kryssning ikväll

Jag och mina vänner har pratat i flera månader om en kryssning, men det har aldrig blivit av, men ikväll, äntligen ska vi åka ut! Synd bara att just idag mår jag dåligt, men ska peppa på kryssningen ändå, jag vill inte missa det den här lediga veckan!


Jag måste dansa på dansmattan med Emma igen!



löning är farligt men shopping är kul

I fredags fick jag lön, och det ska jag säga, är inte bra för mig när jag inte har köpt kläder på evigheter. Jag var i stan i lördags, söndags, igår och idag! Varje dag köpte jag minst en grej. Men jag älskar allt!

 
Sex kvitton dessa fyra dagar.


Dag 1 och 2:
 
Mysig tjocktröja från Gina Tricot och tights och nagellack från H&M. Jag hittade inte så mycket dessa dagar...


Dag 3:
 
Linne till rockfesten och svarta jeans från Bik Bok.

 
Två par skor från Din Sko.


Dag 4 (idag):
 
Klänning från H&M och något varmt för armarna till det från Bik Bok.


Nu ska vi se hur mycket jag slösat... 2243 kr, oj det var mycket mer än jag trodde. Nu är det stopp med shopping för min del. Tills nästa månad!


kanelchoklad

Igår när jag åkte hem från stan vad jag sugen på choklad så jag stannade vid Ica och köpte naturgodis. Mandlar med choklad och kanel, mums!
Och idag hittade jag äntligen en outfit till rockfesten om en månad! Jag visar bilder lite senare idag eller imorgon på vad jag köpt, för jag köpte två skor också :)

 
Goda mandelchoklader! Men nu är dom slut :(


i sökandet efter rockkläder

Idag och igår har jag varit i stan och letat rockkläder vilket det verkligen inte finns just nu! Blir så irriterad på det fula färgglada modet... Jaja, igår var jag där med Emma och Madde, vi letade och letade, sen gav vi upp och fikade på Espresso House, och idag var jag där med Fredrik. Han köpte en iPhone och jag är avundsjuk... :(
Åker nog in själv imorgon och tittar lite, men vart vet jag inte. Beställde även en skiva från cdon.com idag, Hot Chelle Raes gamla, så den ska lyssnas på hela nästa vecka!


Mys på Espresso House


ian keaggy

Haha, ååh min själsfrände! Ian Keaggy från Hot Chelle Rae har skrivit så här i sin biografi på hotchellerae.com:

What’s your biggest pet peeve?
Commercials on TV and the radio... i freaking HATE them. They're SO LOUD, and soooo annoying! And people just love to leave them on like its not even happening, i'm like "MUTE IT!!!!" hahah


Precis så där känner jag också. Alla lämnar reklamen på och man får ont i öronen, jag brukar alltid sänka/stänga av ljudet när det blir reklam, haha.

På tal om Hot Chelle Rae, titta vad jag missade i november, två veckor innan jag började gilla dem!


Hot Chelle Rae sjunger Tonight Tonight på Stureplan.


fjortis

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller lillasyster 14 år! Stor hon är... Jag som fortfarande tänker att hon är åtta.


Tog en bild från fasters Facebook. Här är väl lilla fjortonåringen två eller tre år tror jag... Plutt!


tjockisdagen

Idag är det tjockisdagen igen då! Eller ja, det heter ju fettisdagen, men jag kallar det fettis-dagen. Då ska man äta en semla, fast eftersom jag inte gillar semlor väldans mycket så tar jag bara en liten :)


vinterbilder

Sitter ute på Kråkis just nu och har tagit några fina bilder med Lovisa i snön!


































fruity!

Här sitter jag klockan tjugo i ett på natten och äter fruktsallad. Gott!


nyktert

Det blir en nykter helg för mig nu. Efter jobbet, bio. Imorgon åker jag till Kråkis och är där med Lovisa :) Och hon är 16, hihi. Men skönt ändå. Plus att mina pengar är borta :(
Nej nu ska jag springa till tunnelbanan och jobba!


Haha, påklädd och redo för jobbet, hur hinner jag ta dessa bilder?


alla hjärtans dag-present

Igår fick jag en present från ett barn på jobbet. Han hade glömt att ge det till oss, och han ville verkligen det, jättesött!!


Hand och nagellotion. Luktar jättegott.

Nej nu ska jag till jobbet!


candyland

Sitter med bästavän Matilda och äter godis. Och tittar på Tunnelbanan. Haha.



lol

Känner ni igen er? ;) Haha, det gör jag i alla fall!


S


störda små fula fjortisbarn

Hur dumma är svenska fjortisar på engelska egentligen?
Så här dumma:



Det här är trenderna på Twitter i Sverige... "Jonas Brothers ARE (?!?!) The Best Band. Okej, Jonas Brothers är faktiskt ETT band, då ska det vara IS! Förstå det nu? Tack!
och
"Justin RAUHLS Our World"... Får jag fråga en sak? Vad fan betyder Rauhls? Är det meningen att det ska stå RULES? Eller vad är erat problem?
Och hur vet jag att det är små fula fjortisar? För att det handlar om Justin Bieber (blä) och Jonas Brothers (lol).

bloggar

Idag efter jobbet har jag tagit det lugnt och tittat på tv, sen har jag tittat på den senaste Glee också, på internet. Läst Harry Potter för småsyskonen och läst lite bloggar. Min kompis Lovisa (en annan Lovisa denna gång) är på volontärarbete i Cusco i Peru, hon har en resdagbok där som jag följer. Om man orkar läsa (vilken jag är lat på, men inte den här) kan ni ju kika in där hur det går. Det är faktiskt väldigt intressant att få höra vardagshistorier från akuten och livet i det fattiga Peru.
Hennes blogg:
http://www.resdagboken.se/m/Loicuscoarsjussto/volontararbete-i-peru-cusco-434678

Och det här kommer från ingenting, men jag är sugen på sushi!


håret

Så jag tänkte visa en före och en efterbild på hur mitt hår ser ut efter att jag färgade det brunt. Och utväxten var ju grov.

 
Före - blond med utväxt, Efter - brunt med lite röda toner (syns bättre i ljus)

 
Här ser ni utväxten och det röda i den nya färgen.

Nu tittar jag på tv, det är Unga mödrar på, usch, jag hatar varenda människa i den... Det är en som röker när hon är gravid och hon har fått missfall två gånger tidigare, men vill verkligen ha ett barn när hon är ung, tror hon är 20 år... Men sluta rök då, kvinna!! Dumhuve!


kallt stockholm!

Igår innan jag skulle lägga mig var jag tvungen att titta på termometern för att se vad som varit kallast respektive varmast under dagen (00-23.59). Och fick nästan en liten chock när jag såg den kallaste temperaturen!


MINUS 18 grader?!?!


oredigerat

Seriöst, vilka bra bilder det blir med systemkamera! Och vilka fina träd det är utanför fönstret.














Och igår var det jättefint med snö och sol <3



ta det lugnt

Haha, är det alkisstämpel på mina profilbilder från Facebook eller? :


Kryssning i Januari förra året!



Fylla 20 år!



LONDON!



Den här är från igår. Vi hade roligt hos Erika :)


once upon a time

Jag har börjat följa en jättebra serie! Once upon a time heter den. Antar att många har hört talas om den, den är ny och går på kanal 5, torsdagar klockan 20, alltså ikväll :)
Och den handlar om en stad, Storybrook där (enligt en ~10-årig pojke) invånarna i staden har glömt bort att de är figurer från sagor. Man får dölja både vad som händer i sagan, såsom Snövit, Rödluvan etc, såna sagor, och vad som händer i nuet. Jaja, titta själva ikväll, min nya favoritserie! Men än så länge är det bara på fjärde avsnittet, spännande, spännande..!
Ikväll, torsdagar, 20.00 Kanal 5, glöm inte!


RSS 2.0