vecka 30

Nu har jag varit lite frånvarande. Min födelsedag var jättekul, vi var 13 pers där. Mina föräldrar och deras respektive, och deras barn, mina syskon och Emma och Matilda, två av mina bästa kompisar.
Jag fick massa härliga presenter från alla. Resten av veckan jobbade jag på posten. Och igår drog jag ut med Jessica, Emma, Mickan, Madde och Bella. Det var jätteroligt, så idag när jag vaknade var jag lite full, nu har jag precis ätit sushi. Så jag tittar på Desperate Housewives, säsong 3, som jag fick i present. Har också packat inför Rättvik nästa vecka. Eller ja, allt ligger på sängen, måste hitta en väska som allt får plats i, jag packar alltid för mycket kläder... Nästa vecka blir säkert underbar!
En bild på mig från igår:

bara för att jag kan

Grattis! Till mig, jag är så självgod... Haha, nej men idag fyller jag ju år. Och inte bara som vanligt, utan jag fyller 20 år! Och jag har varit i Västerhaninge och Systembolaget för att köpa mig en whiskey, bara för att jag kan. Det var det första jag gjorde efter frukosten. Det var så underbart! När jag skulle betala frågade han i kassan om leg, kollade på sin klocka och sa sedan: grattis.
















Japp, det var bilder på mig och min whiskey, lönen som kom idag gjorde det ju inte sämre, så jag valde den stora flaskan.


last day

Ta en noggrann titt på dessa bilder, detta är min sista dag som 19 år, som tonåring! Nu får jag sluta larva mig och bli seriös (like that's gonna happen).



peace out
ses när jag är 20! :D <3


himlen öppnade sig

Igår på kvällen vid niotiden kanske, bestämde jag och syster för att ta oss en cykeltur till Karlslundplan, som ligger en bit härifrån, det är den sista hållplatsen i Årsta Havsbad. Tog tunt 10 minuter att cykla dit kanske, inte så långt. När vi vände kom små droppar från himlen lite snabbt så där. Så jag skrek ut: Det regnar (haha tönt jag är som skriker), så vi cyklade hemåt, och en minut senare bara öste det ner och det kändes som det var mil hem. Det tog så lång tid och regnet gjorde att vi inte såg var vi cyklade, vi blev helt genomdränkta. Det kändes precis som om jag hade hoppat i vattnet med kläderna på. Mina converse var dyngsura och fortfarande blöta idag. Men det var lite konstigt roligt, kändes som en film eller något. Så vi tog bild på det sen:


Blöt i håret, kläderna blev också blöta och jag hade lånat systers andra tjocktröja som det bara rann av när man vred ur vattnet...


Blöta tjejer...


ofixad

Hej. Öh, idag har jag cyklat till Västerhaninge och handlat med pappa. Det är jättehärligt väder ute, eller då var det soligt och varmt, nu är det nåt moln över oss. Men det är somrigt och härligt. När vi kom tillbaka från cykelturen så gick vi direkt ner till stranden och hoppade i vattnet. Åh vad härligt det var, det var första gången för iår som jag badade på "lilla stranden", annars har jag mest badat i Medelhavet iår. Jaja, jag är lite avis på vissa som åker till Turkiet idag, och jag fick ju inte ledigt, annars skulle jag också åkt dit med Josefin.
På måndag fyller jag år, 20 år! Hoppas det blir en extremt bra födelsedag. Jag skulle gärna bjuda lite vänner till landet då, men alla jobbar säkert tidigt dan efter och jag slutar sent så kommer komma fram dit vid åtta på kvällen typ. Får väl ta och fråga några :)
Nu sitter jag som rubriken säger, ofixad, och letar recept på mat jag vill ha på min födelsedag, men är mätt så har inte så bra matfantasi... Har ni något förslag?


 
Ofixad i köket på landet :)


the big apple?

Ååh jag ska alltid trycka fel lösenord när jag ska logga in här! Haha slarvig som jag är.
Idag har jag i alla fall tvättat i tvättstugan och jobbat. Haha, sen efter jobbet åkte jag till landet, så nu sitter jag här :) Är excited eftersom min familj kanske ska till New York i December. Jag vill verkligen dit! Men grejen är att jag vill fira nyår här hemma med alla mina vänner, det är alltid så roliga och lyckade fester, jag saknar alltid er när jag inte träffas under helgen.
Men om drygt en vecka ska vi åka och ha det underbart i Rättvik :D Glad.


Skulle det inte vara härligt att åka hit?


well i have

Rons min slår allt

letar stugor

Sitter hemma själv på min systers dator, höhö. Nej men vet inte vad jag ska skriva. Tittar (har i bakgrunden) på Family Guy. Idag har jag jobbat, men fick tyvärr inte ledigt nästa vecka, annars skulle jag och Josefin bokat resa till Turkiet, men nu blir det inte så. Jaja, bättre för plånboken :)
Så nu kollar jag lite om det skulle finnas stugor att hyra i Rättvik vecka 31, eftersom vi är i brist på boende där, jag och mina vänner, vet någon något? Skulle vara skitsnällt, vi betalar. Jaja, det löser sig (hoppas jag!!!), har sett fram emot det jättelänge.
Mer var det inte, väntar just nu på Matilda, hon ska komma snart.
Bye

älskade landet

Ett till inlägg direkt efter, haha. Jag tog lite bilder på landet i webbkameran för er som är intresserade? Haha, kul att jag är med i alla bilder, men orkar inte ha bilder på bara landet, då kunde jag lika gärna ta med vanlig kamera... Here it goes:


Jag i hängmattan.


Stora stugan i bakgrunden, oj hängmattan har varit med om mycket...


Stugan jag och min syster sover i ligger precis bakom stora stugan.


Grinden och staketet. Det är nymålat staket, såg det första gången igår när jag kom.


now dance fucker dance

Goder morgon! Nu sitter jag i sängen på landet. Jag trodde inte vi hade internet här, men tydligen så har vi en sån här mobilgrejs. Haha, men det är inte lika snabbt som hemma. Fast ganska bra att vi har det, för då kan jag ju blogga :D Nu blir ni glada va!
Igår åkte jag ju hit som jag skrev, så när jag kom fram skulle vi bada, fast framme vid stranden blåste det kallt så det var bara min lillebror som badade. Modigt av han! Han som alltid varit en liten badkruka innan. Sen började jag att läsa Harry Potter och den flammande bägaren (nummer 4) för mina småsyskon. Åh det var så längesen jag läste HP för de och det var så bra! Ikväll blir det så igen.
Idag ska jag jobba som vanligt. Börjar tre och går härifrån vid ett. Och så ska det bli hela den här veckan, pendla mellan landet och jobbet. Jaja, jag får mycket musik av det, och musik är underbart. Hörde en gammal låt som jag älskade för nåt år sen på radio imorse: The Offspring - You're gonna go far kid. Åh underbar känsla fick jag av det.


The Offspring - You're gonna go far kid


utehelg

Åh här kommer inlägg om min helg. Nu är det söndag och jag ska snart bege mig till pendeltåget för att åka till landet, saknar det så mycket, har inte varit där på två veckor! Jaja, min helg:
*
Fredag: Jag var ute med Josefin. Först var vi hemma hos hennes kompisar på Söder så det var ganska nära hemifrån. Det var jag, Josefin, hennes två kompisar, Sandra och Sofie, Jossans granne Sebastian och hans två vänner Steven och Magnus. Okej tror jag fick alla namn rätt nu. Hennes granne bodde i Norge men kom härifrån så han kunde svenska, men Magnus var norsk och Steven från USA, så under den kvällen pratade man bara engelska hela tiden. Och när man var själv med en svensk pratade man ändå engelska, haha.
Jaja, vi var där på söder och förade i alla fall. Vid elva-tolv tiden drog vi vidare till Sommar, som jag bara har varit på en gång för ett år sen, kommer fortfarande inte ihåg hur man kommer dit... Vi var där, satt ute och det började regna, men vi satt kvar och bla bla bla. Haha, jag vet faktiskt inte riktigt mycket som hände där, bara att vi tappade bort varandra ganska ofta.
Efter det åkte vi tillbaka till Söder, fast vi sov hos mig eftersom jag har 100 sängar hemma... Alla sov inte här, jaja. På morgonen dan efter, eller ja, igår, blev vi skjutsade till Josefin av killarna eftersom, ja, de var som sagt grannar. Så jag och Josefin åt frukost hos henne, typ två timmar efter att vi vaknat. Sen åkte jag hem för att gå ut på lördagen igen...
*
Jag på Jessicas mysiga balkong.
*
Lördag: Jag och Emma möttes i Gullmars och åkte till Jessica för att föra. Jag var fortfarande lite, hehe, darrig (?) av dagen innan, men jag drack ändå, fast det var värt. För nu är jag i alla fall inte alls bakis. Vi gjorde drickspel, dels 13 som jag lärde mig i fredags och sen ölspelet. Haha, det var jätteroligt för Jessica hade laddat ner en app på sin iPhone med "Jag har aldrig..."-frågor. Åh jag älskar såna spel med vänner.
Vi drog i alla fall vidare till The Bridge den här gången där vi träffade Jennifer och Christoffer. När vi satt ute, jag och Jessica, kom det fram två killar och frågade om de fick sitta vid oss, och när jag sa att jag heter Freja, svarade han: Visste du att det finns en dag uppkallad efter dig? Haha, lite kul att fler vet att Fredag står för Frejas dag :)
*
Jag och Emma vid toaletterna på The Bridge.
*
Men det var jättekul båda dagarna, jag älskar verkligen er och att vara med er! (Mina vänner) Tack för rolig helg. Nu ska jag iväg till landet, saknar också min familj som jag älskar ♥

sjungande toalettrulle

Hahahaha, för två veckor sen hade jag och Matilda tråkigt, och plötsligt började hon rita ett ansikte på min toarulle och vi fick fram den här underbara videon! Alla jag visat den för har skrattat, och jag skrattar fortfarande:


Toalettrulle sjunger Shake It - Metro Station

Annars sitter jag nu och tittar på 7th Heaven och ska åka till jobbet vid två, men måste äta lunch innan, ska nog in till NK och se Harry Potter-kostymerna, annars gör jag det på lördag, jag måste!


frankrike dag 4/5

De sista dagarna kommer här då...






Vi köpte macarons på ett litet bageri


Nyduschad efter stranden, mycket fräknar har jag fått


Rolig


Ryska katedralen tog vi ett besök vid, den låg på andra sidan tågstationen


Smurfgodis


Vet inte varför de tog Fredriks efternamn och mitt förnamn, så jag fick heta Freja Svensson i helgen


Den lilla läskiga hissen


Crêpe


Sista kvällen


Karusell lite random


Le Negresco, ett jättestort hotell vid vattnet


Sista frukosten på hotellet


Jag köpte macarons på flygplatsen också


Konstig och läskig handbil vid flygplatsen i Düsseldorf när vi mellanlandade


Mediamarktautomat i Tyskland

SLUT,
ja det där var resan till Frankrike. Det var jättehärligt och varmt där och jag gillade att bada i Medelhavet, vill åka utomlands snart igen! Fast ska ju till London i September med Emma. Ha det bäst, tjosan hejsan!


frankrike dag 3

Fortsättning på Frankrike... Idag åkte vi till Monaco


Vi åkte en timmes buss till Monaco, det kostade 1 euro


En liten tunnel för att ta sig ner i Monaco, sen fick jag reda på att den var full av spindlar...


Stranden i Monaco




Fin bakgrund, jag skulle visa Fredrik att jag kunde le på bilder, hehe


Fin Monaco


Jag med mitt vatten i en hiss upp i Monaco, vatten var det enda jag drack där, förutom alkoholdrinkarna...


Fredrik och hans vatten


Det var så coolt, man kände sig så liten


Casino Monte Carlo, fast man måste vara 23 år på Casino tror jag...


Fancy bilar utanför casinot


Hemma på hotellet köpte vi snacks, inklusive Haribosmurfar


Jag tar bilder på Fredrik med hans kamera och han tar bilder på mig med min kamera




Mojito och Mojito Fraise, den utan fraise var godast

Ett inlägg till med bilder får det bli.


frankrike dag 2

Fortsättning på bilder i Frankrike


Fina palmer utanför fönstret


Fin kyrkgrejs




Redo för stranden


Sverigeavenyn


Det fanns en gata full med märkesaffärer, Chanel, Louis Vuitton, Armani etc etc


Vi satte oss vid stranden efter en promenad och mina lår blev röda av det, men nu är det brunt :)


Fint, Promenade de Anglais (?)


Drinkar vi köpte och inte ens behövde visa leg för i mataffären


Jag blev röd om kinderna också


Lite brunare


Jämföra brännan, det röda på Fredrik blev sen jättebrunt, jag såg blek ut...


Vykort




I korridoren, på väg ut igen


Den pyttelilla och läskiga hissen


Jag tog en Sex on the beach


Och Fredrik en Red bull vodka, det var jättemycket alkohol i drinkarna så man blev påverkad av bara en...

Det var dag två, lägger ännu mer i nästa inlägg


frankrike dag 1

Nu ska jag äntligen lägga in lite bilder från Frankrike, så var beredd på tusen bilder här :)


Vi flög med SAS dit


Jag ville åka den här, men inte Fredrik...


Le beach, haha




Vi ville köpa äpplen, så det blev Granny Smith


Jag och Fredrik










Det fanns moderna spårvagnar där


Ett stort köpcentrum




Fula roliga gubbar på ett torg, de lyste olika färger på kvällen


Första kvällen åt vi middag på en restaurang, jag tog pizza


Vi hade en rosa ros på vårt bord när de andra hade röda




Efterrätten blev sorbet, den var jättegod!

Mer bilder i nästa inlägg, annars blir det så mycket


just around the corner

I thought I saw you in my head
How'd you slip away again?
Where'd you go?
Where'd you go?
I came so close so many times,
Even almost lost my mind, trying to find you, trying to find you.
How could this city feels so lonely?
It's hard to believe when people tell me

Don't give up when it all comes down
Only things that you lost are found
Just around the corner, just around the corner
When you don't think you can take no more
You might find what you're searching for

Just around the corner, just around the corner
It's just around the corner, yeah.
It's just around the corner

If I knew where you are somehow, I'd be running there right now
No matter how far, no matter how far
This would be easier if only
I could believe what people tell me

Don't give up when it all comes down
Only things that you lost are found
Just around the corner, just around the corner
When you don't think you can take no more
You might find what you're searching for
Just around the corner
It's just around the corner, yeah.
It's just around the corner, yeah.
Just around the corner

I swear the stars look like they`re crying
Waiting for Love can feel like dying

Don't give up when it all comes down
Only things that you lost are found
Just around the corner, just around the corner
When you don't think you can take no more
You might find what you're searching for
Just around the corner
It's just around the corner, yeah.
Just around the corner
It's just around the corner, yeah.
Just around the corner
It's just around the corner



Simple Plan - Just Around The Corner ♥


inatt inatt inatt!

Åh nu blev jag excited! Om en timme är jag säkert på biografen med min bestis Matilda. Och väntar väntar väntar på att Harry Potter ska börja. Åh äntligen får vi se allt, jag dör <3. Men sen när allt är slut kommer jag gråta och vill inte att allt verkligen ska vara slut. Åååh! "It's an end of an era", "end of my childhood", och allt som alla säger. Jag håller med. Men det ska inte slut här. Generationer framåt kommer läsa böckerna, se filmerna och älska dem lika mycket som jag gör. Nej nu blir jag nervös. Om kanske 45 minuter går jag hemifrån till bion som börjar 23.59. Aaaah! Här kommer den episka trailern igen för er som missat:


Harry Potter and the Deathly Hallows part 2


thai cube

Hej! Nu är jag hemma igen efter jobbet. Vädret i Sverige är konstigt, nyss ösregnade det, nu är det sol... Jaja. Jag sitter i köket och dör av magont. Men får hoppas att Ibumetinen kickar in snart då. Jag väntar på min mat i micron. Det var Matilda som tipsade mig om en Thai Cube, får väl se om det blir gott :) Det låter i alla fall skitgott!
Inatt ska jag se sista Harry Potter!!! Sorgligt och roligt och sorgligt...


harry potter livestream

Goder natter. Eller något liknande. Jag sitter här mitt i natten och tittar på en livestream av New York galapremiären av Harry Potter 7, del 2. Eller inte en, snarare tre. Sätter på ljudet på den som ser intressantast ut. Åh jag vill ju inte missa nåt! Imorgon vid den här tiden är jag väl på väg till bion för att se filmen!!! Aaah, nu blir jag ledsen, sen kommer allt vara slut :(. Nej jag ska se filmen hundra gånger... Kanske tillochmed i London!




Haha, man ser den till höger (Popsugar) i bakgrunden på den till vänster

Puss och godnatt <3


första dagen

Hej hej! Första dagen efter Frankrike! Och jag kom precis hem från jobbet. Men Frankrike var underbart. Åh jag vill tillbaka, till ledighet, Medelhavet, vänner (en) och värme. Okej det är inte kallt här nu, men det var soligare där...
Jaja, jag är tydligen hemma själv och jag har ingen mat, så jag äter på min Toffifee som jag köpte i Düsseldorf, och Toblerone som jag köpte i Nice. Bilder från Frankrike ska läggas upp, de måste bara godkännas av Fredrik först, men nu har han ingen dator, så vet inte när det blir. Hoppas inte om alltför lång tid.
Puss.

 
Jag är så töntig på bilderna jag vet...


packning och tvättning. och film

Hej hej, just nu gör jag ingenting. Haha nu ljuger jag. Jag tittar faktiskt på Harry Potter and the Deathly Hallows part I inför del två nästa vecka, samtidigt som jag tvättar kläder i tvättstugan. Fast nu är de i fasen torka. Jag har packat och köpt en fin resväska idag. Vänta lite, ska hämta kameran och ta kort på allt. Så blir inlägget lite roligare :)
Imorgon lämnar jag Stockholm Central med Arlanda Express klockan 6. Så så tidigt som 8.40 lyfter planet mot Nice! Det ska bli nice. Haha, rolig jag var där...
Kläderna på ena sidan...
...och resten på andra sidan.
Och så här ser väskan ut. Bilden gör inte rättvisa mot färgerna.
Både handbaggage och check-inbaggage. Och så blågult band som känneteckning för väskan.

Det här kan vara mitt sista inlägg för denna vecka dårå, så
Puss och au revoir!

blommig klänning

Hej allihopa! Jag är fortfarande kvar ute på Kråkis. Men ikväll åker jag hem till stan igen. Jag tänkte då visa vad jag har på mig denna soliga (hum hum) dag. Nej men jag tycker faktiskt klänningen gör hela dagen lite somrigare. Men det är ju i alla fall ganska varmt ute, det kan vi vara glada för.

Blommig klänning köpt på Gina Tricot år 2009. Den har ett hål där bak. Haha, men jag gillar den :)

harry potter friday

Haha random Hillywood Show har gjort en Harry Potter och dödsrelikerna-parodi.


Harry Potter Friday Parody by The Hillywood Show


bildisar

Hej! Nu ska jag visa bilder hihi, hejdå. Jag är konstigt glad den här helgen.

 
Jag och en spegel i bilen.


Jag på Gröna Lund igår.



I bilen på väg hit, tagen för kanske en timme sen. Utan smink, Lovisa tycker jag ser somrig ut :)


jag har köpt en väska

Igår var det kul på Gröna Lund. Och det var så varmt så kunde inte ha min jeansjacka på mig. Men nu är det lite svalare. Fast jag kör på klänning och shorts ändå. Efter igår var jag ute med Matilda och det var mysigt, vi tog en nattpromenad på söder.
Nu ska jag visa den fina väskan jag köpte på Accent i Huddinge Centrum. Eller min mamma köpte till mig, tack mamma <3

 
 

I nästa inlägg ska jag lägga lite bilder.


grönis

Nu ska jag iväg till Grönan med Therese och Fredrik. Denna outfit som jag köpte för några dagar sen kör jag på för det är typ 25 grader i skuggan annars dör jag :)

Puss och ha det bra alla där ute.

juli månad

Anledningen till dålig uppdatering är för att hela juli är uppbokad för mig. Så här ser min kalender ut:

fre 1 juli: Jobbar, sen till landet. På kvällen träffa Matilda.
lör 2 juli: Gröna Lund, sen utgång efteråt.
sön 3 juli: Åka till Kråkhoppet (mammas kille)
mån 4 juli: Kråkhoppet, sen hem.
tis 5 juli: Packa allt jag har typ, tvättstuga och planera resan.
ons 6 juli: Vakna det tidigaste ever, sen möta Fredrik i stan klockan 6, planet mot Frankrike lyfter 8.40.
tors 7 juli: Frankrike.
fre 8 juli: Frankrike.
lör 9 juli: Frankrike.
sön 10 juli: Frankrike. Hemresa.
mån 11 juli: Jobba på Posten på eftermiddagen.
tis 12 juli: Jobba på Posten. Harry Potter på bio midnattsvisning!
ons 13 juli: Jobba på Posten.
tors 14 juli: Jobba på Posten.
frej 15 juli: Jobba på Posten.
lör 16 juli:
sön 17 juli:
mån 18 juli: Jobba på Posten.
tis 19 juli: Jobba på Posten.
ons 20 juli: Jobba på Posten.
tors 21 juli: Jobba på Posten.
fre 22 juli: Jobba på Posten.
lör 23 juli:
sön 24 juli:
mån 25 juli: Jobba på Posten. FYLLER 20 ÅR!
tis 26 juli: Jobba på Posten.
ons 27 juli: Jobba på Posten.
tors 28 juli: Jobba på Posten.
fre 29 juli: Jobba på Posten.
lör 30 juli: Åker till Rättvik med massa vänner.
sön 31 juli: Rättvik fram till 6e augusti.

(De två helgerna 16-17 och 23-24 är mina enda lediga dagar den här månaden. Jag tänkte även vara på landet dagarna jag jobbar på posten. Och helgerna. Om inte människor vill gå ut med mig.)
Så därför får ni vara beredda på denna dåliga uppdatering den här månaden. Men jag lovar att försöka uppdatera så ofta jag kan. Se det positivt, efter så mycket planering blir det mycket inlägg om det nästa månad? ;)
Puss

RSS 2.0