extremtråk

Förlåt för detta otroligt tråkiga inlägg, men den är väl lika kul som jag har haft det idag. Har inte gjort ett skit! Jag och lillebror har suttit i vardagsrummet och tittat på tv hela dagen! Det är ju höstlov för barnen nu så inget jobb heller... Jag vill träffa någon! Det är så tråkigt att sitta hemma ensam. Vill bara ut till stan eller träffa en kompis, vad som helst! Imorgon får jag anstränga mig lite mer. Hejdå tråkiga dag, nu ska jag titta på 17 again.

halloween

Igår var jag ju på Halloweenfest, och är nu fortfarande full tror jag. Förlåt ni som tar illa vid det. Men det var faktiskt jättekul! Jag var Rödluvan. Det började med att Emma o Fredrik kom hem till mig så förade vi. Tre shots innan vi gick hemifrån blev det. De varade väl hela kvällen antar jag. Så hemma hos mig var Rödluvan, Askungen och en vampyr. Nu har jag laddat bilder från tre olika kameror för tydligen hade jag Fredriks kamera i jackfickan... Varför vet jag inte. Där festade vi och alla var utklädda, skoj!
När jag åkte hem blev jag helt plötsligt jättedeppig! Wtf. Men blev lite glad när några satte sig vid mig på tåget och bara, du e Rödluvan eller hur! Haha, dom hade också varit på Halloweenfest. Två killar och en tjej. De kände inte ens varandra. Och en av killarna pratade engelska. Så vi fyra pratade hela vägen tills jag klev av. Sen orkar jag inte nämna allt som hände för det var så mycket. Men när vi åkte dit tappade vi champagnen i trapphuset och det small till och hela gick sönder :( Det var dom 69 kronorna....


Alla lånade min syrras kattöron...






Aaaah, jag tycker bilden var lite cool


Söt

Nej nu orkar jag inte lägga fler bilder, det tar sån tid. Det är bara festbilderna kvar ;) Men förandet och vägen dit är väl lika kul och se?


glada tjejer!

Hittade en bild från festen för två veckor sen! Vad vi gör är en annan fråga... Men glada är vi!


presenter!

Nu har vi införhandlat presenterna till på lördag! Då är det födelsedag/halloween-fest! Yay! Det kommer bli super.
Hoppas födelsedagsbarnet inte läser detta eftersom då vet hon vad hon ska få i förskott, och det är ju inte kul. När jag köpte på systemet idag behövde jag inte ens visa legg... Nu känner jag mig gammal! :(

 
Inte så dyra, men fina presenter :)


äpplen!

I måndags gjorde vi äppelmos med barnen. Från egenplockade äppelträd. Det var så gott så min kollega tog med lite, eller "lite" äpplen till mig så jag kan göra hemma, och det ska jag! Nu står jag och skalar och skär äpplena. Sen funderar jag på att även göra en äppelpaj, mums! Får bjuda familjen på det!


De färdigskalade äpplena.


Två såna här kassar fulla med äpplen fick jag! Den här kassen är halvtom nu, jag är duktig. Har blivit värsta hemmafrun... utan man.


halloween costume

Goddagens! Denna morgon har jag varit en snabb runda till affären. Det är nämligen så att jag har shoppat min Halloween-dräkt! Jag tänker inte säga vad det är för något, men ni ska få en smakprov :) På söndag avslöjar jag det. Så gissa på bara...
Annars så väntar jag på att timern ska ringa så jag kan äta lunch och sedan dra till jobbet. Kul kul.
Ses.


Tjuvtitt på min dräkt. Den är röd, hmm...


Maaat, bli klar!


dagisfoton

Nu har jag inte haft datorn på evigheter, därav mitt frånvarande på bloggen. För några dagar sedan fick vi i alla fall våra kort från jobbet. En enskild bild på mig och en gruppbild på avdelningen jag jobbar för. Jag tänker inte visa hela gruppen, man kan ju inte exposa andras barn, men på mig är ju okej :)


Jag gånger fyra, personalbild



Så där ser jag ut i gruppbilden

Båda bilderna var helt okej!
Ses snart igen!


guten morgen

Okej jag kan inte tyska eller vad jag nu försökte skriva i rubriken, men men... God morgon i alla fall. Jag sitter och tittar på Grey's Anatomy nu, om 40 minuter eller så ska jag göra lunch, efter det åker jag till jobbet.
Jag har haft en jätterolig och trevlig helg.
lördagen mötte jag upp Fredrik i stan, och vi gick och handlade lakrits på Lakritsroten, mums! Har kvar lite, och det är jag glad för, var inte sugen på godis igår. Vi åkte i alla fall till stan bara för att komma ut från hemmet så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra... Men efter Lakritsroten gick vi på bio och såg Svensson Svensson. Sen gick vi till Taco Bar och åt. Det var så mycket ost så jag tror att nästa gång tar jag en nachotallrik... På kvällen åkte vi tillsammans till Mickan för fest. Det var en mysig fest, först bara några vänner, sen lite till som jag inte träffat tidigare. Men det var en bra och lyckad fest :)
söndagen vaknade jag upp, bakis för första gången på jättelänge. Men mådde inte dåligt ändå. Jag och syster tog en promenad till Götgatsbacken för hon ville köpa jeans. Sen gick vi hem tillbaka för jag hade glömt mitt Accesskort, vi hämtade det och åkte till stan. När jag kom hem var jag hemma i två minuter för att hämta lite mat och fortsätta till filmkväll med kompisar. Vi såg Andra Avenyn. Det är en jättebra svensk serie, som jag följde när jag var 15-16 år och har börjat gilla nu igen när vi ser maratonet!

Ja, det var min helg då, intressant huh?


Thereses biosnacks när vi var på bio för någon vecka sen.
Stor och liten heter bilden. Jag är taggad som liten...


mail...

Godmorgon käre läsare! Igår var det dricka hos Mickan. Så idag mår jag inte världens bästa... Men mår okej ändå. Det var så längesen så jag kommer typ inte ihåg hur man gör, haha. När jag läste igenom min inkorg och utskickade sms i mobilen ser jag att de flesta var konstiga och random. Kommer inte ens ihåg vissa av dem. Det är inte bra...
Jaja, men jag mår som jag mår idag, får skylla mig själv. Fast idag blir det Andra Avenyn-maraton med underbarisar :)
Jag tänkte att jag skulle ta lite Facebook-paus den här veckan, inte ens läsa de som skickas till mailen. Men när jag kollade inkorgen... Oj oj oj, jag har aldrig haft så många på en kväll, så det går ju inte att ignorera...

Lite random inlägg. Nu ska jag börja klä på mig!


lakrits!

Jag kom nyss hem från stan med Fredrik. Han visade mig en lakritsaffär! Lakritsroten heter den. Och jag som älskar lakrits var tvungen att köpa fastän jag inte har pengar... Men köpte en påse balkar (favoriten) och två klubbor. Ska ätas imorgon, idag orkar jag inte. Sen gick vi på bio och såg Svensson Svensson, okej film, lite långtråkig, men älskade serien när jag var liten. Efter det åt vi på Taco Bar, mums!
Snart ska jag börja fixa mig för partajet ikväll. It's gonna be awesome!
Ses ikväll! Eller inte för då festar jag :) Måste köpa cola!

 
Haha crazy


perfect world

Jag sitter nu och lyssnar på Simple Plans andra skiva, Still Not Getting Any... Åh vad jag älskar det bandet!
Har gjort mig iordning nu, och känner för rakt hår. Har fixat mig ganska noga ett steg i taget, så det känns härligt och fräscht! Ska strax till stan för att möta upp Fredrik, sen ikväll blir det partaj! Funderar på rakt hår även då, det var längesen... Hmm, vad tycks?


Rakt hår


uppsatt

Godmorgon!
Idag ska jag till jobbet, men ska inte dra förrän klockan tio. Jag kör på uppsatt idag, det var längesen. Blir lite krångligt med mössan bara... Men vill inte gå utan mössa, blir kanske mer förkyld då? Det är 3,3 grader ute, kallt!!

 


ny header efter fem månader...

Juste, har glömt skriva här. Jag kände att det var dags att byta till lite nyare header på bloggen. Kanske inte världens snyggaste, men det är en sammanfattning sen senaste header, som by the way är från maj... Jag saknar fortfarande käre gamle photoshop. Får ta och skaffa det! Och en dator!

(14 av 18 bilder är från London... Sen två från Rättvik, en från min födelsedag och en från Frankrike, bara att gissa vilka!)

Här är i alla fall nutidens header:


städat och pantat

Hej! Idag har jag varit min sista dag sjuk, mår mycket bättre än igår, så det var väl bra att vila ut det sista. Men jag blev så uttråkad och när syster kom hem så städade vi hela kylen. Den var jätteäcklig för det hade runnit massa äckliga saker längs väggen. Blä! Så vi skrubbade och slängde mat som gått ut. Då märkte vi att vi har typ ingen mat kvar, haha! Till sist pantade vi alla våra miljoner flaskor och burkar som bara stått i påsar och skräpat, fick sammanlagt 118 kr för det. Det firade vi med godis!

 
Tom kyl och sex påsar med pant


sjukdag

Hej! Nu är jag ännu mer förkyld än igår. Jag hatar det! Jag vill verkligen till jobbet men det här är ju inte acceptabelt, får ju inte smitta de små barnen bara för att jag ska få pengar... Men åh!
Lite kul igår dock, att när jag i måndags hade lockigt hår och igår rakt hår, så märkte barnen att det var något annorlunda med mitt hår :) Jämför själva:


 
Lockigt och rakt hår.


Nu sitter jag här i alla fall, borde gå och vila, men då täpps näsan igen, inte kul. Jag sitter i köket denna gång, med min fina blomma som jag fick när jag fyllde 20. Det är sol ute <3 Fast bara 4-5 grader varmt, eller man borde säga kallt för det är ju inte varmt. Jaja, fyra grader plus.


 
Orkidé <3


godmorgon

Hej! Här sitter jag och nyser, lite mer förkyld än igår. Men jag har inte råd att vara borta från jobbet. Det brukar bli lite bättre när jag väl kommer upp i varv också. Igår sa jag ju att jag köpte en chokladkaka, nu har jag bevis! Haha. Jaja, ska till jobbet om en kvart, ikväll är det Desperate Housewives! Wohoo!


choklaaaad

Jag är en onyttig människa! När jag åkte hem från jobbet idag köpte jag en hel chokladkaka, får sluta med det...
Såg i alla fall på Andra Avenyn-maraton med mina underbara vänner ikväll, det var mys :)
Sen kom jag på att jag glömde lägga in bild på mig och syster från marknaden igår.


Jag med min Casanova-film. Syster med min mössa <3


morgon

God morgon.
Här sitter jag i mitt vardagsrum och tycker inte morgonen är världens goaste. Jag är nämligen väldigt förkyld, får se hur det blir framåt dagen när jag ska till jobbet, det brukar gå över ibland. Men får ta det som det kommer.
Nu kommer den kalla hösten också, så då blir det kallt i hemmet eftersom elementen har inte satts på än, antar att vi får vänta till vintern med det. Och jag måste ha stängt fönster i mitt rum, vilket jag hatar eftersom det blir så kvavt och man kan inte andas...
Jaja, för att det är lite kyligare har jag min mysiga Primarktröja på mig idag :) Sen ikväll ska jag träffa älskade vänner och se film. Mys. See ya later!

 


marknad

Hej allihopa! Eller ja, bara hej!
Jag sitter här på en fåtöljkant bredvid Lovisa och Disa. Vi är i Nykvarn för att jag har varit på marknaden här idag.
Igår var det kul på bowlingen och bion, vi såg What's Your Number. Och jag fick tre strikes på bowlingen, wohoo! Men jag förlorade varje gång, jaja.
Anyways, jag köpte en film: Casanova, på marknaden för 39 kr, Heath Ledger <3
Sen har vi övningskört, alla tre! Det var awesome, till och med min syster som är 13 fick prova.
Ses biatches (nej förlåt :(, ses sötnosar)

bio bowling

Idag ska jag åka till Heron för att bowla med Fredrik. Först ska vi äta, sen bowla, sen bio! Haha, fullplanerat :D älskar såna lördagar när man gör nånting hela tiden.
Imorse när jag lockade håret brände jag mig på min locktång (som vanligt)... Den här gången på höger hand, hoppas jag fortfarande kan bowla, annars blir det med vänsterhanden! Eller bara rulla den med båda? Haha.

Så jag sitter och tittar på Skins medan jag målade naglarna, nu har jag bara att vänta kvar. Men Skins är ett underbart umgänge för det <3


Jag pussar på mitt brännmärke


Men håret blev ju lockigt i alla fall :) Sen har jag min mysiga tröja på mig, måste nog ta av den på bowlingen, det brukar vara dödsvarmt där. Men på bio blir det nog mysigt. Här babblar jag på.

Puss på dig


shopping i london

Nu kommer jag visa här vad jag köpte i London, allt kom inte med, men det mesta, och ja, jag älskar allting, idag har jag på mig den lila skjortan.

 
Tröja och jacka från Primark

 
Skinnjacka och tjocktröja från Primark

 
Londontröja från turistaffär, skjorta från Primark

 
Tröja som jag använt flera gånger till utgång från Primark, jeans från Forever 21

 
Skor från Primark, London T-shirt från turistaffär

 
Mössa och diadem från Primark


 
Väska och underkläder från Primark

 
Min parfym, mascara och nagellack från nån affär vars namn bara Emma kommer ihåg

 
Armband med smycken från Primark, sparad Starbucksmugg, glas med sugrör och shotglas från turistaffär

 
Cherrybomb, Jedward och Skins säsong 2 från HMV, London-tavlor från Primark


Ja, som sagt var det inte allt, jag köpte ju en bok till exempel också, The Perks of being a Wallflower och lite till som jag inte riktigt kommer ihåg. Men underbart, nu vill jag tillbaka igen!

Peaces


bullis

Idag har jag hittils tagit itu med grejer jag skjutit upp som gjort mig stressad. Det känns skönt. Har även hunnit tvätta håret, det ser så frissigt och fluffigt ut när det är nytvättad, bäst är det dag nummer 2. Fast titta, det har ju växt en bit i alla fall, det gör mig glad.
Annars sitter jag nu och äter en bulle som syster och mamma bakade igår. Imorgon är det ju kanelbullens dag! Så får inte fuska! Vilken tur då att jag äter chokladbulle :)




fullplanerade. underbara. lördag <3

Idag har jag övningskört med mamma till landet, cyklat från Älvsjö hem, varit på bio med Fredrik (och barnen), sen tagit en promenad hem från stan, nu ska jag på bio igen, sen blir det utgång med Emma.
Fullplanerade. Underbara. LÖRDAG <3


Så tänkte jag lägga som status på Facebook, men ser nu att jag blivit facerapad att jag gillar tacos och är en fjortis... Fredrik då... Och jag som inte gillar många statusar på raken, aja så får det bli nu :)

RSS 2.0