod bredvid ingen mindre än Robin Ericsson! Också från Idol 2008. Så vi gick fram och skulle fråga om bild med dem. Jag blev typ helt galen och "det är Robin Ericsson, det är Robin Ericsson".
Vi stod vid DJ-båset med Ericsson eftersom Bengtsson skulle gå och göra nåt så han skulle snart komma tillbaka. Vi pratade lite med honom och jag nämnde att jag röstade på honom i Idol. Eftersom musiken var så hög så skrek man i varandras öron. Och gud vad härligt att säga att Robin Ericsson har skrikit i mitt öra! Han andades i det! Haha. När det kom låtar han visste om började han sjunga dem med oss och typ dansa med. Fan va kul! Så man kan säga att vi festade med honom. Han skrek tillochmed till oss "Jag älskar er!".
Men än är det inte slut! Vi satte oss vid ett bord med stolar och en bänk och pratade. Senare kom Robin Ericsson och presenterade sin lillebror Mats för oss så de båda syskonen Ericsson satte sig vid vårt bord och snackade. Mest om allmänna grejer och så... Innan dess såg jag någon som jag kände igen asmycket! Jag trodde det var någon från Idol. Så jag frågade Robin och han gick fram till honom. När han kom till oss sa han att han hette Elias och då kom jag ihåg honom. Han satte sig bredvid oss och började också snacka om allmänna grejer. Alla vet väl vid det här laget vilken skola vi går på... Men det gör inget, särskilt inte om de har varit med i Idol!
Därefter hände det inte så mycket värt att berätta, vi lyssnade mest på musiken och satt och pratade / stod och halvdansade. Robin Ericsson satt och spelade på "casino-spel" och blev "lite" drunk... Hehe, men det är alltid kul att dricka med idoler.
Senare stod vi på dansgolvet och öh... dansade? I typ 30 sekunder tills en kille kom fram till oss och frågade om vi ville sitta med han och hans kompisar. Så vi joinade dem. De bjöd på en öl var. Även Elias bjöd på öl tidigare, jag har druckit ur Idol-Elias' ölglas!!! De vi satt med pratade också och vissa av dem var typ medlemmar i Robin Bengtssons band. Coolt. Så Robin kom fram till vårt bord för att säga hejdå till sina vänner som vi satt med. Efter att Robin gått kom en man fram och sa att han jobbade på Merion Music. Alltså åt Robin.
När det var dags för oss att gå så sa vi hejdå till Merion etc. och gick mot utgången där Robin Ericsson och Elias satt med några kompisar. Jag ville säga hejdå men orkade inte få deras uppmärksamhet för att göra det eftersom de såg upptagna ut. Men precis innan vi gick förbi ställde båda sig upp och sa hej till oss. De sträckte ut armarna för att krama oss. Och när jag kramade Robin började han gunga åt sidorna som en slowdance. Vi sa att vi skulle gå och de var lite förvånade. Så vi kramade dem hejdå och gick ut från min livs bästa måndag! <3







Kommentarer
Postat av: Karin

niice:)

2009-11-10 @ 16:13:16
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: HENRI

FI FAN VA AWSOME!!!!

2009-11-12 @ 21:29:57

Kommentera något? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Vad vill du säga:

Trackback
RSS 2.0